Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Mam ochotę poszaleć na wiosnę i zmienić kolor włosów. Teraz jestem blondynką i marzą mi się różowe refleksy, taka lekka poświata. Myślicie, że zdołam zrobić coś takiego samodzielnie? Słyszałam o jakiś piankach barwiących, ale nie wiem, czy warto eksperymentować. Macie jakieś doświadczenia?
Możecie polecić mi także jakieś dobre salony fryzjerskie, gdzie zrobią mi taką koloryzację. Niedługo będę przejazdem w Warszawie, więc polecajcie te warszawskie Nowa wiosna - nowa ja
Najpiękniejsza ozdoba kobiety to uśmiech... la-nika.pl
różowy blond, a świński to chyba coś innego... W każdym razie mi też się bardzo coś takiego podoba, jednak nie ryzykowałabym z samodzielnym farbowaniem, tylko poszła do fryzjera na Twoim miejscu
http://www.pcme.pl/nowotwor-skory-objaw ... e-klinika/ - ustrzeż się przed nowotworem!
Fryzjer to na pewno bardziej pewna opcja. Piankami możesz pokombinować ale szansa, że trafisz akurat w interesujący Cię odcień raczej mała, bo nie jest to łatwy do osiągnięcia kolor.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Nie chce mieć świńskiego blondu Tylko jasnoróżowe refleksy Dzięki dziewczyny, przemyślałam sprawę i po świętach zapiszę się do fryzjera, sam nie będę kombinować
Moim zdaniem to śliczny kolor, sama bym sobie taki zrobiła, gdybym farbowała włosy ale teraz moim celem jest zapuścić naturalki więc próbuję się powstrzymać.
Jak tak oglądam to aż mam ochotę znów rozjaśnić włosy... bo na moim naturalnym to niestety żadna pianka by takiego koloru nie chwyciła, mam zbyt ciemne
U mnie by wyszło może coś takiego, bo mam podobny kolor bazowy:
Ale to już aż tak fajnie nie wygląda
Dziewczyny, odważyłam się i jest fajnie! Na lato polecam takie szaleństwa Jeśli jesteście blondynkami, to możecie spróbować uzyskać różowy odcień płukankami - moja koleżanka zainspirowana moją metamorfozą też postanowiła mieć różowe włosy, ale chciała nie farbować i gdzieś znalazła różową płukankę, bodajże z Joanny, jakieś grosze kosztuje, a efekt też bardzo fajny Miesza to z odżywką i nakłada na włosy i tak delikatnie jej się barwią Naprawdę fajnie to wygląda
Ja mam ochotę przetestować te nowe, zmywalne farby Colorista z L'Oreala... Tym bardziej, ze rozjaśniana część włosów znów mi zrudziała i nie wiem co z tym zrobić a nie chcę już farbować niczym inwazyjnym.
Kolorki bardzo ładne.
Jeśli ma się dobrego fryzjera, to wyjdzie na ciemnych włosach.
Ostatnio przeglądałam filmiki na yt jak na ciemnych robią pastelowe, jasne kolory.
Akurat sposoby z płukanką.
Też mnie kuszą te farby, zwłaszcza fiolet.
Jeszcze nie testowałam.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...
Oto moje włosy prosto od fryzjera Wstawiam zdjęcie, które wykonywała fryzjerka od razu po koloryzacji Teraz kolor delikatnie się wypłukał, ale zamierzam używać płukanek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.