POMOCY!!!

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
cravl
Jestem tu nowa :)

POMOCY!!!

Post autor: cravl »

facet mnie opuscil, studiowalam dziennie na architekturze utrzymywalismy sie ze zlecen glownie on kresli i jego rodice nam pomagali finansowo ale ja tez mialm w tym swoj udzial znajdowalam architektow mierzylam grupowalam zdjecia a aprzy okazji sprzatalm gotowalam pralam jak nam sie pralka zepsula pralam recznie nie przylorzyl palca do obowiazkow domowych, mimo to bylam szczesliwa byl on bylo poczucie bezpieczenstwa bylo mieszkanie tylko dla nas, radzilismy sobie, w trakcie sesji oczywiscie mojej sesji stwierdzil ze nie jest to moja wina ale on musi zmienic swioje zycie zaznaczam ze to nie ja chcailam malzenstwa i wspolnego mieszkania tylko on teraz jestem w kropce- mieszkam u rodzicow nie mam sily mam wrarzenie ze streacilam wszystko nie mam szansyt podjac studiow magisterskich, on zabral wszystki kontakty do architektow, niby sama mam jakies zlecenia ale caly czas mysle ze on zrobilby to lepiej bo zna sie na tym, a ja.. nieudacznik czekajacy na meza i rodzine z nieba.... placze nie wiem co ze studiami nie wiem co ze mna... jestem z malego miastewczka bol we mnie jest tak ogromny... nie che isc do psychologa chce zeby on wrocil do mnie zeby powiedzial ze sie pomylil zeby wrocil do mnie, ale wiem ze tego nie zrobi
Czy on mysli o mnie?
czy on mysli o tym wszystkim co razem osiagnelismy?
mam wrarzenie ze jestem w poczekalni i nie ma dla mnie lepszego jutra...
mam wrarzenie ze lepszego juz nie bedzie...
co mam robic??
ladyD22
Fajna Kobietka

Re: POMOCY!!!

Post autor: ladyD22 »

Dziewczyno czym sie przejmojesz powiedz mi? Przeciez to on odszedl on wielce chcial zmienic swoje zycie widocznie nie pasowalo mu takie jakie bylo? a ty zajmij sie soba swoimi marzeniami... czy mysli o tobie tego nie wiem nie znam go wiec nie potrafie ci odpowiedziec ale jestem zdania gdyby mu zalezalo to by nie odszedl! powodzenia
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: POMOCY!!!

Post autor: elzbieta45 »

dziewczyno wesc sie w garsc . Na jednym mezczyznie swiat sie nie konczy , a zycie biegnie dalej . Czytajac to co napisałas to bylas uzalezniona i miałas i masz bardzo niskie wartosci o sobie . Czyzbys chciala byc robotem w rekach mezczyzny . Zacznij cenic swoje walory , siebie . Głowa do góry wes sie w garsc i do przodu bo twoja przyszłosc jest w twych rekach i tylko zalezy od ciebie jaka ona bedzie .
ODPOWIEDZ