Jest tego sporo, nie należy do mnie ale chłopaka - hantle, duża piłka, skakanki, drążek. Mój jest tylko steper, którego i tak nie używam. Ostatnio jednak wyposażył się on w liny TRX i obydwoje na nich ćwiczymy. Polecam, doskonałe narzędzie.
Odświeżam wątek, ponieważ stoję przed dylematem. Chcę kupić bieżnię. Ale nie że się waham. Chcę i jest to postanowione, tylko że. Czy ktoś tu mabieżnię i jest mi w stanie powiedzieć na co zwrócić uwagę co u niego dobrze działa, a co nienajlepiej? Dziękuję wszystkim za odpowiedź
Ja mam bieżnie i stoi i sie kurzy, bo rzadko z niej korzystam ale miałam bardzo mocne postanowienie, że będę ćwiczyć i koniec kropka, ale życie zweryfikowało moje plany. Ale przymierzam się znowu do ćwiczeń od wiosny, jak już pogoda będzie zachęcała do życia
Też posiadam takie urządzenie, dostałam od męża na gwiazdkę, bo mu ciągle powtarzam, że fajnie by było mieć coś takiego No i ćwicze dwa razy na tydzień i jest spoko, nie mogę narzekać, bo nawet schudłam na tych ćwiczeniach ^^ a pogoda nie zachęca do wychodzenia gdziekolwiek
Super, dzięki dziewczyny A na co trzeba zwrócić uwagę co jest punktem newralgicznym co sie może zepsuć co jest waże co nie na co zwrocic uwge? dzięęki za rady!
A czy ktoś wie kijki nordic walking jak chodzić ? Lub czy może wymienić bieganie zalety bo nie wiem na co się zdecydować. A tak w ogóle to co zjeść po treningu ? Jakieś wskazówki ? Ostatnio okdryłem genialne plecaki miejskie i buty turystyczne męskie w na prawdę dobrej cenie
Orbitrek, bieżnia, kajak... ale najbardziej lubię sama na macie, kiedyś dużo z Ewką Chodakowską ćwiczyłam, teraz jestem +15 kg i nie wiem czy bym potrafiła robić to tak chętnie, jak wtedy
Dużo zależy od tego jaki sprzęt chcesz wybierać i jakie treningi realizować. Taki duży wybór jest między innymi w K-Sport Firma coraz częściej się pojawia na siłowniach, widziałem, zę też u fit.lovers na filmikach coraz częściej od tej firmy się pojawia.