Jak spędzacie Walentynki?
-
Caffeine
Jak spędzacie Walentynki?
Pytanie jak w temacie- jak spędzacie Walentynki? Czy planujecie coś specjalnego, czy ten dzień nie ma dla Was większego znaczenia i spędzacie go tak, jak inne?
-
tripla
Re: Jak spędzacie Walentynki?
A dla tych, którzy lubią co nieco poczytać, np. o Walentynkach zapraszam na blog: .......
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Cara
Chyba nie jakoś szczególnie. chociaz jakoś szczególnie nigdy nie obchodziłam tego typu świąt...
-
Caffeine
Ja również nie planuję nigdy w związku z tym dniem jakichś szczególnych obchodów, dla mnie to dzień jak co dzień.
-
dzo
u mnie różnie to bywa
czasem jakieś kino, czasem restauracja
-
golden_eye
Ośmieliłam sie odświeżyć wątek, bo walentynki juz za pasem. Macie jakies ciekawe pomysły na spędzenie tego, jakby nie patrzeć, wyjątkowego dnia? A może macie fajne pomysły na prezent dla partnera?
W tamtym roku zabrałam mojego mężczyznę na weekend w góry, ale teraz mamy kryzys i wyjazdy raczej odpadają. Restauracje i kina pewnie będą przepełnione, więc tez odpada.
Póki co, zamówiłam mu taki kalendarz, ale chcialabym spedzić ten dzien jakoś wyjątkowo. Pomoże ktoś?
W tamtym roku zabrałam mojego mężczyznę na weekend w góry, ale teraz mamy kryzys i wyjazdy raczej odpadają. Restauracje i kina pewnie będą przepełnione, więc tez odpada.
Póki co, zamówiłam mu taki kalendarz, ale chcialabym spedzić ten dzien jakoś wyjątkowo. Pomoże ktoś?
-
Melisa
my niestety na walentynki będziemy na innych kontynentach ;(
Ale dzien po walentynkach lece do niego i bedziemy po prostu się cieszyć że znów się widzimy po 3 miesiącach rozłąki
Ale dzien po walentynkach lece do niego i bedziemy po prostu się cieszyć że znów się widzimy po 3 miesiącach rozłąki
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
Melisko, jak ja Cie podziwiam...
Ja po prostu nie wyobrazam sobie zwiazku na odległość, jeszcze na taka...
Dzielna z Ciebie kobietka;)
Ja po prostu nie wyobrazam sobie zwiazku na odległość, jeszcze na taka...
Dzielna z Ciebie kobietka;)
-
no.nie.wiem
ja w walentynki będę opłakiwała pierwszy dzień pracy po dwutygodniowym urlopie 
i podejrzewam, że mój ukochany wpadnie do domu z uśmiechem i bukietem za plecami i powie "tadaaaaaa"
i podejrzewam, że mój ukochany wpadnie do domu z uśmiechem i bukietem za plecami i powie "tadaaaaaa"
-
Melisa
Dziękuję Ci aniołku 
Najbardziej mnie przeraża rozłąka od marca do lipca...
Ale zaręczyny mi dadzą siłę
Choć aktualnie jestem w dołku
Najbardziej mnie przeraża rozłąka od marca do lipca...
Ale zaręczyny mi dadzą siłę
Choć aktualnie jestem w dołku
-
Melisa
po slubie, czyli myślę, że pod koniec tego roku, lub z początkiem przyszłego
-
Melisa
Tak, ale znamy się krótko, ślub wcześniej byłby szaleństwem. I tak jak mówię o zaręczynach to według otoczenia mam coś z głową nie tak 
-
Melisa
e nie powiem, wystarczy, ze połowa społeczeństwa ma mnie za nienormalną 
-
dzo
eeee tam.... na to nie ma żadnej reguły....
ciotka mojego M. poznała swojego obecnego męża (już jakieś ponad 15 lat są małżeństwem) a hajtneli się po 3 miesiącach znajomości

ciotka mojego M. poznała swojego obecnego męża (już jakieś ponad 15 lat są małżeństwem) a hajtneli się po 3 miesiącach znajomości
-
Melisa
To aż taka szybka nie jestem, ja się zaręczam po trzech 
-
no.nie.wiem
Ty ty, niegrzecznaMelisa pisze:To aż taka szybka nie jestem, ja się zaręczam po trzech
Walić (przepraszam
Ja zamieszkałam z moim mężem (wtedy chłopakiem) po 2 miesiącach znajomości.
Z tym, że w tym czasie widzieliśmy się 2 razy bo mieszkał za granicą
Jak się czuje, że to jest TO, to się po prostu czuje
Powodzonka
-
Ulkonja
Melisa nie przejmuj się:) mój też jest dalekoo... ale w Walentynki się zobaczymy,bede się musiała tłuc 24h w autobusie no ale... czego się nie robi dla tego jedynego:)
i też planowaliśmy wziąć ślub, w wakacje... ale jak to napisałaś :"mają cię za nienormalną'' ..ja mam ten sam problem,więc moja rodzina jest troszke na "nie", ale jestem dobrej myśli, wszystko się jakoś ułoży:) BO MUSI
pozdrawiam
i też planowaliśmy wziąć ślub, w wakacje... ale jak to napisałaś :"mają cię za nienormalną'' ..ja mam ten sam problem,więc moja rodzina jest troszke na "nie", ale jestem dobrej myśli, wszystko się jakoś ułoży:) BO MUSI
pozdrawiam
-
sialala
Dla wszystkich w zwiazkach na odległość - dacie rade, my wytrzymaliśmy jakoś 2 lata i udało sie, mieszkamy razem, jest cudownie
wiec głowa do góry
mi sie na Walentynki marzy coś takeigo: ...... nie powiem, uciesze sie też z lizaka w kształcie serca, ale chciałaby dusza do raju 
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Ulkonja
jak wyrazic uczucia w walentynki
Witam dziewczyny. Wszystkie wiemy,że zbliża się najpiękniejszy dla zakochanych dzień w roku:) ja jadę do swojego zakochańca już niedługo:) i chcialabym go jakoś szczególnie zaskoczyć.. nie prezentem czy kolacją bo to już stało się walentynkową tradycją,ale slowem,gestem,żeby poczuł ciepło w serduchu
.Zastanawiam się co mogła bym zrobić żeby go po prostu zamurowało;) Ale nic mi do głowy nie przychodzi... może macie jakiś pomysł?