Pozycje

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Pozycje

Post autor: Aniaaaaa »

Wasze ulubione pozycje seksualne to ?
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Re: Pozycje

Post autor: Adidasowa »

wszystkie :D
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
młoda.kobieta
Miła Kobietka

Post autor: młoda.kobieta »

O jeju naprawdę dużo tego ; p
Praktycznie wszystkie, byle by przed lustrem.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Młoda, przed lustrem ??

standardowa na pieska ;) hehe przynajmniej najczęściej używana :) do zakończenia :)
ale ogólnie to nie mamy jakiejś ulubionej ;) na pewno nie próbujemy się ograniczać i kombinujemy :)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
paula

Post autor: paula »

niestety my jakoś nie mamy bardzo dużego wachlarzu pozycji ulubionych. Mój facet jest dość zabrany i tak naprawdę często po prostu ja sama nie mam ochoty na coś wymyślnego ;)
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Adidasowa pisze:wszystkie :D
Trampkowa przestudiowałaś całą Kamasutrę? W takim razie jak wam wychodzi "Lotos"? Ten kwiat jest cholernie trudny. :lol:

Też polecam przed lustrem. Nawet nie wiedziałam, że to takie fajne. ;) Sporo umyka naszym oczom podczas stosunku, lustro pozwala zobaczyć o wiele więcej. Nawet ruchy partnera wtedy są bardzo, bardzo seksowne a tak "normalnie" tego nie widać.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Hmmm trzeba będzie wypróbować z tym lustrem :D
Ciekawe co na to X :D

hahah xD

a my w planach mamy zakup kamasutry :D
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

młoda.kobieta pisze:O jeju naprawdę dużo tego ; p
Praktycznie wszystkie, byle by przed lustrem.
kochana naprawdę nie myliłaś się co do tego lustra :-) Ja wczoraj z moim Ł pojechaliśmy na naszą działeczkę rekreacyjną poopalać się troszku , korzystając z dnia wolnego w pracy mojego miśka . Mamy tam taką duża szafę rozsuwaną z drzwiami w lustrach którą wywieźliśmy z mieszkania tam bo się troszkę rozwaliła i stwierdziliśmy że nie będzie nam zawadzać w sypialni, a w domku letniskowym bardzo się przyda :-) I faktycznie przydała się :-) :-) Postanowiłam rozochocić mojego Ł i wypróbować właśnie seks przed lustrem :-) I powiem że było bosko, w pozycji na pieska ruchy penisa widoczne ekstra :-) Podnieciłam się mega i seks jak by dzięki temu inny :-) Mmmm chyba sprawię sobie z moim miśkiem nową do sypialni :-)

Rewelacja :-)
Grandee
Jestem tu nowa :)

Post autor: Grandee »

Ja uwielbiam to robić na stole kuchennym. Co o tym sądzicie moje drogie!
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Blackfox a zadziwię Cię - mamy kamasutrę :D a akurat pozycja lotosu nie wydaje mi się trudna ;) napisałam, że wszystkie pozycje, bo my sami sobie wymyślamy i zmieniamy role i w ogóle. Nie ma dla nas niemożliwej pozycji;-)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Grandee pisze:Ja uwielbiam to robić na stole kuchennym. Co o tym sądzicie moje drogie!
Zdarza się nam i taka też forma seksu :-) Często jak idę zmywać naczynia a jest bardzo gorąco mam na sobie wtedy tylko króciutką przewiewną koszulkę i majteczki zazwyczaj stringi. Wtedy mój Ł bardzo szybko się do mnie dobiera i dochodzi do zbliżenia :-) Ta forma jest również cudowna i daje cudowne doznania :-) Ja np uwielbiam seks w salonie na fotelu w pozycji na pieska :-)
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

O proszę... ;)

Polecam arabskie pozycje seksualne. :roll:

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
mechaniczka92
Miła Kobietka

Post autor: mechaniczka92 »

Mój facet ogromnie lubi na pieska (budzi mnie w nocy i czuję, że nie mam majtek xD )
Ja wolę jak on jest na mnie, czyli standard, czuję się wtedy bezpieczniej jakoś, nie wiem czy Wy też macie coś takiego?
A w ogóle to wszyscy faceci mają tak, że rano im się chce? O.o
Oh, I could write a milion stories,
Tales of love, and hate, and pain,
And my fears would truly frighten,
Any ordinary man...
Awatar użytkownika
essatia21
Jestem tu nowa :)

Post autor: essatia21 »

Też kiedyś ograniczaliśmy się do pewnych pozycji, które dawały największą satysfakcję. Mimo wszystko warto pobawić w jakiejś innej pozycji dla urozmaicenia życia seksualnego.
Księgowość Kraków - za złotówkę.
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Jak dla nas to teraz seks pod prysznicem to priorytet :) cudowna sprawa :) polecam każdej z was :)
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Zgadzam się,ale pod warunkiem ze mamy szeroki brodzik,inaczej jest dosyć ciasna:) A co do pozycji to też przetestowaliśmy już rożne,każdy prędzej czy później znajdzie tą ulubioną i taka która daje nam najwięcej doznań:)
ODPOWIEDZ