Piegi

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
króliczek8982

Piegi

Post autor: króliczek8982 »

Hej mam kilka piegów na nosie oczywiście kiedyś chciałam ich się pozbyć próbowałam różnych kremów rozjaśniających,ale potem stwierdziłam że gdybym ich się pozbyła to nie byłam bym już tą samą dziewczyną.Zresztą ludzie żyją bez nóg,rąk a ja się przejmuje paroma małymi piegami na nosie :witch
marta_wiga

Re: Piegi

Post autor: marta_wiga »

Ja jestem rud ai piegów mam bez liku w zasadzie na całym ciele.

Te na twarzy w zimie jak nie ma słońca w zasadzie całkiem bledną, a jak jeszcze nałożę podkład to zupełnie znikają. Ale zbliża się wiosna, wyjdzie slońce i znów się zmienię w biedronkę ;)
candy201

Post autor: candy201 »

Ja jestem brunetką i nie mam piegów, jednak nie ukrywam że parę bym chciała :)
Są moim zdaniem bardzo sexy
Sharlot

Post autor: Sharlot »

ja mam tzw sloneczne piegi :) czyli wychodza mi na sloneczku:) w zime mam kladka blada skore, a w lato opalona z piegami. Moim zdaniem piegi sa urocze :):)
Lusiek276

Post autor: Lusiek276 »

Uważam, że piegi są świetne :) Sama mam trochę i jestem zadowolona. Ponoć piegi odmładzają ;P Ale wiem, że niektórym to przeszkadza. Np. moja znajoma nie lubi swoich piegów i dość długo z nimi walczyła, a teraz prawie jej znikły. U niej na półce widziałam krem z serii wybielającej Flosleku, zwróciłam uwagę, bo sama używam kosmetyków tej marki ;P
malinka

Post autor: malinka »

piegi sa modne:) oryginalne:) wyjatkowe:)
ninka_niebieska

Post autor: ninka_niebieska »

A ja uważam, ze piegi dodają urokju. Sama nie mam, ale mam znajomych którzy mają i gdyby pozbyli się ich to myślę, że nie byliby tak atrakcyjni jak sa teraz :) Jeśli tak nas stworzono, to czemuś to musiało służyć.. tak widocznie miało być.. więc po co to zmieniać. :) Trzeba umieć z tym żyć i cieszyć się życiem :)
aura

Post autor: aura »

Również uważam, że nie ma sensu pozbywać się piegów. Dodają one takiego dziewczęcego uroku, także po co na siłę chcieć je usunąć? Mi się właśnie marzą piegi, a jako brunetka o dość ciemnej karnacji nie mam na to szans ;)
Hania26

Post autor: Hania26 »

Ja też zgadzam się z dziewczynami-piegi dodają uroku i jeśli nie występują w nadmiarze wyglądają naprawdę bardzo ładnie:) Myślę, że wiele osób może Ci ich zazdrościć :)
miszka

Post autor: miszka »

Też uważam, że piegi są fajne i dodająuroku - sama mam ich troche;) jak byłam dzieckiem byłam mega piegowata, ale nigdy dla mnie to nie stanowiła problemu:)
Patrycja K.

Post autor: Patrycja K. »

Piegi są super. Ja też je mam, ale jak byłam mała dziewczynka to oczywiście jak większość próbowałam się ich pozbyć. Teraz wystarczy przejrzeć klika serwisów o modzie z brzegu żeby zobaczyć, że kobiety czy modelki z piegami są nie dość że ładne to poszukiwane :)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
babyisback

Post autor: babyisback »

uwielbiam piegi na twarzy, podobają mi się nawet takie na całym ciele, żałuję, że nie mam i że nie mogę sobie sprawić takich :-) od słońca niestety też mi nie wychodzą
marzo666

Post autor: marzo666 »

Ja mam piegi, ale jak nałożę makijaż to już ich nie widać :( a chciałabym mieć wyraźniejsze, uważam, że dziewczyny z piegami są sliczne :)))
Patrycja K.

Post autor: Patrycja K. »

To nie nakładaj podkładu i korzystaj jak najwięcej z naturalnego słońca :)

A najlepsze polskie modelki i tak fotoszopują nawet z małego pieguska
...

i po co? :D

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
dzo

Post autor: dzo »

piegi to moja zmora :? szczególnie teraz gdy lato się zbliża a ich się do słońca robi dwa razy tyle
eveline

Post autor: eveline »

W niektórych przypadkach piegi mają swój urok i ich "ukrywanie" wcale nie jest zawsze wskazane.
babyisback

Post autor: babyisback »

dzo pisze:piegi to moja zmora :? szczególnie teraz gdy lato się zbliża a ich się do słońca robi dwa razy tyle
Jak nie możesz czegoś pokonać, pokochaj to ;)
dzo

Post autor: dzo »

babyisback pisze:
dzo pisze:piegi to moja zmora :? szczególnie teraz gdy lato się zbliża a ich się do słońca robi dwa razy tyle
Jak nie możesz czegoś pokonać, pokochaj to ;)
dobre motto 8-) 8-)
glamour

Post autor: glamour »

No ja do moich piegów już się przyzwyczaiłam :D Strasznie mnie drażnią wówczas gdy wyjdę na słońce ponieważ mam wówczas ich wysyp, ale ogólnie je toleruje :) Podobno dodaja mi uroku :D
pisska

Post autor: pisska »

Piegi dobra sprawa. Nie ma co myśleć o ich usuwaniu bądź maskowaniu ;)
krante

sposób na piegi

Post autor: krante »

jaki macie
izunia

Post autor: izunia »

Ja też mam piegi, a w dodatku teraz zafarbowałam sobie włosy na rudo:) Na co dzień latem nie używam fluidu i wyglądam rewelacyjnie :) Facetów to kręci:) Jak mam jakiś służbowy wyjazd, to nakładam na nos i wszędzie tam gzie mam piegi korekcyjny puder w kremie Danni i zupełnie ich nie widać.
ODPOWIEDZ