Mnie ten w wykonaniu Pani Katarzyny Kozłowskiej podoba się bardzo mimo, że wolę mocniejsze makijażeMakijaż, którego nie widać
-
Kolaboracja
Makijaż, którego nie widać
Co myślicie o makijażu naturalnym? Czy na każdą okazję pasuje?
Mnie ten w wykonaniu Pani Katarzyny Kozłowskiej podoba się bardzo mimo, że wolę mocniejsze makijaże
Mnie ten w wykonaniu Pani Katarzyny Kozłowskiej podoba się bardzo mimo, że wolę mocniejsze makijażeRe: Makijaż, którego nie widać
Ja stosuję. Używam podkładu z apteki La roche posay, korektorów. Nie używam tuszy do rzęs, ale używam odżywek do rzęs i brwi, no i obowiązkowo błyszczyk. Wygląda naturalnie bardzo. Do tego róż lub puder brązujący.
Odnalezione:
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową
WYGRAJ kurację przeciwzmarszczkową
-
Kolaboracja
Re: Makijaż, którego nie widać
La roche posay nie ma jednego podkładu, ma ich kilka rodzajów
-
zakupocholiczka
Coraz więcej facetów lubi kobiety naturalne. Także taki makijaż jest coraz bardziej popularny. Ja niestety źle się w takim czuję. Próbowałam już kilka razy ale zawsze chociaż ta kreska musi być.
-
Kolaboracja
Ja wiele lat malowałam się baaardzo mocno, granatowe, ciemne cienie i krecha dookoła oka. Ale to tez wynikało z tego, że wszyscy mówili ze w takim jest mi ładniej, dopiero mój TŻ uświadomił mi jak pięknie wyglądam naturalnie i cieszę się, że Kobo i Pani Kozłowska promują obecnie naturalne makijaże.
Zakupoholiczka - kreska to nie grzech
Zakupoholiczka - kreska to nie grzech
-
tusia25
Ja tak samo, bylam mlodsza to wiecej pakowalam na oczy i twarz, a teraz? Sam krem i na co dzien to jedynie rzedy, czasem kreske dodam bo nawet mi sie nie chce tyle spedzac rano przed lustrem a to co najwazniejsze jest podkreslone.
-
Miniczka
Kolaboracja, a podaj jeszcze jakies makijaze tej stylistki:) Ciekawi mnie to bo wlasnie ostatnio cos mi sie o niej dobrego o uszy obilo, chyba cos z kobo, jakas reklama byla.
-
Kolaboracja
najlepiej wejdz na jej strone ... tu jest najwiecej make upów różnego typu
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
Miniczka
oo, dzieki:) rzeczywiscie fajne stylizacje, popatrze jeszcze pozniej troche glebiej na nie i moze cos mnie zainspiruje:)
BTW : stylizacja nacked jest b. ciekawa;P Chyba za wiele sie nie narobila;)
ale makijaze sa piekne:)
BTW : stylizacja nacked jest b. ciekawa;P Chyba za wiele sie nie narobila;)
ale makijaze sa piekne:)
-
Kolaboracja
Z tego co wiem bardzo trudno jest wykonac tego typu makijaż. Więc nie jest taki prosty
jak się wydaje
jak się wydaje-
Miniczka
yy.. ale ja mialam na mysli stylizacje zdjecia naked. Ta laska miala tam wo gole jakis makijaz? Chodzilo mi po prostu ze zdjecie za wiele nie przedstawia i nie trzeba bylo sie narobic ani nad modelka ani nad niczym innym.
-
tusia25
Kolaboracja, podaj mi ten link co wkleialas wczesniej w prywatnej wiadomosci, bo moderator usunal a tez jestem ciekawa;)