Ujędrnienie biustu

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lulumiranda
Fajna Kobietka

Ujędrnienie biustu

Post autor: lulumiranda »

Mam problem z biustem. Ostatnio sporo schudłam i niestety waga spadła również z.... biustu. Co niekoniecznie mi się podoba ;)
Piersi są obwisłe. Jakby tak straciły objętość w środku.
Co pomoże?
Tabletki?
Kremy?
A moze sa jakieś ćwiczenia?
Awatar użytkownika
katrinka
Fajna Kobietka

Re: Ujędrnienie biustu

Post autor: katrinka »

Najważniejsze jest chyba dobranie odpowiedniego stanika. Zapisz się do braffiterki, która dobierze Ci odpowidni rozmiar stanika ( sama się wybrałam ostatnio i okazało się,zę całe życie nosiłam nieodpowiedni rozmiar.....). Pomagają równiez zimne natryski. Ponoć :P Ja sie nie mogłam do tgo zmusić, raz próbowałam i powiedziałam sobie,ze już więcej tego nie zrobię. Nie było to przyjemne. Ćwiczeń w sieci jest sporo ale one mają na celu podniesienie biustu a nie ujędrnienie.jeśli chcesz ujędrnić to kup sobie jakiś porzadnhy krem.
Awatar użytkownika
lulumiranda
Fajna Kobietka

No własnie mam eveline i nie działa :P Próbowałam Tołpy i dochodzę do wniosku,że takie kremy jedynie nawilżają skórę
Awatar użytkownika
katrinka
Fajna Kobietka

Te drogeryjne to na pewno (o ile oczywiśćie zawieraja jakieś składniki nawilżające ponieważ ostatnio sobie przestudiowałam składy i większość w nich w składzie posiada wyłącznie parafinę i inne zapychacze, których na pewno nie powinno w nich być). Fajny za to jest krem Perfect Bust, w zasadzie to taki żel a nie krem. Nakłądam codziennie na biust z wieczora i widzę bardzo fajne ujędrnienie, takie jakby zwiększenie objętości. No zadowolona jestem , ze go sobie kupilam.
Awatar użytkownika
lulumiranda
Fajna Kobietka

A przypadkiem te perfect bust to nie są tabletki na powiekszenie biustu?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Cwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
katrinka
Fajna Kobietka

Tak :) Chociaż akurat na ich temat nic nie mogę napisać. Nie chcę powiekszac biustu bo nie mam takiego małego. Zalezało mi bardziej na ujędrnieniu. I w tym przypadku żel bardzo dobrze sobie radzi.
Awatar użytkownika
Lucy
Miła Kobietka

Post autor: Lucy »

Oj sporo tych kosmetyków jest. Doświadczenia z tym nie mam ale mogę napisać Wam, że:

thalgo - nie działa a jest drogie
vichy - daje lekkie napięcie biustu
eveline i inne tanie marki odpuśćcie sobie bo to ściema
za to pomogło mi Frashe, z którego jestem bardzo zadowolona. Fajny kosmetyk, bardzo ładnie ujędrnił biust, który jest o wiele ladniejszy, jakiś taki bardziej wypełniony. Jest niestety do zamowienia jedynie przez internet :(
Nie szu­kają pot­raw wyszu­kanych czy egzo­tycznych, ale wolą da­nia kon­wen­cjo­nal­ne, jak em­briony ptaków nielotów, mielo­ne or­ga­ny w powłoce je­lit, plas­try ciała świń czy bul­wy by­lin przy­pala­ne w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze ok­reśla się je ja­ko jaj­ka, kiełbasę, be­kon i frytki.
neda
Jestem tu nowa :)

Post autor: neda »

A ja właśnie z vichy zadowolona zbyt nie byłam. Jest drogie ale działanie ma moim zdaniem wątpliwe. Poza tym nie wiem czemu ale praktycznie wszystkie te kosmetyki od vichy z serii do ciała daja takie nieprzyjemne wrażenie chłodu, które totalnie mi nie odpowiada.
Jednak Frashe było o wiele lepsze moim zdaniem ( zużyłam jedno opakowanie potem przerzuciłam się na vichy ale wróciłam do niego z podkulonym ogonem....).
I rzeczywiście powieksza !
ODPOWIEDZ