Sex z mężczyzną z internetu

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Alicjawlkp
Jestem tu nowa :)

Sex z mężczyzną z internetu

Post autor: Alicjawlkp »

Witajcie!

Jestem ciekawa co myślicie na temat związku, który oparty jest tylko i wyłącznie na czerpaniu przyjemności seksualnej? Otóż mam faceta, którego poznałam na jednym z portali z serii sex ogłoszenia, sponsorki i utrzymuje z nim konktakt do dziś. Na początku płaciłam mu za to, bo taki mieliśmy układ, aczkolwiek teraz się już troche spotykamy (tylko i wyłącznie sex) i pieniądze sobie odpuściliśmy. Myśle, że to nic złego, skoro on nie ma kobiety, ja nie mam faceta, a sex to ważna sfera w życiu czlowieka.

Oczywiście jeśli poszłybyście moim tropem, to serwis internetowy z ogloszeniami musi być dyskretny i bezpieczny przede wszystkim!
Jeśli miałabym polecić koleżankom jakiś portal to SPAM jest portalem, który spelnia moje kryteria (istnieje możliwość zmiany wszystkich danych osobowych oraz loginu. No i tam znalazłam faceta, który nie jest chamem, a facetem szukającym przyjemności)

Co myślicie na ten temat? Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn gru 29, 2014 10:26 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
foofa
Jestem tu nowa :)

Re: Sex z mężczyzną z internetu

Post autor: foofa »

Jeżeli sprawia Ci to przyjemność...osobiście nie mogłabym tak żyć, ale pewnie mamy inne priorytety.
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Myślałam, że już nic mnie nie zdziwi...
A jednak zdziwiło.
Seks jest ważny, ale czy do tego stopnia żeby płacić za niego facetowi?
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Ja mysle, ze na tym padole lez jest jeszcze tyle zdarzen ktore potrafia nas wprowadzic w totalne oslupienie.
Ale taka jest rzeczywistosc.
Wracajac do tematu to powiem , ze czasami kobiety maja tak wybujaly do niebotycznych rozmiarow
temperament , iz nie sa w stanie znalezc sobie faceta ktory by spelnic chcial dobrowolnie ich szalone ekscesy i fantazje seksualne.
I mysle , ze dlatego korzystajac z takich internetowych ogloszen o platnym seksie czuja sie swobodne i w pelni usatysfakcjonowane niczym nieskrepowany szef i podlegly mu pracownik.
Uwazam , ze jesli komus odpowiada taka forma zaspakajania swoich ,,roznych,, zachcianek seksualnych przez ogloszenia internetowe i chca miec gwarancje ich spelniania placac za seks to jest to wylacznie ich sprawa.
Natomiast ,taka formula mnie zupelnie nie interesuje ani fizycznie ,a tymbardziej nie zaprzata mojej uwagi. :pisze:
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Luna »

Nie potrafilabym żyć w ten sposób .
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
ODPOWIEDZ