Wstrzymac sie z sexem?
Wstrzymac sie z sexem?
Jestem osoba ktora uwielbia sex. Uwazam ze jest to cos pieknego poniewaz dwoje ludzi nie moze juz bardziej byc blizej siebie. Mialam bardzo wielu partnerow z ktorymi do dzis mam bardzo dobry kontakt. Jednak ostatnio poznalam wspanialego faceta o ktorym mysle powaznie. Odmowilam mu sexu poniewaz uwazam ze w ten sposob buduje sie zwiazek poniewaz mezczyzna nie bedzie widzial cie tylko jako osobe sexualna ale pozna cie blizej. Wydaje mi sie ze jeszcze nigdy mezczyznie czekanie nie wyszlo na zle, a czesto sex ktory byl za wczesnie potrafil zniszczyc zwiazek. Chcialabym wiedziec co o tym sadzicie i posluchac o waszych doswiadczeniach.
Pozdrawiam Serdecznie!
Pozdrawiam Serdecznie!
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Wstrzymac sie z sexem?
kazdy ma na to inne zdanie . Zycie dzisiaj jest tak tolerancyjne ze sex po godzinie to nic zlego to juz normalnosc . Ale moje zdanie niestety jest inne szanujaca sie osoba i chcaca aby ja szanowali nie wlazi zaraz do łozka . Powodzenia
Witam wszystkich.
artystka myślę że bardzo dobrze robisz odmawiając współżycia, ale pamiętaj o tym żeby nie ciągnąć tego w nieskończoność bo sobie pójdzie (przynajmniej ja tak miałem ze swoją partnerką która sobie poszła).
artystka myślę że bardzo dobrze robisz odmawiając współżycia, ale pamiętaj o tym żeby nie ciągnąć tego w nieskończoność bo sobie pójdzie (przynajmniej ja tak miałem ze swoją partnerką która sobie poszła).
Ostatnio zmieniony pt sty 04, 2013 10:11 am przez Adix257, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Oj ...... Wy mezczyzni ... 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Nie .... Adrian ... jest wszystko ok . 
Wydaje mi sie ze kazdy z was ma racje. Nie mozna odrazu do lozka wkakiwac ani unikac sexu w nieskonczonosc. Jak mam mu wyjasnic czemu nie chce tego robic?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
porozmawiac szczerze . to ze aby was łaczyło uczucie a nie sex . A na to tez przyjdzie czas
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie
Wystarczy porozmawiać. Nie można od razu dać wszystkiego
niech facet poczuje się wyjątkowo
jak zobaczy, że po jakimś czasie dopiero dojdzie do sexu to doceni to 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak masz racje sylwia
-
oOosylwiaoOo
Wtedy facet mógłby pomyśleć, że poprzedni mężczyzna też tak miał i od razu Cię zdobył, bez żadnego starania się itp.
artystka jak masz mu to wytłumaczyć? Dokładnie tak samo jak nam to napisałaś w pierwszym pościeartystka pisze:Wydaje mi sie ze kazdy z was ma racje. Nie mozna odrazu do lozka wkakiwac ani unikac sexu w nieskonczonosc. Jak mam mu wyjasnic czemu nie chce tego robic?
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
moze jest dobra artystka 

-
mary_pink1664
- Miła Kobietka
wydaje mi sie że pownnaś najpierw go poznać dowiedziec sie czym sie zajmuje jak spędza czas dopiero później myśleć o kolejnych krokach ale napewno nie robić tego na puerwszej randce 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Powiedz mu poprostu ze uwazasz ze to jeszcze za wczesnie. Pozatym bardzo dobrze zeby wiedzial ze nie jestes latwa i nie wskakujesz odrazu do lozka, dla mnie kobiety ktore po godzinie czasu ida z obcym facetem do lozka sa kobietami nie szanujacymi sie niestety coraz wiecej jest takich kobiet a potem dziwia sie co sie stalo ze tak o mnie mowia;/ dla tego naprawde jestem za tym zebys z nim pogadala na ten temat szczerze i otwarcie:) Powodzenia:)
-
baba
To jest dobry pomysł, jak odejdzie to znaczy że myślał o jednym. Jak zostanie to znaczy, że tak naprawdę myśli o Tobie poważnie.
Jak ma odejść to lepiej teraz, niż cierpieć później.
Jak ma odejść to lepiej teraz, niż cierpieć później.
Dzieki dziewczyny!
Milo posluchac czasami co inni o tym mysla:). Zycze wam wszystkiego dobrego!
Milo posluchac czasami co inni o tym mysla:). Zycze wam wszystkiego dobrego!
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak a decyzja nalezy do ciebie