Jednostronność
Jednostronność
Czy ktoraś z was drogie panie potrafi szanowac uczucia swojego partnera i ma na wzgledzie to ze go też można zranić pomimo że tego nie pokaże ?
Re: Jednostronność
Ja o tym doskonale wiem. Co więcej, wydaje mi się, że bardziej troszczę się o to, żeby jego nie zranić, niż o swoje uczucia... No chyba, że przeciągnie strunę, ale to zupełnie inna sytuacja
Czy związek nie powinien polegać na tym że oboje z partnerów tak się troszczą o siebie ?. O uczuciach trzeba rozmawiać ale to wcale nie znaczy, że osoba po której nie widać że spływa łza nie cierpi.
No to jest chyba oczywiste, że będąc w zwiazku staramy sie nie zranić drugiej osoby...
ale do czego dążysz ??
ale do czego dążysz ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja też za bardzo nie rozumiem ukrytego sensu i celu...
A jesli ktoś został zraniony to dlaczego się z tym kryje... skąd druga osoba ma wiedzieć że zraniła skoro ktoś to ukrywa...?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Jeśli zostalo się zranionym to wręcz należy to powiedziec. Szczerość przede wszystkim. Dbanie o siebie nawzajem to podstawa ale trzeba mówić sobie o wszystkim i raczej niczego nie ukrywać. Ale właśnie dlaczego o to pytasz? To ogólne pytanie czy coś konkretnego się wydarzyło?
Where you invest your love, you invest your life...