Kosmetyki koreańskie oprócz Pyunkanga
- CiotkaKlotka
- Jestem tu nowa :)
Kosmetyki koreańskie oprócz Pyunkanga
Cześć,
uwielbiam firmę Pyunkang Yul, a zwłaszcza ich szampon do włosów. Chciałam kupić odżywkę i okazało się, że nie ma. Zdałam sobie też sprawę, że właściwie to z koreańskich marek znam tylko Pyunkang. I tutaj pytanie do Was drogie koleżanki. Jakie jeszcze firmy koreańskie produkujące dobre i naturalne kosmetyki mogłybyście mi polecić? I jaką odżywkę do włosów kupić żeby się pięknie komponowała z moim szamponem?
uwielbiam firmę Pyunkang Yul, a zwłaszcza ich szampon do włosów. Chciałam kupić odżywkę i okazało się, że nie ma. Zdałam sobie też sprawę, że właściwie to z koreańskich marek znam tylko Pyunkang. I tutaj pytanie do Was drogie koleżanki. Jakie jeszcze firmy koreańskie produkujące dobre i naturalne kosmetyki mogłybyście mi polecić? I jaką odżywkę do włosów kupić żeby się pięknie komponowała z moim szamponem?
Re: Kosmetyki koreańskie oprócz Pyunkanga
sprawdź markę Kaminomoto- to co robi z włosami to cud. Mi uratowała totalnie wypadające włosy - uważam, że jeden z najlepszych produktów do włosów jaki stosowałam to wcierki kaminomoto
Ja mogę polecić firme Skinfood oraz Kaminomoto, mają na prawdę świetne kosmetyki
- Sloneczko12
- Miła Kobietka
nie testowałam koreańskich, ale wiele dobrego o nich słyszałam.
Jestem miłośniczką koreańskich kosmetyków. Do ciała używam balsam aloesowy Holika Holika. Do makijażu krem BB Misha. Chcę przetesrować też inne marki, bo jak dotychczas byłam zadowolona z efektów
a ja się przerzuciłam na naturalne, polskie kosmetyki
mam z Bielendy zarówno do twarzy bo z serii eco nature jak i do ciała. i zdecydowanie zostaną ze mną na dłużej
Od jakiegoś czasu już stosuję koreańskie kosmetyki, po namowie koleżanki, która się w nich zakochała. Różne próbuję bo jestem ich bardzo ciekawa. Obecnie używam marki Missha i chyba jak do tej pory jest najlepsza z tych, których używałam.
-
Princess85
- Jestem tu nowa :)
Ja updobałam sobie bardzo maseczki koreańskie, te różne zwierzątka nakładam na twarz.Czasem postraszę domowników 
Po ściągnięciu czuję jakby skóra twarzy była zupełnie inna, bardziej jędrna.Stosuję ją raz w tygodniu.
Po ściągnięciu czuję jakby skóra twarzy była zupełnie inna, bardziej jędrna.Stosuję ją raz w tygodniu.