jakie piersi uwazane są za małe, jakie za srednie czy duze?
-
brunetka2801
- Miła Kobietka
jakie piersi uwazane są za małe, jakie za srednie czy duze?
hej dziewczyny:) zastanawia mnie to . proszę o Wasze opinie
Re: jakie piersi uwazane są za małe, jakie za srednie czy du
duże- rozmiar D, E... gdzie nie mozna juz kupic biustonosza i trzeba szyc na miarę...
średnie- rozmiar B,C ?
małe- no to juz wiadomo sądzę że 0,A..
ja mam małe ... aż za małe... nosze z push upem b70, ale bez push-upa to mam takie maciupeńkie, ze chyba wychodzi mi 0 ...

średnie- rozmiar B,C ?
małe- no to juz wiadomo sądzę że 0,A..
ja mam małe ... aż za małe... nosze z push upem b70, ale bez push-upa to mam takie maciupeńkie, ze chyba wychodzi mi 0 ...
-
brunetka2801
- Miła Kobietka
70b jak sama napisałas to jes sredni rozmiar!:)
Po pierwsze to kwestia gustu, po drugie - budowy. Kobieta ze sporą nadwagą i z biustem w rozmiarze B będzie raczej postrzegana jako ktoś o małym biuście. Bardzo mała, drobna kobietka z biustem w rozmiarze C na pewno będzie określana jako "biuściasta"
Tak więc wszystko jest kwestią proporcji 
A gust, to już kwestia lubienia albo nielubienia, a nie rozróżnienia mały/duży. Ale co do budowy, to się zgadzam 
To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.
-
Basia1994
I jak wszystkie wiemy bardzo ważny jest odpowiedni dobór biustonosza, aby nasze piersi jak najlepiej się prezentowały 
Oj ja mam problem z goborem biustonosza, jak miseczka dobra to te druty za okrągłe. Porażka.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
A ja powiem coś co na pewno uszczęśliwi was wszystkie moje drogie panie:D
Dla faceta biust mały czy duży, to zawsze biust:D uwielbiamy się nim zajmować, a facet który kocha, będzie kochał biust swojej kobiety, nieważne jaki będzie;D
A patrząc z perspektywy, nie w związku tylko singla, to najlepiej jak pasuje do figury właśnie:D
Dla faceta biust mały czy duży, to zawsze biust:D uwielbiamy się nim zajmować, a facet który kocha, będzie kochał biust swojej kobiety, nieważne jaki będzie;D
A patrząc z perspektywy, nie w związku tylko singla, to najlepiej jak pasuje do figury właśnie:D
"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć"
Ja zawsze chciałam mieć większy biust. Dlatego ostatnio natrafiłam na stronę : SPAMBurbi pisze:A ja powiem coś co na pewno uszczęśliwi was wszystkie moje drogie panie:D
myślicie, że to coś daje??
Ostatnio zmieniony śr wrz 25, 2013 12:44 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Vanilka, co Ty mówisz.... na D, E trzeba szyć na miarę? Ja mam C w porywach do D, zależy jaka firma ale przecież w sklepach są i do F.
Muszę tu przysłać koleżankę, niech się wypowie..... bo coś wie na temat dużego biustu.
Muszę tu przysłać koleżankę, niech się wypowie..... bo coś wie na temat dużego biustu.
W sumie to sama noszę D 
i spokojnie kupuję w większości sklepów..
choć moja siostra mając E, czy też w porywach do F..
spokojnie kupi , choć już nie wszędzie
i spokojnie kupuję w większości sklepów..
choć moja siostra mając E, czy też w porywach do F..
spokojnie kupi , choć już nie wszędzie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
paula93
ja też noszę D i bez żadnego problemu kupie w sklepie taki biustonosz.
-
Agnieszka79
- Jestem tu nowa :)
Według mnie średnie zaczynają się od B, a duże od D (szczerze D musi już być bardzo niewygodne) 
http://www.cezaryhalat.pl/
-
gohusia
Czy ktoś z was przyjmuje suplementy diety na lepsza kondycję piersi? na poprawienie ich wyglądu, jędrności? co możecie polecić?
-
a_gatka
uppStyle mogę Ci polecić, bo ma chyba najwięcej składników z tych dostępnych suplementów. Ale sam suplement nie załatwi za Ciebie kwestii ćwiczeń i właściwej pielęgnacji biustu, o odpowiednim staniku nie wspominając. Wiem coś o tym, bo mam hopla z przerzutką na punkcie pielęgnacji piersi i to od niej powinno się zacząć. Suplementacja jak najbardziej, ale nie jako jedyna metoda, bo ładny biust wymaga jednak sporo pracy. 
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Moja siostra ma biust D czy F, trudno orzec. W każdym razie kupić bieliznę jest jej ogromnie ciężko, bo kobietka małą i drobna, miseczka pasuje a pod biustem za szeroko...Culagula pisze:Vanilka, co Ty mówisz.... na D, E trzeba szyć na miarę? Ja mam C w porywach do D, zależy jaka firma ale przecież w sklepach są i do F.
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
O ile się nie mylę, to za "średnie" są uważane te rozmiaru B.
Fajnie się dowiedzieć, że mam średnie
ja bym powiedziała że średnie to C, a duże to już E ;d
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
- lulumiranda
- Fajna Kobietka
No ja również myślałam, że mam małe a tutaj okazuje się, że średnie
Wow 
-
a_gatka
Zawsze możesz zarzucić uppStyle i dodać im odrobinę.
Chociaż w moim przypadku poszło akurat w jędrność 
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Kobiecie to do szczęścia i na poprawę humoru niewiele potrzeba. Kobietki - wszystkie biusty są piękne, bo każdy człowiek ma inne upodobania i preferencje 
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
I z tym się zgadzam w 100% !!Panna_Mysia pisze:Kobiecie to do szczęścia i na poprawę humoru niewiele potrzeba. Kobietki - wszystkie biusty są piękne, bo każdy człowiek ma inne upodobania i preferencje