Kosmetyki koreańskie oprócz Pyunkanga

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
CiotkaKlotka
Jestem tu nowa :)

Kosmetyki koreańskie oprócz Pyunkanga

Post autor: CiotkaKlotka »

Cześć,
uwielbiam firmę Pyunkang Yul, a zwłaszcza ich szampon do włosów. Chciałam kupić odżywkę i okazało się, że nie ma. Zdałam sobie też sprawę, że właściwie to z koreańskich marek znam tylko Pyunkang. I tutaj pytanie do Was drogie koleżanki. Jakie jeszcze firmy koreańskie produkujące dobre i naturalne kosmetyki mogłybyście mi polecić? I jaką odżywkę do włosów kupić żeby się pięknie komponowała z moim szamponem?
st_mruk

Re: Kosmetyki koreańskie oprócz Pyunkanga

Post autor: st_mruk »

sprawdź markę Kaminomoto- to co robi z włosami to cud. Mi uratowała totalnie wypadające włosy - uważam, że jeden z najlepszych produktów do włosów jaki stosowałam to wcierki kaminomoto
Amelia1
Miła Kobietka

Post autor: Amelia1 »

Ja mogę polecić firme Skinfood oraz Kaminomoto, mają na prawdę świetne kosmetyki
Awatar użytkownika
Sloneczko12
Miła Kobietka

Post autor: Sloneczko12 »

nie testowałam koreańskich, ale wiele dobrego o nich słyszałam.
igaaa2020

Post autor: igaaa2020 »

Jestem miłośniczką koreańskich kosmetyków. Do ciała używam balsam aloesowy Holika Holika. Do makijażu krem BB Misha. Chcę przetesrować też inne marki, bo jak dotychczas byłam zadowolona z efektów
Morelka80
Miła Kobietka

Post autor: Morelka80 »

a ja się przerzuciłam na naturalne, polskie kosmetyki :) mam z Bielendy zarówno do twarzy bo z serii eco nature jak i do ciała. i zdecydowanie zostaną ze mną na dłużej
Mari_123
Miła Kobietka

Post autor: Mari_123 »

Od jakiegoś czasu już stosuję koreańskie kosmetyki, po namowie koleżanki, która się w nich zakochała. Różne próbuję bo jestem ich bardzo ciekawa. Obecnie używam marki Missha i chyba jak do tej pory jest najlepsza z tych, których używałam.
Princess85

Post autor: Princess85 »

Ja updobałam sobie bardzo maseczki koreańskie, te różne zwierzątka nakładam na twarz.Czasem postraszę domowników :)
Po ściągnięciu czuję jakby skóra twarzy była zupełnie inna, bardziej jędrna.Stosuję ją raz w tygodniu.
ODPOWIEDZ