Jak żyć z mężczyzną jeśli jest się Bi?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Anna.toy
Jestem tu nowa :)

Jak żyć z mężczyzną jeśli jest się Bi?

Post autor: Anna.toy »

Witam kochane,
Macie jakieś złote rady jak żyć w udanym związku z mężczyzną jeśli jest się Bi? Obecnie jestem singielką bo mój związek rozpadł się przez zazdrość partnera. Czy da się pogodzić uczucie do obu płci będąc z mężczyzną?
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

Re: Jak żyć z mężczyzną jeśli jest się Bi?

Post autor: laelia »

ale w czym problem? Czym się różni związek z mężczyzną i niezwracanie uwagi (w sensie zaangażowania się w jakiś układ) z innymi mężczyznami, od związku z mężczyzną i niezwracania uwagi na innych mężczyzn i inne kobiety?
Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Rozwiązanie jest banalnie proste. Spotykacie się we trójkę na radosne spędzanie czasu.
Takie rozwiązanie powoduje że wszyscy są zadowoleni...a przynajmniej tak to wygląda u mnie.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

A czy do tego potrzebna jest specjalna instrukcja? ;)
Żyje się normalnie.
Jeśli chcesz być z jedną osobą, to będziesz.
W gruncie rzeczy, wszystko zależy od Twojego podejścia do związków oraz od Twojego partnera.
Są pary, które nie czują potrzeby bycia dodatkowo z kimś jeszcze a są i takie, które urozmaicają sobie życie... ;)
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
ODPOWIEDZ