Duży problem :( o co chodzi?
Duży problem :( o co chodzi?
Witam. 4 dni temu powinnam dostać okres lecz nie stety nie dostałam go
boli mnie brzuch i piersi tak jak na okres. Zrobiłam dzisiaj test ciązowy i wyszedł ujemny. dodam, że ostatnio zerwałam troche nocek przez imprezy ale nigdy nie zdarzało mi się aż takie spóźnienie okresu. Dodatkowo czuję takie jakby kłucie w jajniku. Nie mam jednak żadnych wymiotów itp. Prosze o odpowiedzi.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Duży problem :( o co chodzi?
oznaki ciazy sa rozne i roznie sie obiawiaja . ale ja bym sie skłaniala ku ciazy to sa objawy ciazy a nie zawsze musza tez do tego wystepowac wymioty bo niektore kobiety wogole nie maja porannych mdłosci
spokojnie!!! 4 dni to nic takiego, pewnie prrzez stres i zmęczenie Ci się trochę przesunęło. nic nie martw, to na pewno nic strasznego 
sprawdź
dodam ze kochałam sie tuż przed spodziewaną miesiączką wiec może nie jestem w ciązy. Martwi mnie tylko ten mój ból brzucha:( jutro ide do gina i mam nadzieje ze to nie ciąza co wy na to?
-
patrycja19
- Jestem tu nowa :)
W takich sytuacjach najlepsza jest porada specjalisty i tyle 
My ginekologami nie jesteśmy
My ginekologami nie jesteśmy
zabudowy ze szkła
To wiem że nie jesteście ale może ktoś z Was miał kiedyś podobny problem jutro bedzie wszystko wiadomo