Ile dziś ćwiczyłaś i co ?

Wszystko o naszej aktywności fizycznej oraz różnych dziedzinach sportu.
ODPOWIEDZ
lissandra
Jestem tu nowa :)

Re: Ile dziś ćwiczyłaś i co ?

Post autor: lissandra »

Agro pisze:A jak masz rower? jakiś specjalnie przystosowany do górskich przejażdżek ?
myślę że taki miejski rowerek nie bardzo się nie nada się na górskie wyprawy, odpowiednie koła, amortyzatory hamulce ;)
Agro pisze:To prawda pogoda jest super , i bardzo dużo osób wyciągnęło swoje rowery , na mieście istne zatrzęsienie rowerzystów :D I dobrze, bo ruch to zdrowie. Mój niestety rok temu wyzionął ducha i przymierzam się do kupna nowego :P
a jaki rower Cię interesuje ? Może coś pomożemy :D
hanula99

Post autor: hanula99 »

Malinka pisze: W ostatni weekend byliśmy w Górach Sowich i wjeżdżaliśmy na Wielką Sowę. Jak ktoś jest z okolic Wrocławia to mega polecam! :D
ja znam to miejsce, ale zawsze tylko piechotą tam chodziłam, więc gratuluję wyczynu, na takie wyprawy konieczny jest jakiś ekstra rower ;)
Malinka pisze: Tylko się nie daj naciągnąć na jakieś używki albo rowery z allegro... Najlepiej kupić nowy rower, nie wiem jak jeździsz ale i tak nowy to najlepsza opcja. Można sobie raty 0% zaserwować żeby mieć lżej do spłacania.
dokładnie, nie ma co wyrzucać kasy w błoto, żeby później pojeździć rowerem dwa-trzy lata i już nic z niego nie bedzie. Może jakąś polską markę, ale nie bank nic z sieciówki
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

I znowu romet... dziękujemy za taką aktywność na forum...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
bonn

Post autor: bonn »

Niestety wciąż za mało. :/ Brakuje mi samozaparcia, a to kluczowa sprawa.
Aquamelior.pl - butelki filtrujące Dafi
sylwiaank

Post autor: sylwiaank »

Podziwiam Was na maxa, aż chyba poszukam leginsów i wybiorę się na siłownię! :D
paatka23
Fajna Kobietka

Post autor: paatka23 »

Ja byłam na jodze z KobietyPro i bardzo polecam. Nie ma nic lepszego dla ciała i umysłu.
ODPOWIEDZ