Seks przed i po ślubie

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
wrozka-bajuszka
Miła Kobietka

Seks przed i po ślubie

Post autor: wrozka-bajuszka »

Za rok będę mężatką. Aktualnie nasze życie seksualne hmm.. mogłabym określić na bdb minus. Czemu minus? Bo brakuje mi takiej nutki pikanterii, ale powoli sobie ją dodajemy każdorazowo coraz więcej.
Póki co spotykamy się tylko w weekendy, z czego na swobodny seks mamy możliwość tylko w piątek gdy jesteśmy całkowicie sami. Pozostałe 2 dni też staramy się o jakąś intymność, która niejednokrotnie kończy się seksem za zamkniętymi drzwiami jego pokoju.
Dla mnie jego dotyk jest czymś niesamowitym. Nawet najmniejszy jego dotyk między moimi nogami powoduje że wewnątrz coś we mnie eksploduje.
Jednak obawiam się czy też tak później będzie. Dlatego mamy pytanie do mężatek - jak to jest potem? Czy gdy jest się już razem na co dzień, gdy czas spędzany razem nie jest poświęcany na to "jak minął tydzień?" tylko "co dziś na obiad?", to nadal człowiek ma ochotę na niesamowity, wyszukany seks? Czy po ślubie, ewentualnie po wspólnym zamieszkaniu, ma się nadal tak wielką ochotę na wieczorny/poranny seks?
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Re: Seks przed i po ślubie

Post autor: Aniaaaaa »

Koleżanko to zależy od tego czy staracie się o dziecko czy nie ? Ja ze swojej strony powiem ci tak że ogólnie po ślubie jest o wiele lepiej niż przed bo po pierwsze ,twój przyszły mąż może się kochać z tobą do woli bez zabezpieczeń , po drugie po ślubie jest pełna swoboda przy uprawianiu seksu a po trzecie mąż jako twój przyszły kandydat na ojca dziecka może z Ciebie wykrzesać to co najlepsze :) Ja np się starałam o dziecko z mężem ponad 2 lata aż wreszcie zaszłam w upragnioną ciąże, ale na tym nie koniec seksu będziemy się kochać do puki da tylko rade ale ciekawa jestem jak to jest z seksem w ciąży ?? Proszę o odpowiedz bardziej doświadczone kobiety ode mnie ...
ODPOWIEDZ