Ultra drogie samochody.
Ultra drogie samochody.
Hej dziewczyny powiedzcie, czy chciałybyście mieć faceta ,który jeżdzi nacodzień po mieście ferrari i lamborghini? I co myślicie gdy widzicie kogoś w takim aucie na polskich rejestracjach?
Re: Ultra drogie samochody.
Nic nie myśle sama z mężem jeździmy drogimi autami moze nie Ferrari wolimy elegancjie i wygodę sportowego sie pozbylismy jak przyszły na świat nasze Malenstwa Nie widzę nic złego w pięknych autach
Jak kogoś stać to niech sobie jeździ.A ci których to denerwuje yo zwyczajnie zazdroszczą.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
A co mam myśleć ? jak ktoś ma kasę na takie cacka to niech sobie jeździ.... fajnie jest mieć porządny samochodzik ale nie koniecznie porsche
ja tam na swoje nie-porsche nie narzekam
ale zapewne są dziewuszki co na widok takich pojazdów podniecają się jak mało czym ;P
Popieram jestem tego samego zdania a co do tych dziewuszek maja nawet swoją nazwę blachary skoro im to odpowiada to ich sprawa jedno musze przyznać ze są żałosneMasjaa pisze:A co mam myśleć ? jak ktoś ma kasę na takie cacka to niech sobie jeździ.... fajnie jest mieć porządny samochodzik ale nie koniecznie porscheja tam na swoje nie-porsche nie narzekam
ale zapewne są dziewuszki co na widok takich pojazdów podniecają się jak mało czym ;P
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
To prawda nie ma nic złego w pieknym aucie , ale nie poleciałabym na urok auta
"Hej dziewczyny powiedzcie, czy chciałybyście mieć faceta ,który jeżdzi nacodzień po mieście ferrari i lamborghini? I co myślicie gdy widzicie kogoś w takim aucie na polskich rejestracjach?"
Myślę sobie: "Kryzys wieku średniego". Samochody supersportowe (Ferrai i Lamborgini mają potężne nawet 12 cylindrowe silniki) palą po 40-50 litrów benzyny na 100 km, a to dla mnie nienormalne. W Polsce wiele dzieci nie ma co jeść, a ktoś się wozi taką spalarnią żeby zaimponować pustym blacharom. Nie mówię że każdy ma jeździć maluchem, ale są pewne granice zbytku.
Myślę sobie: "Kryzys wieku średniego". Samochody supersportowe (Ferrai i Lamborgini mają potężne nawet 12 cylindrowe silniki) palą po 40-50 litrów benzyny na 100 km, a to dla mnie nienormalne. W Polsce wiele dzieci nie ma co jeść, a ktoś się wozi taką spalarnią żeby zaimponować pustym blacharom. Nie mówię że każdy ma jeździć maluchem, ale są pewne granice zbytku.
-
apollo
Proszę bardzo - babskiesprawy.pl/ultra-drogie-samochody-t4575.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/ultra-drogi ... t4575.html Powiedzmy, że w momencie kiedy auto ma kilka lat, to kosztuje już normalne pieniądze, ale nie zmienia to faktu, że koszty eksploatacji są tutaj bardzo wysokie i jednak wymagają bardzo wysokich zarobków. A kto je ma?
Kochane , a czym tu sie jest ekscytowac i podniecac.
Chyba beda to robily kobietki ktorych nade wszystko podnieca tzw modne szpanowanie.
Ani to przyjemne ani rozsadne.
Ale tak sobie mysle, ze jesli dana osobe stac na auta typu Ferrari czy innej mega luksusowej marki ,to nie ma w tym nic zdroznego i ekscytujacego.
Osobiscie jezdzilam naprawde znakomitymi sportowymi autkami i wlasciwie zawsze patrzylam na nie tylko
przez pryzmat czystej wygody i tego czy dane auto mnie sie podoba.
Inne ekscytacje nigdy nie wchodzily w rachube, bo to tylko droga kupa zelastwa niezbedna jak dla mnie do przemieszczania sie z miejsca na miejsce.
Ot tyle i tylko tyle.
Chyba beda to robily kobietki ktorych nade wszystko podnieca tzw modne szpanowanie.
Ani to przyjemne ani rozsadne.
Ale tak sobie mysle, ze jesli dana osobe stac na auta typu Ferrari czy innej mega luksusowej marki ,to nie ma w tym nic zdroznego i ekscytujacego.
Osobiscie jezdzilam naprawde znakomitymi sportowymi autkami i wlasciwie zawsze patrzylam na nie tylko
przez pryzmat czystej wygody i tego czy dane auto mnie sie podoba.
Inne ekscytacje nigdy nie wchodzily w rachube, bo to tylko droga kupa zelastwa niezbedna jak dla mnie do przemieszczania sie z miejsca na miejsce.
Ot tyle i tylko tyle.
My wolimy hondy
lubię się rzucać w oczy ale naszą pomysłowością na zrobienie auta, a nie tym że było drogie..