Duży problem :( o co chodzi?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
ewii22
Jestem tu nowa :)

Duży problem :( o co chodzi?

Post autor: ewii22 »

Witam. 4 dni temu powinnam dostać okres lecz nie stety nie dostałam go :( boli mnie brzuch i piersi tak jak na okres. Zrobiłam dzisiaj test ciązowy i wyszedł ujemny. dodam, że ostatnio zerwałam troche nocek przez imprezy ale nigdy nie zdarzało mi się aż takie spóźnienie okresu. Dodatkowo czuję takie jakby kłucie w jajniku. Nie mam jednak żadnych wymiotów itp. Prosze o odpowiedzi.
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Duży problem :( o co chodzi?

Post autor: elzbieta45 »

oznaki ciazy sa rozne i roznie sie obiawiaja . ale ja bym sie skłaniala ku ciazy to sa objawy ciazy a nie zawsze musza tez do tego wystepowac wymioty bo niektore kobiety wogole nie maja porannych mdłosci
Awatar użytkownika
mariolka

Post autor: mariolka »

spokojnie!!! 4 dni to nic takiego, pewnie prrzez stres i zmęczenie Ci się trochę przesunęło. nic nie martw, to na pewno nic strasznego :)
sprawdź
ewii22

dodam ze kochałam sie tuż przed spodziewaną miesiączką wiec może nie jestem w ciązy. Martwi mnie tylko ten mój ból brzucha:( jutro ide do gina i mam nadzieje ze to nie ciąza co wy na to?
patrycja19

Post autor: patrycja19 »

W takich sytuacjach najlepsza jest porada specjalisty i tyle :)
My ginekologami nie jesteśmy :)
zabudowy ze szkła
ewii22

To wiem że nie jesteście ale może ktoś z Was miał kiedyś podobny problem jutro bedzie wszystko wiadomo :)
ODPOWIEDZ