Szukam informacji na temat kilku wybranych produktów - z dwóch już sama korzystałam. Będę wdzięczna jeśli zostawicie jakieś informacje na temat kosmetyków, z których same korzystałyście
Hildegard Braukmann
-
apollo
Hildegard Braukmann
Która z Was korzystała z kosmetyków Hildegard Braukmann?
Szukam informacji na temat kilku wybranych produktów - z dwóch już sama korzystałam. Będę wdzięczna jeśli zostawicie jakieś informacje na temat kosmetyków, z których same korzystałyście
-
Misiek
Re: Hildegard Braukmann
Miałam od nich kilka produktów, a w tym momencie mam szampon HB Jeunesse i emulsję ziołową. Mają naprawdę same bardzo dobre kosmetyki, a korzystanie z nich jest przyjemnością. Już jakiś czas temu postanowiłam, że na pewno nigdy nie wrócę do kosmetyków kiepskiej jakości. Zależy mi na czymś konkretnym...
-
apollo
Mnie również zależy na jakości, ale zakładając, że cena jest w miarę normalna, tymczasem, wcale nie zawsze tak to wygląda. Akurat HB ma te ceny przyzwoite, w miarę rozsądne, przynajmniej jak na moją kieszeń. Ja cenię sobie przede wszystkim efekt - zresztą korzystam z tego samego szamponu z podobnym rezultatem.
Mają fajny olejek koloryzujący, świetny jest również ich szampon. Generalnie mają minimum kilka kosmetyków, które są faktycznie godne uwagi. Wiadomo jednak, że każdy kosmetyk wymagaj dopasowania do problemu. Ja sama np. miałam coś takiego dobierane w spa i w sumie wtedy właśnie uzyskałam największą zmianę.
-
danuta-majewska
- Jestem tu nowa :)
Witam bardzo dobre produkty w przystępnej cenie. Ja mam teraz również szampon i jestem bardzo zadowolona
Nowość stomatolog Radom zapraszamy serdecznie.
Sprawdź też sobie inne kosmetyki tej marki.
Kilka jest w naprawdę dobrej jakościowo, a tym bardziej super jakościowo.
Tak więc mogę szczerze polecić
Powiedzmy, że średnio 5 ich kosmetyków stale mamy u siebie
A jakie są te super?ketma pisze:Sprawdź też sobie inne kosmetyki tej marki.