jesienna handra
-
Patrycja1863
jesienna handra
kochane kobietki czy was tez ta pogoda dobija szaro,buro,ponuro;(
-
oOosylwiaoOo
Re: jesienna handra
Na szczęście jesień jeszcze tak szybko się nie zbliża:) Da się przeżyć:)
-
dzo
w Rzeszowie słońce widziałaś wczoraj ??THE_GABI pisze:szaro, buro?
to nie u mnie ;p
tutaj jest jeszcze słoneczko ;D
niemożliwe
-
THE_GABI
mieszkam w Rzeszowie a ogólnie made in Zamość ;p i właśnie w Zamościu słoneczko byłodzo pisze:w Rzeszowie słońce widziałaś wczoraj ??THE_GABI pisze:szaro, buro?
to nie u mnie ;p
tutaj jest jeszcze słoneczko ;D
niemożliwe
-
oOosylwiaoOo
Rzeszów to piękne miasto 
U mnie już zaczyna się powoli jesień:( Dzisiaj było takie zimno, liście spadają z drzew, a mi nic nie chcę się robić
U mnie już zaczyna się powoli jesień:( Dzisiaj było takie zimno, liście spadają z drzew, a mi nic nie chcę się robić
-
oOosylwiaoOo
dzo pisze:oOosylwiaoOo pisze:Rzeszów to piękne miasto
Ty też z Rze ??
Niestety nie:( ale byłam tam raz i bardzo mi się podoba to miasto:)
-
Konkordia
U mnie jest jeszcze pięknie drzewa się złocą słoneczko świeci nie ma co narzekać
dawno nie było takiej pięknej jesieni :)Kurcze nawet wenę miałam do umycia okien xD
-
dzo
u mnie tez dziś było fajnie
:) ale od jutra zapowiadają pogorszenie pogody ;/
-
oOosylwiaoOo
A u mnie od rana do samego wieczoru leje deszcz:P Piękna pogoda... 
-
koralowadama
U mnie też zimno i bez sensu
Jak ja nie wytrzymam bez slońca!! 
-
oOosylwiaoOo
Chyba najlepiej wyjechać do ciepłych krajów
Ja już zamarzam:P i powoli zaczyna łapać mnie jakaś depresja:P Zero słońca i są efekty...nic się nie chce...nawet wyjść na spacer.
Ja już zamarzam:P i powoli zaczyna łapać mnie jakaś depresja:P Zero słońca i są efekty...nic się nie chce...nawet wyjść na spacer.
-
Awoqa
Ciepłe kraje z pewnością pomogą, lecz przyznam się, że jak mnie dopada chandra to korzystam raz w tygodniu z solarium
Mnie przynajmniej pomaga 
-
dzo
solarium uzależniaAwoqa pisze:Ciepłe kraje z pewnością pomogą, lecz przyznam się, że jak mnie dopada chandra to korzystam raz w tygodniu z solariumMnie przynajmniej pomaga
-
oOosylwiaoOo
solarium uzależnia
[/quote]
Żebyś wiedziała, że uzależnia:)
Ja niestety nie mogę korzystać z solarium
Po 1. mam bliznowca na ręku i nie mogę tego opalać na solarium (tylko wtedy jak go zakryję), a po 2. zawsze po solarium mam uczulenie, skóra ma taką drobną pokrzywkę:(
Żebyś wiedziała, że uzależnia:)
Ja niestety nie mogę korzystać z solarium
Po 1. mam bliznowca na ręku i nie mogę tego opalać na solarium (tylko wtedy jak go zakryję), a po 2. zawsze po solarium mam uczulenie, skóra ma taką drobną pokrzywkę:(
-
Hakiruono
Chyba jak wygram w totka! Chętna od zaraz!( Na wygraną i ciepłe kraje też).oOosylwiaoOo pisze:To kiedy dziewczyny uciekamy do ciepłych krajów??:):D
-
oOosylwiaoOo
Hakiruono pisze:Chyba jak wygram w totka! Chętna od zaraz!( Na wygraną i ciepłe kraje też).oOosylwiaoOo pisze:To kiedy dziewczyny uciekamy do ciepłych krajów??:):D
Hmm na totka nie liczyłabym:P bo więcej się przegra:D