Jak często używać Psorisel przy łuszczycy?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Odelie
Miła Kobietka

Jak często używać Psorisel przy łuszczycy?

Post autor: Odelie »

Mam pytanie, jak często używacie szamponu Psorisel, żeby faktycznie pomógł na łuszczycę? Nie wiem, czy stosować go codziennie, czy może raz na kilka dni. Chciałbym poprawić stan skóry, ale nie chcę też jej przesuszyć, bo to czasem pogarsza sytuację. Jakieś sugestie?
andrat
Fajna Kobietka

Re: Jak często używać Psorisel przy łuszczycy?

Post autor: andrat »

Hej, ja używam Psorisela co drugi dzień i myślę, że to dobre rozwiązanie. Stosowanie codziennie mogłoby faktycznie przesuszyć skórę, bo jednak ten szampon ma składniki, które trochę wysuszają. Co dwa dni daje efekt bez ryzyka podrażnienia. A poza tym warto nałożyć go na kilka minut, zanim spłuczesz, żeby miał czas zadziałać. U mnie to się sprawdza, ale najlepiej próbować różnych częstotliwości i zobaczyć, co działa. Widziałąm ostatnio swoją drogą w dobrej cenie na Olmed https://drogeriaolmed.pl/produkt/psoris ... 32588.html
ODPOWIEDZ