Depilacja systemem Harmony XL
Depilacja systemem Harmony XL
Czy któraś z Was miała doświadczenia z zabiegami depilacji laserowej systemem Harmony XL? Jesli tak to jakie są Wasze opinie?
Re: Depilacja systemem Harmony XL
nie miałam nigdy z tym do czynienia, jedyny zabieg depilacji laserowej jaki do tej pory miałam do laserowe usuwanie włosów z pach, na szczęście obyło się bez bólu, choć byłam w zasadzie na to przygotowana z uwagi na węzły chłonne, ale akurat ten laser LightSheer jest pod tym względem super i chyba najlepszy dla osób o niskim progu bólu, po dwóch zabiegach mam z włosami święty spokój, chcę sobie jeszcze zrobić nogi...tylko nie wiem jak wywalczyć podwyżkę u Szefa
bo takie coś już kosztuje już troszkę więcej
-
apollo
Nie znam metody. U nas stosujemy Wosk do depilacji HB - efekt jest znacznie dłużej widoczny, niż przy standardowych metodach. Wiadomo - włoski usuwane są wraz z cebulką.

Ja znam tę metodę, bardzo skuteczna i bezbolesna. Depilowałam łydki już jakiś czas temu, seria 4 zabiegów.Jestem bardzo zadowolona z tej metody i z pewnością skorzystam jeszcze w przyszłości z zabiegów wykonywanych tym sprzętem