Poważny problem

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
waznepytanie1234
Jestem tu nowa :)

Poważny problem

Post autor: waznepytanie1234 »

Od dłuższego czasu kocham się ze swoim chłopakiem analnie, czasem mały petting. Miesiączkę mam regularnie. Ostatnio zaczął boleć mnie brzuch, czuję się osłabiona i czasem zwracam (już 4 dni to się dzieje). Nie kochałam się z nim nigdy "od przodu" że tak się wyrażę. Czy jest możliwość żebym jakimś cudem zaszła w ciążę? Jeśli napisałam w złym dziale to przepraszam.
dangerous
Jestem tu nowa :)

Re: Poważny problem

Post autor: dangerous »

Czy facet dochodzi będąc w środku? Czy używacie prezerwatywy kochając się analnie?
Chcesz zaoszczędzić na zakupach? Wykorzystaj w tym celu za darmo udostępniane wszystkim kupony rabatowe dzięki którym możesz naprawdę sporo zaoszczędzić.
bettti86
Extra Kobietka

Re: Poważny problem

Post autor: bettti86 »

mnie dziwi sam fakt, że zaczęliście od seksu analnego, zamiast od "normalnego" seksu, kobiety najczęściej się przed tym wzbraniają, a co do Twojego pytania to chyba dla pewności możesz sobie zrobic test
ODPOWIEDZ