Jak oderwać faceta od komputera?
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
Re: Jak oderwać faceta od komputera?
Broń Bożedzo pisze:sipi słyszałeś ?? to brzmi jak zaproszenie wręcz![]()
![]()
Nie rozumiem dlaczego dziewczyny koniecznie chcą wpływać na zainteresowania faceta.To dobrze,że jest to komputer.Przynajmniej siedzi w chałupie.
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
własnie siedzi i nic poza tym nie robi. tylko gry, gry, gry. To jest normalne? w poprzednich wyowiedziach pisałam, że mi to nie przeszkadza, jesli nie trwa cały dzień i pół nocy!!aisoglam pisze:Nie rozumiem dlaczego dziewczyny koniecznie chcą wpływać na zainteresowania faceta.To dobrze,że jest to komputer.Przynajmniej siedzi w chałupie.
Pomysł z uszkodzeniem kabli jest niezły. A może wypowiedzenie umowy na internet
? A tak poważnie, jeżeli od nie widzi problemu, nie będziesz mogła mu i sobie przy okazji pomóc. Może trzeba się zastanowić nad przyszłością tego związku. Może warto się rozstać. Zobaczyć, czy w ogóle zauważy, że się rozstaliście. To, jak z każdym nałogowcem. Sprawa może być beznadziejna, a przy okazji Twoja psychika też się zmienia. Naprawdę nie warto.
pozycje miłosne
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
monia83, wypowiedzieć Internetu nie mogę, jest nam obojgu potrzebny, jemu nawet bardziej, do pracy...
Wiem to wszystko, ale Tobie jest łatwo tak naisać, mi jest cięzko to zrobić, bo wiem, że on potrafi być inny...monia83 pisze: Może trzeba się zastanowić nad przyszłością tego związku. Może warto się rozstać. Zobaczyć, czy w ogóle zauważy, że się rozstaliście. To, jak z każdym nałogowcem. Sprawa może być beznadziejna, a przy okazji Twoja psychika też się zmienia. Naprawdę nie warto.
Może zaproponuj mu inną grę, gdzie razem będziecie mięli ubaw!
........
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
........
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować