Jak spędzacie Walentynki?
-
dzo
Re: Jak spędzacie Walentynki?
Ulkonja jest już temat o walentynkach więc po co tworzysz kolejny ??
łączę tematy
łączę tematy
-
Ulkonja
wybacz dzo nie przyszło mi to do głowy,na przyszłość będę pamiętać:)
-
Gwiazdeczka
- Jestem tu nowa :)
Co mu kupić na Walentynki
Witam nie wiem czy dobrze umiescilam ten temat w tym dziale jak nie to prosze o przeniesienie
Wiec nie wiem co kupić mojemu chłopakowi na walentynki.Rok temu kumpilam mu ramke zmoim zdjeciem skarpetki w zabki ;)A teraz nie wiem.Mam mały pomysł zeby kupic koszyk obkleic go serduszkami i w środku 100 lizakow mi przyczepione karteczki dlaczego go uwiebiam.Dobry pomysł??
W moim przypadku przygotowałem dla dziewczyny romantyczny wyjazd do zakopanego, ale niestety wycięła mi numer, a na pewne rzeczy mężczyzna nie może sobie pozwolić 
-
WeselneZaplecze
Oj to co zrobiła?sipi pisze:W moim przypadku przygotowałem dla dziewczyny romantyczny wyjazd do zakopanego, ale niestety wycięła mi numer, a na pewne rzeczy mężczyzna nie może sobie pozwolić
To bardzo długa i zawiła Historia. Wiem że teraz chce jechać, ale musztarda po obiedzie.
Byliśmy 2 lata ze sobą, ostatnio mieliśmy iść na jej studniówkę, ale nie układało się od pewnego czasu (ok 2 tyg abstrakcja położyć) powiedziała że to nienajlepszy pomysł żebyśmy szli razem bo to będzie niewypał. Jak się później dowiedziałem poznała kogoś i to z Nim poszła na studniówkę, a cała akcja z problemami byłą ukartowana. Dla mnie to abstrakcja.
Zaprosiłem za to znajomych i jedziemy w 3
Więc chociaż przyjacielowi pomogę urządzić walentynki dla jego dziewczyny, będzie podwójnie szczęśliwa 
Byliśmy 2 lata ze sobą, ostatnio mieliśmy iść na jej studniówkę, ale nie układało się od pewnego czasu (ok 2 tyg abstrakcja położyć) powiedziała że to nienajlepszy pomysł żebyśmy szli razem bo to będzie niewypał. Jak się później dowiedziałem poznała kogoś i to z Nim poszła na studniówkę, a cała akcja z problemami byłą ukartowana. Dla mnie to abstrakcja.
Zaprosiłem za to znajomych i jedziemy w 3
-
corinn
O jak miło, że dbasz o znajomych:) W takim razie dziewczyna nie była warta Twoich starań. Mnie się marzy wyjazd we dwoje do Głęboczka
Czytałam, że mają tam winne kąpiele i różne aromatyczne łaźnie. Fajni by było tak się we dwoje, romantycznie zrelaksować 
Jak się ma wymagania z kosmosu i nie myśli się o życiu tylko o sobie to cóż.
Bardzo ciekawa opcja, według mnie najlepszy pomysł na walentynki jeśli ktoś zbyt dużych funduszy to masaż w bardzo romantycznej atmosferze
Bardzo ciekawa opcja, według mnie najlepszy pomysł na walentynki jeśli ktoś zbyt dużych funduszy to masaż w bardzo romantycznej atmosferze
-
oOosylwiaoOo
Oj to strasznie głupio postąpiła ta dziewczyna. Ważne, że podjąłeś odpowiednią decyzję. Widocznie nie była Ciebie warta:) A na miłość przyjdzie jeszcze czas:D
Odnośnie tematu, to na razie nie wiem jak spędzę walentynki, bo sporo się pozmieniało od tamtego czasu, dlatego taka moja długa nieobecność na forum, ale już do Was powróciłam
Odnośnie tematu, to na razie nie wiem jak spędzę walentynki, bo sporo się pozmieniało od tamtego czasu, dlatego taka moja długa nieobecność na forum, ale już do Was powróciłam
-
she336
My zazwyczaj idziemy tak nieoryginalnie na pizze, bo bardzo lubimy.
A że na co dzień nie mamy tyle okazji to przynajmniej w takie dni się staramy. Niestety jak na razie jesteśmy jacyś bardzo zabiegani... ;/ Jeśli chodzi o upominki to nie zawsze sobie dajemy, a jak już tak to jakieś drobne. Ja m.in. daje mojemu śmieszne bokserki do kolejki :] bo bardzo lubi w nich spać... :]
Mój ukochany zabronił mi czegokolwiek planować. On coś szykuje( niespodzianka XD)... trochę mi głupio ale to jest uparciuch. Ostatnio stal się jakiś spontaniczny zaczął się bardziej starać:) Udanych Walentynek z Ukochana osobą:)
-
dzo
mój jak zwykle pewnie nic nie zaplanuje i pewnie nawet głupiej róży nie dostane 
Z facetami nigdy nic nie widomo
ale czasem jakas mala sugestia moze do nich przemowic. Wiem bo sprawdzilam 
Weź mu powiedz że ten czy tamten zabiera Twoją przyjaciółkę np do restauracji. Zrub takie Ehhhhhh ależ to romantyczne
Zobaczysz podziała
-
dzo
to do mnie ? takie rady ?sipi pisze:Weź mu powiedz że ten czy tamten zabiera Twoją przyjaciółkę np do restauracji. Zrub takie Ehhhhhh ależ to romantyczneZobaczysz podziała
bo jeśli tak to od razu mówię, że nie zadziała
EE co za facet. I znów wychodzi na to że lepiej być szarmnckim draniem 
-
Sharlot
my spedzamy walentynki u mnie w domu:) dajemy sobie prezenciki : ja mu daje golarke z brauna ....l bo jeczy mi ciagle, ze by mu sie przydala, stara jest zla...ja w sumie nie wiem co dostane, ale juz sie nie moge doczekac:) Pozniej kolacja i moze kapiel ze swiecami i pachnidelkami.. 
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Witajcie. Dzisiaj jest już 15 lutego,więc po Walentynkach.Ale wczoraj mój luby zaprosił mnie do restauracji na romantyczną,pyszną kolację.

W Walentynki walę dymki 
http://www.crazyshop.pl/produkt.php?a=s ... pielniczka
http://www.crazyshop.pl/produkt.php?a=s ... pielniczka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zamwiamy pizze i ogladamy filmy 
W tym roku walentynki spędzam z chłopakiem w naszym nowym mieszkaniu, już nie mogę się doczekać. A prezent na walentynki kupiłam mu w sklepie https://koszulkowy.pl/ jest to koszulka z własnym nadrukiem, na pewno mu się spodoba
W tym roku akurat bardzo na spokojnie, bo zrobiliśmy sobie wieczór filmowy i oglądaliśmy wspólnie na stronie https://ekino.sx/ Ja osobiście bardzo często z niej korzystam zwłaszcza, że można tam obejrzeć filmy bez ograniczeń.