Witajcie!
Jestem ciekawa co myślicie na temat związku, który oparty jest tylko i wyłącznie na czerpaniu przyjemności seksualnej? Otóż mam faceta, którego poznałam na jednym z portali z serii sex ogłoszenia, sponsorki i utrzymuje z nim konktakt do dziś. Na początku płaciłam mu za to, bo taki mieliśmy układ, aczkolwiek teraz się już troche spotykamy (tylko i wyłącznie sex) i pieniądze sobie odpuściliśmy. Myśle, że to nic złego, skoro on nie ma kobiety, ja nie mam faceta, a sex to ważna sfera w życiu czlowieka.
Oczywiście jeśli poszłybyście moim tropem, to serwis internetowy z ogloszeniami musi być dyskretny i bezpieczny przede wszystkim!
Jeśli miałabym polecić koleżankom jakiś portal to SPAM jest portalem, który spelnia moje kryteria (istnieje możliwość zmiany wszystkich danych osobowych oraz loginu. No i tam znalazłam faceta, który nie jest chamem, a facetem szukającym przyjemności)
Co myślicie na ten temat? Pozdrawiam
Sex z mężczyzną z internetu
-
Alicjawlkp
- Jestem tu nowa :)
Sex z mężczyzną z internetu
Ostatnio zmieniony pn gru 29, 2014 10:26 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Re: Sex z mężczyzną z internetu
Jeżeli sprawia Ci to przyjemność...osobiście nie mogłabym tak żyć, ale pewnie mamy inne priorytety.
Myślałam, że już nic mnie nie zdziwi...
A jednak zdziwiło.
Seks jest ważny, ale czy do tego stopnia żeby płacić za niego facetowi?
A jednak zdziwiło.
Seks jest ważny, ale czy do tego stopnia żeby płacić za niego facetowi?

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Ja mysle, ze na tym padole lez jest jeszcze tyle zdarzen ktore potrafia nas wprowadzic w totalne oslupienie.
Ale taka jest rzeczywistosc.
Wracajac do tematu to powiem , ze czasami kobiety maja tak wybujaly do niebotycznych rozmiarow
temperament , iz nie sa w stanie znalezc sobie faceta ktory by spelnic chcial dobrowolnie ich szalone ekscesy i fantazje seksualne.
I mysle , ze dlatego korzystajac z takich internetowych ogloszen o platnym seksie czuja sie swobodne i w pelni usatysfakcjonowane niczym nieskrepowany szef i podlegly mu pracownik.
Uwazam , ze jesli komus odpowiada taka forma zaspakajania swoich ,,roznych,, zachcianek seksualnych przez ogloszenia internetowe i chca miec gwarancje ich spelniania placac za seks to jest to wylacznie ich sprawa.
Natomiast ,taka formula mnie zupelnie nie interesuje ani fizycznie ,a tymbardziej nie zaprzata mojej uwagi.
Ale taka jest rzeczywistosc.
Wracajac do tematu to powiem , ze czasami kobiety maja tak wybujaly do niebotycznych rozmiarow
temperament , iz nie sa w stanie znalezc sobie faceta ktory by spelnic chcial dobrowolnie ich szalone ekscesy i fantazje seksualne.
I mysle , ze dlatego korzystajac z takich internetowych ogloszen o platnym seksie czuja sie swobodne i w pelni usatysfakcjonowane niczym nieskrepowany szef i podlegly mu pracownik.
Uwazam , ze jesli komus odpowiada taka forma zaspakajania swoich ,,roznych,, zachcianek seksualnych przez ogloszenia internetowe i chca miec gwarancje ich spelniania placac za seks to jest to wylacznie ich sprawa.
Natomiast ,taka formula mnie zupelnie nie interesuje ani fizycznie ,a tymbardziej nie zaprzata mojej uwagi.
Nie potrafilabym żyć w ten sposób .
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...