Witajcie!
pogubilam sie troche w swoich uczuciach, nawet nie wiem czy mnie maz kocha, niszcze nasz zwiazek, a on jest trudnym człowiekiem. Boje sie że w koncu mnie zostawi. Wynika to z tego ze on mnie nie rozumie. Przez 6 lat mieszkalismy osobno on za granica ja w Polsce. Latalismy do siebie, ale mysle ze jest on ze mna tylko dlatego ze jest dziecko.
Nie wiem co mam robic, kocham go ale nie wiem jak z nim postepowac.\pomózcie
aga - pytanie
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: aga - pytanie
Partnerstwo to równowaga i trzeba szanowac sie . Jesli wiesz ze robisz zle to porozmawiaj z mezem aby pomogł ci i przedewszystkim rozmowa
" pogubilam sie troche w swoich uczuciach, nawet nie wiem czy mnie maz kocha, niszcze nasz zwiazek, a on jest trudnym człowiekiem. Boje sie że w koncu mnie zostawi. Wynika to z tego ze on mnie nie rozumie. Przez 6 lat mieszkalismy osobno on za granica ja w Polsce. Latalismy do siebie, ale mysle ze jest on ze mna tylko dlatego ze jest dziecko. "
Jeżeli się pogubiłaś to najwyższy czas się odnaleźć na nowo... najlepszym tego sposobem jest rozmowa:) To czy Twój mąż Cię kocha wie tylko on i na to pytanie tylko on może Ci odpowiedzieć... Więc zapytaj co do Ciebie czuje, czy w dalszym ciągu jest miłość w waszym związku i co najważniejsze miłość obustronna;)
Jeżeli się pogubiłaś to najwyższy czas się odnaleźć na nowo... najlepszym tego sposobem jest rozmowa:) To czy Twój mąż Cię kocha wie tylko on i na to pytanie tylko on może Ci odpowiedzieć... Więc zapytaj co do Ciebie czuje, czy w dalszym ciągu jest miłość w waszym związku i co najważniejsze miłość obustronna;)
Myślę że jeśli z Tobą jest to jednak Cie kocha. Mieszkanie z dala od siebie też swoje robi, każde z Was ma swoje przyzwyczajenia i Wy do siebie równiez na nowo musicie sie przyzwyczaic. Ciekawa jest jak się sprawy maja... ?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...