Jakie naturalne kosmetyki polecacie ?
Jakie naturalne kosmetyki polecacie ?
Znacie jakiś sklep, który specjalizuje się w sprzedaży naturalnych kosmetyków? Potrzebuje dobrego sprzedawcy, który będzie w stanie zagwarantować faktycznie dobre jakościowo kosmetyki. W teorii tych różnych kosmetyków na rynku jest sporo, ale jak się bliżej tym zainteresowałem to się okazuje, że niewiele z tych kosmetyków jest faktycznie naturalnych.
Re: Jakie naturalne kosmetyki polecacie ?
Polecam kosmetyki Bielenda, ja nigdy się na nich nie zawiodłam. Znajdziesz je w rossmanie oraz wielu sklepach internetowych 
-
lukrecja2020
- Jestem tu nowa :)
Polecam cenowo dostępną markę Weleda, a z trochę wyższej półki cenowej- Caudalie. Pytanie do Was- gdzie kupujecie naturalne kosmetyki? Najlepiej online, u mnie w mieście nie ma zbyt dużego wyboru.
Moje doświadczenia są niewielkie jeśli chodzi o naturalne kosmetyki, bo dopiero z nimi zaczynam, ale od jakiegoś czasu kupuje w E-naturalnie i na tą chwilę to takie propozycje, z których jestem zadowolony. Od jakiegoś czasu tez promują oni nową serię swoich produktów - https://e-naturalne.pl/pl/c/Seria-Renew-Rose/156, z dodatkiem róży, ale ja jeszcze nie kupowałam.
Na Notino mają spory wybór kosmetyków naturalnych.lukrecja2020 pisze:Polecam cenowo dostępną markę Weleda, a z trochę wyższej półki cenowej- Caudalie. Pytanie do Was- gdzie kupujecie naturalne kosmetyki? Najlepiej online, u mnie w mieście nie ma zbyt dużego wyboru.
Solverx ma dobre kosmetyki w przystępnej cenie a do tego co najważniejsze sprawdzają się - mam krem do rąk i balsam do ciała
Stella, możesz coś więcej napisać o tych kosmetykach? Jakiś czas temu wpadły mi w ręce przy okazji zakupów i zwróciłam uwagę na bogaty skład.
Polecam nasz polska marke - Orientana. Super jakość za dobra cenę no i duzy wybor produktów.
Balsam i mleczko do ciała przeznaczone są do skóry wrażliwej dla kobiet.Dzięki zastosowaniu unikalnego kompleksu olejów z wiesiołka, lnianego, słonecznikowego z oliwą z oliwek zapewniają perfekcyjne natłuszczenie skóry. Produkty zawierają innowacyjny kompleks ekstraktów roślinnych z krwawnika i lukrecji oraz kwasu laktobionowego, który regeneruje, łagodzi podrażnienia, redukuje stany zapalne, świąd oraz zapewnia mocne nawilżenie skóryanita_an pisze:Stella, możesz coś więcej napisać o tych kosmetykach? Jakiś czas temu wpadły mi w ręce przy okazji zakupów i zwróciłam uwagę na bogaty skład.
Naturalne oleje kosmetyczne od Renovality. Tłoczone na zimno, bez zadnej chemii, mogę polecić
Używam kosmetyków Natura Siberika, mają dobre szampony i odżywki do włosów
Też lubię kosmetyki tej firmy, gdzie najczęściej kupujesz, na stronie producenta ?igaaa2020 pisze:Używam kosmetyków Natura Siberika, mają dobre szampony i odżywki do włosów
Różnie, czasami w rossmanie, ale na internecie na stronie producenta jest większy wybór, czasami przeglądam oferty drogerii online, można trafić na promocje i zaoszczędzić parę groszy. Ostatnio na notino szampon był tańszy o 7 zł niż w sklepieWinda78 pisze:Też lubię kosmetyki tej firmy, gdzie najczęściej kupujesz, na stronie producenta ?igaaa2020 pisze:Używam kosmetyków Natura Siberika, mają dobre szampony i odżywki do włosów
Teraz jest bardzo dużo takich marek, a sklepów z naturalnymi kosmetykami jest jak grzybów po deszczu. Ja najbardziej lubię polskie manufaktury.
-
Princess85
Zgadza sie co do naturalnych kosmetyków. Uważam, że nasi sądziedzi Ukraina a zwłaszcza Rosja to potęga jesli chodzi o naturalne kosmetyki. Maja dostęp do wielu darów natury a to przekłada się na jakość kosmetyków. Ja używam od lat, uwielbiam i polecam.Malinka13 pisze:Teraz jest bardzo dużo takich marek, a sklepów z naturalnymi kosmetykami jest jak grzybów po deszczu. Ja najbardziej lubię polskie manufaktury.
-
couleurcaramel
Polecam kosmetyki marki Purite, Polny Warkocz i Veoli.
Skoro pytasz o podpowiedź to ja mogę zaproponować firmę Naturikkę (naturikke.pl), kilka miesięcy temu również szukałam takiej podpowiedzi odnośnie naturalnych kosmetyków i dostałem właśnie taką odpowiedź, potem już przy tej marce zostałam i obecnie to moje ulubione kosmetyki, stosuje tą markę.
Bielenda ma bogata ofertę kosmetyków naturalnych. uwielbiam wegańską serię Eco Nature szczególnie Matujący krem do cery problematycznej
-
wiesolek555
- Miła Kobietka
Widzę, że się namnożyło strasznie dużo postów o naturalnych kosmetykach
Ale to dobrze, człowiek powinien mieć pewność, że używa wartościowych produktów.
W ostatnich miesiącach bardzo zafascynowałam tematem kosmetyków naturalnych, zależało mi na znalezieniu dobrego jakościowo kremu nawilżającego, ale za rozsądne pieniądze. Tak trafiłam na AMVI Cosmetics, jestem bardzo zadowolona, z oferowanego przez tą markę kremu nawilżającego Super konsystencja i skóra po nim jest naprawdę dobrze wygląda 
Polecam kosmetyki marki Albatros z morza martwego, prawie wszystkie produkty mi pasują, teraz używam masło do ciała i sól peelingująca do ciała, jestem mega zadowolona.
Od siebie mogę polecić w pełni naturalne kosmetyki Cosnature. Moimi ulubionymi jest seria z owocem granatu;) Przyjemnie nawilża, wygładza i odżywia cerę a przy tym nadaje jej pięknego zapachu;)
ja zachwyciłam się kremem eco sorbet z Bielendy ma 97% składników pochodzenia naturalnego idealnie się wchłania i pięknie pachnie.
bielenda, resibo, nacomi
Jak naturalne to polecam moja ulubioną linię na zmarszczki z Bielendy Royal Bee elixir,. świetna jest. I na bazie produktów poczhodzacych od pszczół