Stomatolog metamorfoza uśmiechu
-
Samborka22
- Miła Kobietka
Stomatolog metamorfoza uśmiechu
Możecie mi w Toruniu podpowiedzieć kogoś kto specjalizuje się w stomatologii estetycznej i faktycznie będzie warto się do niego wybrać na wizytę? Chce kompleksowo zadbać o uśmiech i szukam jakiegoś dobrego specjalistę, który mi w tym pomoże. Jeśli jesteście w stanie coś zaproponować, podpowiedzieć kogoś takiego komu będzie można zaufać jeśli chodzi o takie usługi to dajcie znać. To jednak też spore koszty za takie usługi więc w ciemno nie chce wybierać.
Re: Stomatolog metamorfoza uśmiechu
moje doświadczenia jeśli chodzi o usługi wprawiania implantów przez doktora Drosd również bardzo pozytywne. Świetny kontakt z lekarzem, dodatkowo wszystko rzeczowo wyjaśnił więc też krok po kroku wiedziałem czego się spodziewać jeśli chodzi o przygotowanie leczenia i potem wykończenie implantów już umiejscowionych. Jak to przy implantach trzeba się liczyć z wydatkiem, ale jestem bardzo zadowolona z tego jak to zrobił.
Ja nie miałam robionych większych zabiegów takich jak wszczepianie implantów, ale wydaje mi się że jak robią to specjaliści to nie ma się czego bać
Mogę bardziej doradzić i polecić blog stomatologiczny na którym znajdziecie wiele fajnych porad z branży stomatologii ![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
Dzięki za odpowiedź
Masz rację, doświadczeni specjaliści naprawdę robią różnicę. Fajnie, że polecasz $2 – chętnie sprawdzę te porady, zawsze warto dowiedzieć się czegoś nowego z branży stomatologii. Co do gabinetu to myślę, ze bardzo fajną opcją jest też wiktoriamed https://wiktoriamed.pl/stomatologia-estetyczna/