Kocham mają byłą. Co mam zrobić ?
-
Zakochany facet
- Jestem tu nowa :)
Kocham mają byłą. Co mam zrobić ?
Byliśmy razem 7 lat temu. Kiedy ona miała 18 lat. Ja wtedy mialem 24 lata. Zawaliłem - Zdradziłem ją. Wyjechała do innego kraju no i teraz tam mieszka od 6 lat, a od 5 lat jest w nowym związku. Z jednej strony cieszę się, że jest szczęśliwa i niczego jej nie brakuje, ale z drugiej tęsknię za nią. Widzę jak ona się zmieniła. Na pewno częściej się uśmiecha, nie jest już tak nie cierpliwa. Facet dorobił się pieniędzy mimo, że jest rok starszy od niej, wiec finansowo tez jej niczego nie brakuje. Ale mimo wszystko wolałbym, żeby była ze mną. Jestem pewien, że z nim straciła dziewictwo. Chociaż mógł być ktoś przed nim. Co mam zrobić ? Żałuję tego co zrobiłem i dalej ją szalenie kocham.
-
Pletwa Reborn
Re: Kocham mają byłą. Co mam zrobić ?
Znaleźć inną i już jej nie zdradzać. No błagam to ja już tutaj takich podstawowych rzeczy musze uczyć? 
-
Zakochany facet
Byłem z wieloma kobietami, ale do żadnej nie czułem tego co do niej. Te kobiety były na noc, albo na chwile.
Moja mama utrzymuje kontakt z jej rodzicami. Wiem, że za 2 lata mają ślub, no i planują dziecko. Ostatnio moja niedoszła teściowa zaprosiła moją mamę na imieniny. Pojechałem z nią, bo musiałem ją zawieść. Fakt moze po chamsku, ale załapałem się na imprezę. Była ona i jej narzeczony. On podał każdemu facetowi rękę pomijając mnie. A kultura chyba wymaga przywitać się z każdym. Ona zachowywała się jakby mnie nie było. Cały czas była uśmiechnięta. Mówi się, że oczy są zwierciadłem duszy - oczy miała jak takie radosne iskierki. Ale jak widzę jak on ją dotyka to mam ochotę pokazać mu gdzie jego miejsce.
Nie wytrzymywałem kiedy dotykał ją, kiedy zaczął ją laskotac jak mieli różne zdania na jeden temat, jak ona wtulila się w niego i szeptała mu coś na ucho, a on się uśmiechał, albo jak dał jej buzi w czoło. Nie rozumiem w czym on jest lepszy ode mnie ?
On już nawet do jej rodziców mówi mamo/tato.
Moja mama utrzymuje kontakt z jej rodzicami. Wiem, że za 2 lata mają ślub, no i planują dziecko. Ostatnio moja niedoszła teściowa zaprosiła moją mamę na imieniny. Pojechałem z nią, bo musiałem ją zawieść. Fakt moze po chamsku, ale załapałem się na imprezę. Była ona i jej narzeczony. On podał każdemu facetowi rękę pomijając mnie. A kultura chyba wymaga przywitać się z każdym. Ona zachowywała się jakby mnie nie było. Cały czas była uśmiechnięta. Mówi się, że oczy są zwierciadłem duszy - oczy miała jak takie radosne iskierki. Ale jak widzę jak on ją dotyka to mam ochotę pokazać mu gdzie jego miejsce.
Nie wytrzymywałem kiedy dotykał ją, kiedy zaczął ją laskotac jak mieli różne zdania na jeden temat, jak ona wtulila się w niego i szeptała mu coś na ucho, a on się uśmiechał, albo jak dał jej buzi w czoło. Nie rozumiem w czym on jest lepszy ode mnie ?
On już nawet do jej rodziców mówi mamo/tato.
Trzeba było pomyśleć wcześniej zanim wylądowało się z inną.
Jest teraz szczęśliwa z innym, powinieneś to zaakceptować.
I jeszcze jedno -jego miejsce jest obok niej.
Jest teraz szczęśliwa z innym, powinieneś to zaakceptować.
I jeszcze jedno -jego miejsce jest obok niej.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
Zakochany facet
Miałem wtedy 24 lata. Ona nie była gotowa na seks - nie chciała. A wiadomo, że 24 latek nie myśli głową tylko tym co ma w spodniach. Teraz nie postąpił bym tak. Ona na to nie zasługiwała.
Naważyło się piwa i trzeba je wypić, choć już dawno powinno być wypite.
To było lata temu -aż 7. Z tego co napisałeś ona teraz jest szczęśliwa z innym. Chyba powinieneś odpuścić raz na dobre i nie burzyć jej tego szczęścia.
To było lata temu -aż 7. Z tego co napisałeś ona teraz jest szczęśliwa z innym. Chyba powinieneś odpuścić raz na dobre i nie burzyć jej tego szczęścia.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
Zakochany facet
Kocham ją. A jakaś piłkarzyna zwyczajnie zajala moje miejsce. Moje uczucia do niej nigdy nie zmalały, a wręcz przeciwnie wzrosły. Dla tego nie mogę na niego patrzeć. To nei jest odpowiedni facet dla niej.
Strasznie się zmieniła - przedewszystkim dojrzała, wypiekniala, zmieniła swój styl i myślę, że ten twardy beton za którym zawsze kryła się delikatna kobieta został skruszony. Teraz nie udaje, że nie umie przejść bez zainteresowania obok potrzebującego. Założyła fundacje fani jej narzeczonego kupowali koszulki z jego inicjałymi i czymś tam jeszcze, a ona całą kwotę przekazała na chore dzieci. Ale w mediach to wszystko jest, że to on zrobił, bo o niej nie mam zupełnie nic.
Strasznie się zmieniła - przedewszystkim dojrzała, wypiekniala, zmieniła swój styl i myślę, że ten twardy beton za którym zawsze kryła się delikatna kobieta został skruszony. Teraz nie udaje, że nie umie przejść bez zainteresowania obok potrzebującego. Założyła fundacje fani jej narzeczonego kupowali koszulki z jego inicjałymi i czymś tam jeszcze, a ona całą kwotę przekazała na chore dzieci. Ale w mediach to wszystko jest, że to on zrobił, bo o niej nie mam zupełnie nic.
Nie wiemy jakie relacje są między nimi, ale skoro ona wydaje się być przy nim szczęśliwa, to raczej nie ma co facetowi zarzucać. Widocznie jej odpowiada bycie w czyimś cieniu. Poza tym to są ich sprawy a jedyne miejsce jakie ktoś komuś zajął, to dziewczyna, z którą zdradziłeś tą, o której piszesz. Można powiedzieć, że to ona zajęła jej miejsce, nie on Twoje.
Miałeś swoją szansę i ją zaprzepaściłeś. Jeśli kogoś kochasz, to nie idziesz z kimś innym do łóżka a przede wszystkim nie burzysz czyjegoś szczęścia. 7 lat, to bardzo długi okres czasu. Skoro ona unika Cię i traktuje jak powietrze, to najwyraźniej nie chce mieć z Tobą nic wspólnego. Lub... Może wciąż coś do Ciebie czuje i chce trzymać się od Ciebie z daleka. Różni ludzie, różne powody. Z resztą jaką miałaby gwarancję, że przez te 7 lat ''dojrzałeś'' do związku?
Myślę, że zdrada boli kobiety najbardziej i ciężko jest coś takiego wybaczyć. Nawet po latach, to jednak ma się tą świadomość, że już raz zawiodłeś i możesz zawieść po raz drugi.
Miałeś swoją szansę i ją zaprzepaściłeś. Jeśli kogoś kochasz, to nie idziesz z kimś innym do łóżka a przede wszystkim nie burzysz czyjegoś szczęścia. 7 lat, to bardzo długi okres czasu. Skoro ona unika Cię i traktuje jak powietrze, to najwyraźniej nie chce mieć z Tobą nic wspólnego. Lub... Może wciąż coś do Ciebie czuje i chce trzymać się od Ciebie z daleka. Różni ludzie, różne powody. Z resztą jaką miałaby gwarancję, że przez te 7 lat ''dojrzałeś'' do związku?
Myślę, że zdrada boli kobiety najbardziej i ciężko jest coś takiego wybaczyć. Nawet po latach, to jednak ma się tą świadomość, że już raz zawiodłeś i możesz zawieść po raz drugi.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Powiem tak, swoją szansę miałeś i ją straciłeś, przez... nie bójmy się tego powiedzieć, przez swoją głupotę.
a teraz,, wg mnie po 5 latach zbudowała na pewno szczęsliwy i stabilny związek.
Skoro planują ślub i dziecko to tym bardziej.
Więc wg mnie nei masz co się pchac między nich, tylko pozwolić jej być szczęśliwą.
Skoro jej facet okazal Ci brak szacunku, a ona Cię olewałam, to widocznie bardzo ją zraniłeś.
I nie masz co teraz pchać się miedzy nich.
Trzeba przełkąc gorzką prawdę i po prostu zaczać żyć. A kobietę dla siebie jeszcze spotkasz
a teraz,, wg mnie po 5 latach zbudowała na pewno szczęsliwy i stabilny związek.
Skoro planują ślub i dziecko to tym bardziej.
Więc wg mnie nei masz co się pchac między nich, tylko pozwolić jej być szczęśliwą.
Skoro jej facet okazal Ci brak szacunku, a ona Cię olewałam, to widocznie bardzo ją zraniłeś.
I nie masz co teraz pchać się miedzy nich.
Trzeba przełkąc gorzką prawdę i po prostu zaczać żyć. A kobietę dla siebie jeszcze spotkasz
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
Zakochany facet
Czyli może mnie jeszcze kochać ? Każdy facet jeśli kocha chce jak najszybciej się ożenić. A on zwleka ze ślubem jak widać. O dziecku powiedziała ,,Teraz do pełni szczęścia brakuje tylko małego (tu podała jego nazwisko ". Czytałem wywiad z nim gdzie mówił o swoich planach. Mówił chce chciałby mieć dziecko, ale to było 2 lub 3 lata temu. Swoją drogą dziwne, żeby 23 latek ( bo tyle wtedy miał ) chciał mieć dziecko. Ale znalazłem tylko jeden wywiad, w którym mówi o niej i było to pytanie o ślub. Powiedział, że to będzie uroczystość prywatna z najważniejszymi dla nich osobami. No i powiedział też w w tym wywiadzie, że wszystkie gole dedykuje jej, bo to także jej sukces. A czytałem aktualny ,, najbardziej na świecie kocham piłkę". No sorry nie powinien tak mówić. To ona powinna być najważniejsza.
Ostatnio zmieniony pn sie 24, 2015 2:18 pm przez Zakochany facet, łącznie zmieniany 1 raz.
to jest tylko wywiad, gazeta.. papier wszystko przyjmie... osobiście miałam styczność z wywiadem jak się montuje to wszytko i tam wybierają to co dziennikarzom pasuje ... to może być wyrwane z kontekstu ... takze tym się tak nie sugeruj
-
Zakochany facet
Czyli co ja czytający mam o tym myśleć ? Chce wywnioskować jakim jest człowiekiem.
rozumiem o co Ci chodzi, ale chciałam tez zasugerować że nie należy we wszystko wierzyć co jest napisane / zmontowane...
czytając Twoją historię mam wrażenie że niestety Twój czas w tej relacji minął ...
czytając Twoją historię mam wrażenie że niestety Twój czas w tej relacji minął ...
-
Zakochany facet
Jakbym przynajmniej miał pewność, że na 100% mnie nie kocha i jest szczęśliwa.
Łzy, które były w jej oczach kiedy powiedziałem jej o zdradzie. Strasznie płakała, od razu odeszła, nie długo po tym zmieniła numer. Nasz wspólny znajomy powiedział,ze nigdy mi nie wybaczy i żebym ją zostawił.
Łzy, które były w jej oczach kiedy powiedziałem jej o zdradzie. Strasznie płakała, od razu odeszła, nie długo po tym zmieniła numer. Nasz wspólny znajomy powiedział,ze nigdy mi nie wybaczy i żebym ją zostawił.
Ostatnio zmieniony pn sie 24, 2015 2:32 pm przez Zakochany facet, łącznie zmieniany 1 raz.
a nie myślisz że lepiej otworzyć się na inny "związek" ? tamto raczej minęło ..ona jest z "kimś".. coś "planują "
-
Zakochany facet
Ile razy byłem z kimś to kończyło się to klapą. Za bardzo ją kocham
nie mam pomysłów nie pomogę.. jednak myślę ze nie ma sensu tkwić w takim zawieszeniu..
życzę powodzenia
życzę powodzenia
-
Zakochany facet
Dużo bym dał, żeby wróciła.
Ktoś mi kiedyś powiedział, że wróci jeśli będę miał więcej na koncie niż on, ale nigdy takich pieniędzy się nie dorobie. Dlatego życie jest niesprawiedliwe - on ma 26 lat, kopie sobie piłkę i ma z tego miliony, a ja mam 31 lat i ledwo na własne mieszkanie mi starczyło.
Ktoś mi kiedyś powiedział, że wróci jeśli będę miał więcej na koncie niż on, ale nigdy takich pieniędzy się nie dorobie. Dlatego życie jest niesprawiedliwe - on ma 26 lat, kopie sobie piłkę i ma z tego miliony, a ja mam 31 lat i ledwo na własne mieszkanie mi starczyło.
jeśli miłość jest prawdziwa pieniądze nie powinny mieć znaczenia - moje zdanie ..
ale życie życiem
ale życie życiem
-
Zakochany facet
Ona kiedyś utrzymywała kontakt z moją siostrą, ale nigdy nie zdradziła gdzie dokładnie mieszka. Dopiero dwa lata temu dowiedziałem się. Od roku znam jej dokładny adres. Dla niej nigdy niby pieniądze nie miały znaczenia, ale jednoczenie wybrała sobie studia po których zarabia się bardzo dobrze. Skończyła je, ale na imprezie powiedziała, że zaczyna pracę w dziennikarstwie sportowym, a to ją zawsze kręciło.
Dziennikarstwo sportowe, facet piłkarz. Dobra partia zapowiada się. Teoretycznie.
Kinga ma rację -pieniądze nie mają znaczenia jeżeli się naprawdę kogoś kocha.
A na tego typu wywiady opisane w gazetach czy na portalach nie ma co patrzeć. Wykreują każdego jak chcą, nawet pozmieniają sens wypowiedzi. Nie wiesz jak to jest w mediach? Z tumana potrafią zrobić inteligenta a z inteligenta -głupka.
Kinga ma rację -pieniądze nie mają znaczenia jeżeli się naprawdę kogoś kocha.
A na tego typu wywiady opisane w gazetach czy na portalach nie ma co patrzeć. Wykreują każdego jak chcą, nawet pozmieniają sens wypowiedzi. Nie wiesz jak to jest w mediach? Z tumana potrafią zrobić inteligenta a z inteligenta -głupka.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
Zakochany facet
Pewnie załatwił jej pracę. Chociaż nie chce oceniać - zdolna jest. Zawsze o tym marzyła, ale jak zawsze mówiła nie ma odwagi.
Tak szczerze, to czego Ty oczekujesz od niej?
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
Zakochany facet
Że ciągle mnie kocha i wróci.
Myślisz, że byłoby to w ogóle realne? Minęły lata, przez lata można odkochać się z pięćset razy i zakochać w kimś innym, ale pewnie o bólu nie zapomina się.
Tym bardziej, że przez ten czas związała się z kimś, planują wspólną przyszłość.
Zamierzasz stanąć między nimi?
Tym bardziej, że przez ten czas związała się z kimś, planują wspólną przyszłość.
Zamierzasz stanąć między nimi?
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...