jak go odzyskac?
-
Alicja2167
- Jestem tu nowa :)
jak go odzyskac?
tak bardzo brakuje mi go,chciałabym żebyśmy spróbowali od nowa,jednak teraz od 2tyg dzieła nas km przez jego pracę,jednak utrzymujemy kontakt. Jak go przekonać? mam czekac na cud? odpuścić? czy działać?... nie jestesmy około miesiąca.W sumie to wszystko jest dziwne.Zakończyliśmy 1lutego ale cały czas się spotykaliśmy,dochodziło do zblizenia i nagle gdzieś 3tyg coś się popsuło,nie utrzymywalismy kontaktu przez 4dni,on nie wytrzymal i napisał. Ostatni raz widziałam go 2tyg na baletach, gdzie zrobil niezłą scenę zazdrości... odkąd wyjechał odzywa się do mnie co 2-3 dni...
-
Nala
Re: jak go odzyskac?
Witaj 
Ja na Twoim miejscu zadałabym sobie jedno bardzo ważne pytanie: Czy naprawdę chce go odzyskać? A jeżeli chcesz, to dlaczego? Kochasz? Jesteś samotna? Urażona? Co się dzieje?
Szczerze mówiąc, ja na Twoim miejscu bym nie wytrzymała. Mówię tylko co ja bym zrobiła. Chyba nie potrafiłabym walczyć o faceta, któremu raczej na tym wszystkim nie zależy. Możesz spróbować z nim porozmawiać, zapytaj co czuje, jak to widzi. Ale absolutnie się nie narzucaj.
Powodzenia!
Ja na Twoim miejscu zadałabym sobie jedno bardzo ważne pytanie: Czy naprawdę chce go odzyskać? A jeżeli chcesz, to dlaczego? Kochasz? Jesteś samotna? Urażona? Co się dzieje?
Szczerze mówiąc, ja na Twoim miejscu bym nie wytrzymała. Mówię tylko co ja bym zrobiła. Chyba nie potrafiłabym walczyć o faceta, któremu raczej na tym wszystkim nie zależy. Możesz spróbować z nim porozmawiać, zapytaj co czuje, jak to widzi. Ale absolutnie się nie narzucaj.
Powodzenia!
-
Alicja2167
Ja mu napisałam kilka dni temu,że tęsknię za nim i mi brakuje jego,to kazał mi się uspokoić a później że zobaczymy co da się z tym zrobić... i weź czekaj Bóg wie ile,a w dodatku nie wiadomo na co. Najgorsze jest to że jeżeli nie będę miala tego czasu powrotu z nim to ja nie pogodze się z myślą że jego nie ma... to jest chore...
Takie słowa to jakby "weź się w garść, jeśli będę mieć ochotę to może jeszcze się spotkamy". Czyli jak mu będzie wygodnie to pstryknie palcem i do niego polecisz. A później znowu się nie odezwie, zajmie sobą. Nie wydaje mi się, żeby z jego strony było to coś więcej. Fakt, nie znam go ale jeśli facet zachowuje się tak chłodno to nie wróży nic dobrego. Moim zdaniem powinnaś odpuścić sobie tego mężczyznę, bo coś jest z nim nie tak.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
Alicja2167
coś z nim nie tak? hm powiem tak,chciałam już w pewnym momencie zapomnieć o nim,ale pojechalam na imprezę i każdy jego znajomy się mnie pyta gdzie co jest itd... dużo osób szczególnie jego kolegów mówi że on nie wie co stracił... a ja? jak ja mam się tu czuć? faktycznie ma mnie na wyciągniecie ręki tylko że ja jego to już tak nie bardzo... kurcze nie wiem co zrobić...udawać że wszystko ok i pisac z nim tylko i wyłącznie jako znajomi? czy łudzić się na coś więcej i czekac nie wiadomo ile...?