Gwaltowny i mocny bol w dole brzucha.

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
slodziusiaSdz
Extra Kobietka

Gwaltowny i mocny bol w dole brzucha.

Post autor: slodziusiaSdz »

Witam.Chcialabym Was sie poradzic z nastepujacym problemem.Od jakis 2-3 miesiecy jakos 2-3 dni po miesiaczce mam gwaltowne i bardzo mocne bole w dole brzucha ktore trwaja 2 dni (nie wiem czy sa to jajniki czy cos innego ale odczowam tak jak by mnie wlasnie jajniki bolaly) bol jest tak mocny ze jak mnie zaboli to automatycznie zginam sie w pol i nie moge sie w ogole ruszac.Trwa to jakas 1 minute i przechodzi. Te bole najczesciej zdarzaja sie rano jak wstane.Prosze o pooc co to moze byc i czy jest to grozne?
Pozdrawiam
P.S.:Przepraszam za brak polskich znakow ale moj komputer ma tylko jezyk angileki i nie ma polskich znakow.
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
Awatar użytkownika
pamela92
Miła Kobietka

Re: Gwaltowny i mocny bol w dole brzucha.

Post autor: pamela92 »

kiedyś miałam identyczny problem. tylko było to codziennie i kilka razy dziennie. z bólu brakowało mi czasem powietrza. nie wiedziałam co się ze mną wtedy dzieje. Ale oczywiscie byłam najmadrzejsza i powiedziałam, ze do lekarza nie pójde ;D Koleżanka wtedy mi polecila NOSPĘ FORTE i pomogło ;)
"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"
Awatar użytkownika
slodziusiaSdz
Extra Kobietka

Re: Gwałtowny i mocny ból w dole brzucha.

Post autor: slodziusiaSdz »

Ale to brałaś ją cały czas czy tylko wtedy gdy cię bolało?I czy jest to na receptę?
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

NOSPA jest bez recepty ale ja uważam że z takim problemem to jak najszybciej powinnaś biec do lekarza bo tu nie ma żartów. Żadna z nas nie powie Ci co to może być a może okazać się że to coś poważnego. Nie ma sensu ryzykować i męczyć się z takim bólem
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
eiger
Jestem tu nowa :)

Post autor: eiger »

nospa jest idealna ale idź do lekarza. Możliwe, że jajniki przygotowują się do jajeczkowania ale lekarzem nie jestem...
Baśka1971
Fajna Kobietka

Post autor: Baśka1971 »

Nospaforte jest TYLKO na receptę. Zwykła nospa jest bez recepty.
ODPOWIEDZ