skuteczne kosmetyki do cery dojrzałej
skuteczne kosmetyki do cery dojrzałej
W jaki sposób dopasowałyście skuteczne kosmetyki do cery dojrzałej? Sporo rozwiązań na rynku i nie wiem do końca, jak podejść do zakupu. Nie chcę też ryzykować dziwnym składem, ale jak potwierdzić, czy konkretny preparat zadziała?
Re: skuteczne kosmetyki do cery dojrzałej
Polecam technologię pielęgnacji sensori – japonica, azjatyckie podejście do nawilżenia i redukcji zmarszczek spotykane od niedawna też w polskich kosmetykach https://naturikke.pl/produkt/krem-na-mi ... ronowym-2/. Wcześniej musiałam ściągać kremy ze sklepów zagranicznych, bo akurat mam trochę wiedzy o technologii kosmetycznej. Kiedyś się uczyłam o tym. Szukam stale marek, które wiedzą, o co chodzi i stawiają przede wszystkim na skuteczność pielęgnacji cery dojrzałej. Naturikke z czystym sumieniem polecam.
To ja polece moje ostatnie odkrycie czyli kosmetyki z serii Royal Bee Elixir od Bielendy
jak chcecie działać przeciwzmarszczkowo to koniecznie przetestujcie
Mojej mamie na urodziny ostatnio kupiłam nowe kosmetyki od Bielenda. Royal Bee Elixir, użyła już kilka razy i powiedziała, że widać efekty juz po 1 uzyciu., cera nawilżona, młodsza delikatniejsza. Mama czuje się piękniejsza. Wiec można polecić wszystkim paniom po 40 roku życia linię tych kosmetyków
Regularnie stosuję maski algowe z e-naturalne.pl/pl/c/Maski/133 i widać, że mają tylko sprawdzone formuły kosmetyków. Tam normalnie możesz ocenić każdy kosmetyk i niczego nie usuwają, tylko starają się poszerzać ofertę o naprawdę ciekawe rozwiązania. Nie musisz nawet brać gotowych kosmetyków, tylko bazy i stworzyć sobie sama coś ciekawego, jakiś krem na dzień lub na noc. Takie podejście mi się bardzo spodobało.
bardzo dobra jest ta nowa linia z Bielendy z produktami pochodzącymi od pszczół w składzie Royal Bee Elixir. Na prawde skuteczne
Widzę, że panuję miodowy szał kosmetyczny. Ja też używam pszczółki z Bielendy ale Manuka HoneyMorelka80 pisze:To ja polece moje ostatnie odkrycie czyli kosmetyki z serii Royal Bee Elixir od Bielendyjak chcecie działać przeciwzmarszczkowo to koniecznie przetestujcie
-
wiesolek555
- Miła Kobietka
Ja właśnie dołączyłam do szału Manukowego i zamówiłam sobie na notino serum nawilżające, głęboko odżywcze i zobaczymy jak się sprawdzi.tania30 pisze:Widzę, że panuję miodowy szał kosmetyczny. Ja też używam pszczółki z Bielendy ale Manuka HoneyMorelka80 pisze:To ja polece moje ostatnie odkrycie czyli kosmetyki z serii Royal Bee Elixir od Bielendyjak chcecie działać przeciwzmarszczkowo to koniecznie przetestujcie
i do dojrzałej cery jak najbardziej się nadaję.
Kosmetyki polskiej marki sensum mare świetnie sprawdziła sie u mojej mamy! Kremem ALGOLIGHT jest zachwycona. Z czystym sercem polecam 
Ja na moje już niestety spore zmarszczki stosuje maseczkę napinającą z bania agafii. Działa cuda a skóra jak po photoshopie.