Zrobić coś czy dać sobie spokój?
Zrobić coś czy dać sobie spokój?
Treść zmieniona na prośbę Użytkownika
Ostatnio zmieniony wt sty 07, 2014 12:47 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Treść zmieniona na prośbę Użytkownika
Powód: Treść zmieniona na prośbę Użytkownika
Re: Zrobić coś czy dać sobie spokój?
wg mnie nie zaszkodzi spróbować.
a skoro boisz się znów rozmowę zaczynać w 4 oczy, więc może faktycznie fb..
a skoro boisz się znów rozmowę zaczynać w 4 oczy, więc może faktycznie fb..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
A może macie jakiś wspólnych znajomych?
Na fb mamy całkiem sporo wspólnych znajomych,gdyż mieszka on w pobliskiej miejscowości. Ale nikogo takiego kogo 'bliżej' znałabym..
Tylko nie jestem pewna tego facebooka sam sposób wydaje mi się żałosny,ale nie mogę znaleźć innego wyjścia.
Tylko nie jestem pewna tego facebooka sam sposób wydaje mi się żałosny,ale nie mogę znaleźć innego wyjścia.
Może spróbować przeprowadzić jakiś mały wywiad z ich pomocą, a wtedy uderzyć i zagadać z nim?
Właśnie nie bardzo,bo to są osoby z którymi zazwyczaj nie rozmawiam i nie mogę ich wypytać o niego. Chodzi Ci o to,żeby wybadać czy On jest w ogóle mną zainteresowany?aii pisze:Może spróbować przeprowadzić jakiś mały wywiad z ich pomocą, a wtedy uderzyć i zagadać z nim?
Po prostu napisz do niego jakoś na luzie "witam ulubionego kierowcę
" i zobacz co odpisze 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Dobra radaJamelia pisze:Po prostu napisz do niego jakoś na luzie "witam ulubionego kierowcę" i zobacz co odpisze
-
paula
zawsze warto spróbować żeby w przyszłości nie żałowac 
Racja! Ja już żałuję,że nic wcześniej nie zrobiłam.paula.x111 pisze:zawsze warto spróbować żeby w przyszłości nie żałowac
Postanowiłam,że napisze tylko czekam na jakiś odpowiedni moment,żeby do czegoś nawiązać
Jak nie spróbujesz, będziesz żałować,że może straciłaś szansę na super....., jak spróbujesz i zostaniesz np.wyśmiana - też będziesz żałować... Tak czy siak przechlapane, chyba że spróbujesz i okaże się, ze to jest to! Wybór należy do ciebie.
-
paula
dlaczego miałaby żałować tego że napisze i zostanie w konsekwencji wyśmiana? Przynajmniej będzie miała czarno na białym że nie warto sobie nim głowy zawracać.Alisja pisze:Jak nie spróbujesz, będziesz żałować,że może straciłaś szansę na super....., jak spróbujesz i zostaniesz np.wyśmiana - też będziesz żałować... Tak czy siak przechlapane, chyba że spróbujesz i okaże się, ze to jest to! Wybór należy do ciebie.
Naprawdę warto zaryzykować.
Poza tym jeśli on jest naprawdę taki nieśmiały to może nawet nie odpisać bo co z tego że coś napisze na fb "głupiego" (czyli zostaniesz wyśmiana) skoro potem w autobusie będzie miał z Tobą kontakt, a Ty możesz mu zrobić wstyd przy ludziach.
Nie boj sie, to oczywiste, ze jest Toba zainteresowany. Z facebookiem to dobry pomysl, nie musisz pisac nie wiadomo czego, jakas luzna rozmowa

Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Dziewczyny co mogłabym do niego napisać? Tak żeby było na luzie i miło
Postanowiłam,że dzisiaj w końcu napisze,ale wszystkie moje pomysły wydają mi się głupie...
Ja np. napisałbym coś w stylu "hej, pamiętasz mnie??'' I jakiś uśmieszek czy coś.. cokolwiek napiszesz i On odpisze to może coś się rozwinie, jeśli nie odpisze to nie naciskaj, bo pomyśli że natręciuch jesteś 
Raczej na pewno pamięta, zresztą widuje mnie kilka razy w tygodniu także pewnie kojarzy 
- ujagny_blog
- Jestem tu nowa :)
A ja bym sobie odpuściła.
No bo w końcu facet miał parę miesięcy na to, by zagadać. Sama wykonałaś pierwszy krok (niezgrabny, ale jednak) i nie spotkałaś się z pozytywną reakcją.
Wiesz, dopowiadanie sobie jakiś historii na podstawie samych tylko spojrzeń jest trochę naiwne.
No bo w końcu facet miał parę miesięcy na to, by zagadać. Sama wykonałaś pierwszy krok (niezgrabny, ale jednak) i nie spotkałaś się z pozytywną reakcją.
Wiesz, dopowiadanie sobie jakiś historii na podstawie samych tylko spojrzeń jest trochę naiwne.
Jagna
http://ujagny.blog.pl/
http://ujagny.blog.pl/