skuteczne kosmetyki do cery dojrzałej

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Fijałka87
Miła Kobietka

skuteczne kosmetyki do cery dojrzałej

Post autor: Fijałka87 »

W jaki sposób dopasowałyście skuteczne kosmetyki do cery dojrzałej? Sporo rozwiązań na rynku i nie wiem do końca, jak podejść do zakupu. Nie chcę też ryzykować dziwnym składem, ale jak potwierdzić, czy konkretny preparat zadziała?
Onyszkowa
Jestem tu nowa :)

Re: skuteczne kosmetyki do cery dojrzałej

Post autor: Onyszkowa »

Polecam technologię pielęgnacji sensori – japonica, azjatyckie podejście do nawilżenia i redukcji zmarszczek spotykane od niedawna też w polskich kosmetykach https://naturikke.pl/produkt/krem-na-mi ... ronowym-2/. Wcześniej musiałam ściągać kremy ze sklepów zagranicznych, bo akurat mam trochę wiedzy o technologii kosmetycznej. Kiedyś się uczyłam o tym. Szukam stale marek, które wiedzą, o co chodzi i stawiają przede wszystkim na skuteczność pielęgnacji cery dojrzałej. Naturikke z czystym sumieniem polecam.
Morelka80
Miła Kobietka

Post autor: Morelka80 »

To ja polece moje ostatnie odkrycie czyli kosmetyki z serii Royal Bee Elixir od Bielendy :) jak chcecie działać przeciwzmarszczkowo to koniecznie przetestujcie
olcia993

Post autor: olcia993 »

Mojej mamie na urodziny ostatnio kupiłam nowe kosmetyki od Bielenda. Royal Bee Elixir, użyła już kilka razy i powiedziała, że widać efekty juz po 1 uzyciu., cera nawilżona, młodsza delikatniejsza. Mama czuje się piękniejsza. Wiec można polecić wszystkim paniom po 40 roku życia linię tych kosmetyków
Natasza36
Miła Kobietka

Post autor: Natasza36 »

Regularnie stosuję maski algowe z e-naturalne.pl/pl/c/Maski/133 i widać, że mają tylko sprawdzone formuły kosmetyków. Tam normalnie możesz ocenić każdy kosmetyk i niczego nie usuwają, tylko starają się poszerzać ofertę o naprawdę ciekawe rozwiązania. Nie musisz nawet brać gotowych kosmetyków, tylko bazy i stworzyć sobie sama coś ciekawego, jakiś krem na dzień lub na noc. Takie podejście mi się bardzo spodobało.
boggnna

Post autor: boggnna »

bardzo dobra jest ta nowa linia z Bielendy z produktami pochodzącymi od pszczół w składzie Royal Bee Elixir. Na prawde skuteczne
tania30

Post autor: tania30 »

Morelka80 pisze:To ja polece moje ostatnie odkrycie czyli kosmetyki z serii Royal Bee Elixir od Bielendy :) jak chcecie działać przeciwzmarszczkowo to koniecznie przetestujcie
Widzę, że panuję miodowy szał kosmetyczny. Ja też używam pszczółki z Bielendy ale Manuka Honey :) i do dojrzałej cery jak najbardziej się nadaję.
wiesolek555
Miła Kobietka

Post autor: wiesolek555 »

tania30 pisze:
Morelka80 pisze:To ja polece moje ostatnie odkrycie czyli kosmetyki z serii Royal Bee Elixir od Bielendy :) jak chcecie działać przeciwzmarszczkowo to koniecznie przetestujcie
Widzę, że panuję miodowy szał kosmetyczny. Ja też używam pszczółki z Bielendy ale Manuka Honey :) i do dojrzałej cery jak najbardziej się nadaję.
Ja właśnie dołączyłam do szału Manukowego i zamówiłam sobie na notino serum nawilżające, głęboko odżywcze i zobaczymy jak się sprawdzi.
Asia98

Post autor: Asia98 »

Kosmetyki polskiej marki sensum mare świetnie sprawdziła sie u mojej mamy! Kremem ALGOLIGHT jest zachwycona. Z czystym sercem polecam :ok:
Ania34

Post autor: Ania34 »

Ja na moje już niestety spore zmarszczki stosuje maseczkę napinającą z bania agafii. Działa cuda a skóra jak po photoshopie.
ODPOWIEDZ