Dobry trycholog Warszawa

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Paula0
Miła Kobietka

Dobry trycholog Warszawa

Post autor: Paula0 »

Znacie jakiegoś specjalistę, który zajmuje się problemami z łysieniem. Niestety już dość długo ten problem u mnie postępuje i do tej pory nie udało mi się znaleźć żadnego pomysłu na to by można było sobie jakoś faktycznie z tym poradzić. Jak znacie kogoś do kogo można się udać z tym problemem i będzie w stanie jakieś sensowne rozwiązania zaproponować.
jadduus
Miła Kobietka

Re: Dobry trycholog Warszawa

Post autor: jadduus »

Jeśli masz problemy ze słabymi włosami to nie dermatolog, nie żadna kosmetyczka, tylko musisz typowo wybrać się do trychologa, a więc osoby, która specjalizuje się w diagnozowaniu chorób głowy. Ja też miałem różne problemy z tym związane i właśnie dopiero jak trafiłem do takiego typowe specjalisty od tych spraw to udało się to jakoś rozwiązać, zdiagnozować i wdrożyć leczenie. Więc to co mogę Ci zaproponować to wawerclinic.pl/uslugi-kosmetyczne/uslugi-trychologia/. U mnie pomoc tej specjalistki faktycznie była rozwiązaniem moich problemów.
diankowa
Jestem tu nowa :)

Re: Dobry trycholog Warszawa

Post autor: diankowa »

Włosy nie przestają wypadać z dnia na dzień, ale warto wytrwać w pielęgnacji i suplementacji. Mi też bardzo pomógł Vitapil, ale też wizyta u specjalisty, który dobrał mi odpowiednią kurację. Po kilku miesiącach widzę różnicę – zdecydowanie mniej włosów wypada. Jeśli ktoś ma podobny problem, to warto działać kompleksowo i nie poddawać się po tygodniu
ODPOWIEDZ