Witam.Chcialabym Was sie poradzic z nastepujacym problemem.Od jakis 2-3 miesiecy jakos 2-3 dni po miesiaczce mam gwaltowne i bardzo mocne bole w dole brzucha ktore trwaja 2 dni (nie wiem czy sa to jajniki czy cos innego ale odczowam tak jak by mnie wlasnie jajniki bolaly) bol jest tak mocny ze jak mnie zaboli to automatycznie zginam sie w pol i nie moge sie w ogole ruszac.Trwa to jakas 1 minute i przechodzi. Te bole najczesciej zdarzaja sie rano jak wstane.Prosze o pooc co to moze byc i czy jest to grozne?
Pozdrawiam
P.S.:Przepraszam za brak polskich znakow ale moj komputer ma tylko jezyk angileki i nie ma polskich znakow.
Gwaltowny i mocny bol w dole brzucha.
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Gwaltowny i mocny bol w dole brzucha.
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
Re: Gwaltowny i mocny bol w dole brzucha.
kiedyś miałam identyczny problem. tylko było to codziennie i kilka razy dziennie. z bólu brakowało mi czasem powietrza. nie wiedziałam co się ze mną wtedy dzieje. Ale oczywiscie byłam najmadrzejsza i powiedziałam, ze do lekarza nie pójde ;D Koleżanka wtedy mi polecila NOSPĘ FORTE i pomogło 
"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Re: Gwałtowny i mocny ból w dole brzucha.
Ale to brałaś ją cały czas czy tylko wtedy gdy cię bolało?I czy jest to na receptę?
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
NOSPA jest bez recepty ale ja uważam że z takim problemem to jak najszybciej powinnaś biec do lekarza bo tu nie ma żartów. Żadna z nas nie powie Ci co to może być a może okazać się że to coś poważnego. Nie ma sensu ryzykować i męczyć się z takim bólem
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
nospa jest idealna ale idź do lekarza. Możliwe, że jajniki przygotowują się do jajeczkowania ale lekarzem nie jestem...
Nospaforte jest TYLKO na receptę. Zwykła nospa jest bez recepty.