Metalizowane cienie
Metalizowane cienie
Jak w temacie, poszukuje ładnych, metalicznych cieni do powiek. Najlepiej takich które będą dobrze napigmentowane, będą się długo utrzymywać, no i nie będzie problemów z ich nakładaniem. No i co tez istotne, by kolory były w miarę uniwersalne. Co możecie polecić ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Re: Metalizowane cienie
Zobacz od Swederm. Mają fajne metalizowane cienie w czterech kolorach i fajnej woskowej konsystencji.
Piękne :oo idealna tafla. Ale testowałyście je na sobie?
Nie odmówiłabym sobie takiej przyjemności
Mają fajną konsystencję i są bardzo mocno napigmentowane. Musiałam się przyzwyczaic do nakładania ich palcami, ale calkiem sprawnie to idzie.
Wow, jakie kolory <3 no jestem pod wrażeniem i to jeszcze idealne dla mnie. A pędzlem się nie da ? Trzymają się same czy lepiej na jakąś bazę ? Zwykłą czy lepiej taką do brokatu?
One są kremowe, takie jakby masełko, więc pędzelek nie wiem jak długo by wytrzymał, ale palcem naprawdę łatwo i szybko się je kładzie
Co do bazy to ja stosuję zwykłą, jak pod każde inne cienie, nic się nie roluje, ani nie rozmazuje.
Tyle co u nich zamówiłam, ale chyba pora znów zamówić
Może przy okazji skuszę się na coś jeszcze niż tylko cienie
Taki spóźniony prezent na dzień kobiet sobie zrobię i będę testować 
To nie chcę nic mówić, ale znowu mają akcję z bronzerami
Jak odeślesz stary, albo nawet puste opakowanie to bronzing stone możesz mieć za pół ceny 
A dobre mają bronzery ? Do jakiej cery i koloru ?? Kurcze kusisz.... Bo ten co mam jakoś średnio mi pasuje....
Piękne cienie metaliczne ma firma Golden Rose , nie tylko cienie bo błyszczyki i lakiery do paznokci też 
drzewa,krzewy,iglaki
Hadassa, koniecznie popatrz na ten bronzing stone, właściwie mają tylko jeden bronzer, jeden kolor, intensywność sama sobie regulujesz ilością nałożonych warstw. Ja go bardzo lubię.

Piękne te cienie :O Ja mam te z wibo i z mysecret i są ok. Najlepiej mieć bazę albo glitterprimer, bo wtedy się nie osypią i nie będą wycierać 
Eveline wonder match wspaniałości cienie błyszczące