jaki sprzęt na siłownie

Wszystko o naszej aktywności fizycznej oraz różnych dziedzinach sportu.
ODPOWIEDZ
Kosiu
Jestem tu nowa :)

jaki sprzęt na siłownie

Post autor: Kosiu »

W sieci pojawiają się filmy z treningów więc będzie się można z nich ciekawych rzeczy dowiedzieć i podpatrzeć jaki oni mają sprzęt. Tylko zastanawiam się czy faktycznie to będzie dobra opcja, żeby się tym kierować i szukać dla siebie sprzętu czy raczej będzie to jakaś forma reklamy i trzeba będzie ostrożnie do tego podchodzić?
Kmiecik
Jestem tu nowa :)

Re: jaki sprzęt na siłownie

Post autor: Kmiecik »

Dużo sprzętu przygotowuje między innymi polska firma K-Sport i mają także coś na siłownie i coś do ogrodowego treningu. A co ciekawe już widziałem na kilku filmach między innymi u AJ Polish American, że ten sprzęt pojawia się u nich na treningu.
deepmaze
Miła Kobietka

Re: jaki sprzęt na siłownie

Post autor: deepmaze »

Przy takim założeniu, to kupuj od razu k-sport . com.pl/product-pol-387-POLPROFESJONALNY-Zestaw-LAWKA-drazek-do-podciagania-RACK-Stojaki-do-cwiczen-KSG013.html. To klasyka na siłowni, w dodatku solidna i faktycznie z porządnej stali. Łatwo się składa i trening praktycznie całego ciała wchodzi jak masło. Mam, więc wiem co mówię.
Bez tytułu5.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ