Jak zmywacie krem spf??
Jak zmywacie krem spf??
Hej!
Używam kremu spf ze skin79 i jak przypuszczałam, pojawiła mi kaszka na czole.. podejrzewam, że niedokładnie go zmywam. Używam płynu micelarnego, a następnie żelu do mycia twarzy mixa. Co bym mogła zmienić?
Używam kremu spf ze skin79 i jak przypuszczałam, pojawiła mi kaszka na czole.. podejrzewam, że niedokładnie go zmywam. Używam płynu micelarnego, a następnie żelu do mycia twarzy mixa. Co bym mogła zmienić?
Re: Jak zmywacie krem spf??
masełkiem do mycia buzi
lub olejkiem
Ja używam po prostu żelu do mycia twarzy, ale trzymam go parę sekund, żeby zadziałał
ewentualnie możesz myć twarz żelem 2 razy, o ile Cię to nie przesuszy.
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
A Ty tak myjesz i Cię nie przesusza? Jakiego żelu używasz?mhysa pisze:Ja używam po prostu żelu do mycia twarzy, ale trzymam go parę sekund, żeby zadziałałewentualnie możesz myć twarz żelem 2 razy, o ile Cię to nie przesuszy.
Dość często tak myję, ale ja nie mam suchej cery, więc może dlatego mi nie szkodziorientalna_ola pisze:A Ty tak myjesz i Cię nie przesusza? Jakiego żelu używasz?mhysa pisze:Ja używam po prostu żelu do mycia twarzy, ale trzymam go parę sekund, żeby zadziałałewentualnie możesz myć twarz żelem 2 razy, o ile Cię to nie przesuszy.
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
A co to za żel? Bo pierwsze słyszę, a brzmi całkiem ciekawie...? nie widziałam go chyba w drogerii, bo bym zwróciła uwagę na coś z zieloną herbatą xD
No żel do mycia twarzy tylko z fajnym składem i wyciągiem z zielonej herbatyorientalna_ola pisze:A co to za żel? Bo pierwsze słyszę, a brzmi całkiem ciekawie...? nie widziałam go chyba w drogerii, bo bym zwróciła uwagę na coś z zieloną herbatą xD
- Tamagotchi
- Miła Kobietka
Olejek do demakijażu + pianka na bazie wody do mycia twarzy