Szukam fryzjera gdzieś w okolicach Bemowa
-
Samborka22
- Miła Kobietka
Szukam fryzjera gdzieś w okolicach Bemowa
Szukam fryzjera gdzieś w okolicach Bemowa czy gdzieś blisko Warszawy w tej okolicy. Jeśli ewentualnie coś możecie polecić, macie jakieś sprawdzone miejsce to dajcie znać. Ogólnie chodzi mi o jakieś miejsce, gdzie będzie się można ostrzyc i ewentualnie zrobić koloryzację. Nie mam żadnej fryzjerki sprawdzonej a też w ciemno nie chce wybierać więc jak byście coś poradzili to byłoby super.
Re: Szukam fryzjera gdzieś w okolicach Bemowa
Ja nie mam jakichś wielkich doświadczeń z fryzjerami, natomiast na tyle na ile ja znam temat to polecam salon Nika (https://nika-barber-shop.business.site). Już dłuższy czas korzystam z ich usług i złego słowa nie mogę powiedzieć. Ceny są racjonalne, a poziom usług wysoki więc wydaje mi się, że to na czym najbardziej mi zależy jest faktycznie przez nich spełnione i salon dobrze swoje zadania spełnia.
Re: Szukam fryzjera gdzieś w okolicach Bemowa
Ja chodzę na Kasprzaka do Gnatyshyna. Z Bemowa daleko nie masz, a warto. Mają normalne ceny a obsługa super. Osobiście bardzo lubię do Pani Ireny się zapisywać.