Wstrzymac sie z sexem?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
artystka
Jestem tu nowa :)

Wstrzymac sie z sexem?

Post autor: artystka »

Jestem osoba ktora uwielbia sex. Uwazam ze jest to cos pieknego poniewaz dwoje ludzi nie moze juz bardziej byc blizej siebie. Mialam bardzo wielu partnerow z ktorymi do dzis mam bardzo dobry kontakt. Jednak ostatnio poznalam wspanialego faceta o ktorym mysle powaznie. Odmowilam mu sexu poniewaz uwazam ze w ten sposob buduje sie zwiazek poniewaz mezczyzna nie bedzie widzial cie tylko jako osobe sexualna ale pozna cie blizej. Wydaje mi sie ze jeszcze nigdy mezczyznie czekanie nie wyszlo na zle, a czesto sex ktory byl za wczesnie potrafil zniszczyc zwiazek. Chcialabym wiedziec co o tym sadzicie i posluchac o waszych doswiadczeniach.

Pozdrawiam Serdecznie!
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Wstrzymac sie z sexem?

Post autor: elzbieta45 »

kazdy ma na to inne zdanie . Zycie dzisiaj jest tak tolerancyjne ze sex po godzinie to nic zlego to juz normalnosc . Ale moje zdanie niestety jest inne szanujaca sie osoba i chcaca aby ja szanowali nie wlazi zaraz do łozka . Powodzenia
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

Post autor: Adix257 »

Witam wszystkich.

artystka myślę że bardzo dobrze robisz odmawiając współżycia, ale pamiętaj o tym żeby nie ciągnąć tego w nieskończoność bo sobie pójdzie (przynajmniej ja tak miałem ze swoją partnerką która sobie poszła).
Ostatnio zmieniony pt sty 04, 2013 10:11 am przez Adix257, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian
:P
elzbieta45
Kobietka Expert

Oj ...... Wy mezczyzni ... ;)
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

No co czy ja coś powiedziałem nie tak?
Adrian
elzbieta45
Kobietka Expert

Nie .... Adrian ... jest wszystko ok . :kiss2
artystka

Wydaje mi sie ze kazdy z was ma racje. Nie mozna odrazu do lozka wkakiwac ani unikac sexu w nieskonczonosc. Jak mam mu wyjasnic czemu nie chce tego robic?
elzbieta45
Kobietka Expert

porozmawiac szczerze . to ze aby was łaczyło uczucie a nie sex . A na to tez przyjdzie czas
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Dokładnie :) Wystarczy porozmawiać. Nie można od razu dać wszystkiego :) niech facet poczuje się wyjątkowo :) jak zobaczy, że po jakimś czasie dopiero dojdzie do sexu to doceni to :)
elzbieta45
Kobietka Expert

tak masz racje sylwia
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Wtedy facet mógłby pomyśleć, że poprzedni mężczyzna też tak miał i od razu Cię zdobył, bez żadnego starania się itp.
Awatar użytkownika
Adix257
Samiec

artystka pisze:Wydaje mi sie ze kazdy z was ma racje. Nie mozna odrazu do lozka wkakiwac ani unikac sexu w nieskonczonosc. Jak mam mu wyjasnic czemu nie chce tego robic?
artystka jak masz mu to wytłumaczyć? Dokładnie tak samo jak nam to napisałaś w pierwszym poście
Adrian
elzbieta45
Kobietka Expert

moze jest dobra artystka :swing
mary_pink1664
Miła Kobietka

Post autor: mary_pink1664 »

wydaje mi sie że pownnaś najpierw go poznać dowiedziec sie czym sie zajmuje jak spędza czas dopiero później myśleć o kolejnych krokach ale napewno nie robić tego na puerwszej randce :)
Pozdrawiam :kwiatek
ladyD22
Fajna Kobietka

Post autor: ladyD22 »

Powiedz mu poprostu ze uwazasz ze to jeszcze za wczesnie. Pozatym bardzo dobrze zeby wiedzial ze nie jestes latwa i nie wskakujesz odrazu do lozka, dla mnie kobiety ktore po godzinie czasu ida z obcym facetem do lozka sa kobietami nie szanujacymi sie niestety coraz wiecej jest takich kobiet a potem dziwia sie co sie stalo ze tak o mnie mowia;/ dla tego naprawde jestem za tym zebys z nim pogadala na ten temat szczerze i otwarcie:) Powodzenia:)
baba

Post autor: baba »

To jest dobry pomysł, jak odejdzie to znaczy że myślał o jednym. Jak zostanie to znaczy, że tak naprawdę myśli o Tobie poważnie. :kiss2

Jak ma odejść to lepiej teraz, niż cierpieć później. :kwiatek
artystka

Dzieki dziewczyny!
Milo posluchac czasami co inni o tym mysla:). Zycze wam wszystkiego dobrego!
elzbieta45
Kobietka Expert

tak a decyzja nalezy do ciebie
ODPOWIEDZ