Domowa siłownia
-
kasiamango
- Jestem tu nowa :)
Domowa siłownia
Hej
nie mam czasu chodzić na siłownię więc wpadłam na pomysł kupienia jakieś sprzętu do domu, koszty mają być zbliżone do sumy trzech karnetów na siłowni. Zastanawiałam się między bieżnią a rowerkiem na tej stronie - SpAM co lepsze? 
Ostatnio zmieniony wt lut 04, 2014 9:54 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Relokacja maszyn
-
leokadiaananas
-
kasiamango
- wenus-lifestyle
- Miła Kobietka
Re: Domowa siłownia
Kto co woli. Ja bym wybrała bieżnie, ponieważ bieganie samo w sobie lepiej wpływa na ciało. Sama nie lubię biegać na zewnątrz, zwłaszcza że w pobliżu gdzie mieszkam nie ma parków, a bieganie po chodnikach zbyt obciąża stawy. Rower to dla mnie frajda, kojarzona z wycieczkami i zwiedzaniem, więc pedałowanie przed telewizorem mijałoby się dla mnie z celem.
agrotkanina sciolkujaca - http://www.ogrodmacieja.pl/towar/lista/372/agrotkaniny
-
klaudia789
Przynajmniej nikt nie widzi naszych potów, domowa siłownia jest ok, sama nad tym myślę
Ekologiczne środki czyszczące: proecosg.pl/produkty
- Atlantic Polska
- Miła Kobietka

każdy chciałby mieć domową siłownię, jaką mają w Hollywood gwiazdy filmowe
zdecydowanie rower ale ten tradycyjny na dworze!
nawet bez wydawania zbędnych kosztów można zrobić domową siłownie podstawowe ćwiczenia przy muzyce to świetny początek wystarczy znaleźć chwile wolnego czasu i poszukać w necie ćwiczeń odpowiadających za ukształtowanie danych partii ciała.
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
ja mam rower i przyrzad na brzuszki i czasami moj piecioletni syn sie tym bawi

U znajomej spotkałam się z Orbitrekiem. Wcześniej ćwiczyłam na nim jedynie na siłowni, ale w sumie spokojnie to urządzenie może stanąć w domu - jeśli tylko przestrzeń na to pozwoli:) Świetne urządzenie, idealnie modeluje zwłaszcza dolne partie ciała.
Ja mam rowerek stacjonarny kupiony na allegro za ok 300zł - ma licznik kalorii, przejechane km, programy terningowe - bardzo sobie chwalę
Siadam na rowerek przed tv kiedy leci jakis fajny program i czas mija, a na biezni chyba bym nie dała tak rady - zreszta bieznia zajmuje za duzo miejsca, a rowerek o wiele mniej.
Jak dla mnie trenowanie w domu jest arcytrudne
w domu nie można się skupić na treningu i ciężko z motywacją. Jak już to jakaś aktywność na zewnątrz jak bieganie czy jazda na rowerze.
Wiesz co to medycyna naturalna i ziołolecznictwo ?
-
ania_marysia
Sprzęt do domu - drążek i już można cały trening siłowy wykonać, a koszt zaczyna się od 40zł. 
A bieganie i rower to osobiście preferuję na dworze, przyjemniej i mniej monotonii.
A bieganie i rower to osobiście preferuję na dworze, przyjemniej i mniej monotonii.
-
majaturchan
Cześć dziewczyny! Chciałabym zacząć trenować w domu, nie mam zbyt wiele czasu żeby chodzić na siłownię. Słyszałam o kilku trenerkach, które udostępniają swoje zestawy ćwiczeń, czy są ok? Czy możecie mi coś polecić?
Jeżeli chodzi o sport to do tej pory ćwiczyłam w domu z Chodakowską. Ostatnio przy moim bloku zrobili taką siłownię na wolnym powietrzu. Spróbowałam i muszę powiedzieć, że bardzo fajna sprawa. Korzystacie z takiej siłowni?
Można w domu, dlaczego nie. Truchcik w miejscu, skakanka, brzuszki, ćwiczenia rozciągające.
Ale sprzety wcale nie sa takie drogie. Kwestia miec miejsce gdzie je ustawiac. Czasem mozna tez okazyjnie kupic
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Drogi rzeczywiście nie jest, ale nie każdy ma wystarczająco dużo miejsca. U mnie w pokoju np. nie byłoby mowy o takim sprzęcie.
Kiedys w kawalerce mialam chocby steper
chowany pod lozko
Ja bym kupiła orbitrek od dłuższego czasu odkładam kase na niego ale ciągle mam inne wydatki, a w domu mam juz ławeczkę, kilka ciężarków, gum do rozciągania, skakankę itp 
Brankala to taki orbi troche kosztuje... ja teraz zaluje ze on w piwnicy.. mniej czlowiek korzysta
na dłuższą metę nie ma to sensu, zagracisz sobie tylko dom
ja ćwiczę z trenerem personalnym z Warszawy LINK i jestem bardzo zadowolona
DZIEKUJEMY ZA LINK
ja ćwiczę z trenerem personalnym z Warszawy LINK i jestem bardzo zadowolona
DZIEKUJEMY ZA LINK
Wszystko zależy od tego jak duże mamy mieszkanie/dom. U nas zmieścił się rowerek, ławka do wyciskania na leżąco i niewielki atlas do ćwiczeń ogólnych. Poza tym mamy hantle i stepper. Wiele ze sprzętów pochodzi ze specialfitness.pl
Część jest kupiona jako używane. Mieszkamy z daleka od miasta i ciężko dojeżdżać, żeby chodzić na profesjonalną siłownię, dlatego mąż bardzo nalegał na urządzenie pokoju do ćwiczeń w domu. Przy okazji ja też zaraziłam się "siłką".
Część jest kupiona jako używane. Mieszkamy z daleka od miasta i ciężko dojeżdżać, żeby chodzić na profesjonalną siłownię, dlatego mąż bardzo nalegał na urządzenie pokoju do ćwiczeń w domu. Przy okazji ja też zaraziłam się "siłką".
Świetna sprawa. Sama chciałabym mieć siłownię w domu. Niestety nie mam takiej możliwości.