Kompleks małego członka
Kompleks małego członka
Jestem z facetem, generalnie wszystko spoko. Lubimy ze sobą spędzać czas, właściwie to spędzamy ze sobą każdą wolną chwilę
Tylko jest jeden mały problem, on ma kompleks małego członka. Wiem, że to może wydawać się głupie, czy nawet śmieszne, ale z tego co widzę to dla niego jest jakiś problem... MI to tam nie przeszkadza... ale jemu jest z tym źle. Czy ktoś z was spotkał się z czymś takim wcześniej?
Re: Kompleks małego członka
Pozostają trzy wyjścia:
1. zmienić partnera;
2. pomóc mu w jakiś sposób, aby wrzucił na luz i się nie przejmował;
3. nic nie robić, czyli aby było tak jak było.
1. zmienić partnera;
2. pomóc mu w jakiś sposób, aby wrzucił na luz i się nie przejmował;
3. nic nie robić, czyli aby było tak jak było.
No właśnie chciałabym mu bardzo pomóc, ale nie wiem jak. Rozmawiałam z nim, ale on za bardzo nie chce ze mną o tym rozmawiac.
Faceci tacy są. To chyba wynika z ich psychiki. Poczytajcie sobie jeszcze o penilarge - dostępny zarówno w postaci żelu jak i w tabletkach. Z tego co się czyta to są dosyć efektywne. Zawierają w sobie m in l-argininę.
@matag ależ ty pomocna 
@zenla musisz go wspierać jakimiś dowodami na to, że jego rozmiar nie ma znaczenia np. jakimi artykułami na temat tego, że doznania są takie same i nie ma to znaczenia. Powiedz mu że tego typu kompleksy dotykają 80% facetów i nie należy się tym przejmować. On przede wszystkim musi zrozumieć, że to nie ma dla ciebie znaczenia.
@zenla musisz go wspierać jakimiś dowodami na to, że jego rozmiar nie ma znaczenia np. jakimi artykułami na temat tego, że doznania są takie same i nie ma to znaczenia. Powiedz mu że tego typu kompleksy dotykają 80% facetów i nie należy się tym przejmować. On przede wszystkim musi zrozumieć, że to nie ma dla ciebie znaczenia.
No właśnie czytam, nie jestem do końca przekonana. To jest bezpieczne? Na jakiej zasadzie to ma działać?matag pisze:Faceci tacy są. To chyba wynika z ich psychiki. Poczytajcie sobie jeszcze o penilarge - dostępny zarówno w postaci żelu jak i w tabletkach. Z tego co się czyta to są dosyć efektywne. Zawierają w sobie m in l-argininę.
Bezpieczne, wynika to bezpośrednio ze składu. Poza tym przeszło różne badania i testy.
A co do zasadzy działania to w dużym skrócie działa tak, że członek składa się z ciał jamistych. Penilarge posiada l-arginina który wpływa na zwiększenie pojemności ciał jamistych. Powiększenie jest minimalne, ale jest ich tyle, że w sumie dają widoczny efekt.
A co do zasadzy działania to w dużym skrócie działa tak, że członek składa się z ciał jamistych. Penilarge posiada l-arginina który wpływa na zwiększenie pojemności ciał jamistych. Powiększenie jest minimalne, ale jest ich tyle, że w sumie dają widoczny efekt.
Błagam... niech ktoś napisze, że cały ten wątek to kryptoreklama bo nie wierze, że dziewczyna mogłaby swojemu facetowi proponować środki na powiększenie penisa...
Masz rację.Misiuu pisze:Błagam... niech ktoś napisze, że cały ten wątek to kryptoreklama bo nie wierze, że dziewczyna mogłaby swojemu facetowi proponować środki na powiększenie penisa...
Każdą z tych wypowiedzi pisze jedna i ta sama osoba.
Wątek zamykam.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...