Implant zębowy
Implant zębowy
Hej, znacie bądź możecie polecić jakieś miejsca, kliniki, gdzie warto byłoby się zorientować w sprawie implantu? Muszę koniecznie coś zrobić, a do takiej sprawy wolę się rozeznać na rynku 
Re: Implant zębowy
Mój mąż ma implanty z Nobel Biocare - wiesz jak szukaliśmy to podobnie jak Ty najpierw "zbadaliśmy" opinię na rynku i okazało się, że właśnie te są najczęściej polecane. Nie wiem jak inni ale ja się pod nimi podpisuję pełną gębą - no dobra mój mąż 
A w jakim miescie? No chyba ze moge Ci podawac nazwy z zapadlych dziur
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Najbardziej to Warszawa. Ale tyle jest tych firm, że człowiek głupieje
Nobel Biocare właśnie sprawdzam, Stella, dopytam się jeszcze... mąż miał jeden implant, czy może kilka?
ruti, a gdzie można znaleźć ich gabinety? Mają jakieś filie?
no mają, nawet w całej Polsce, najlepiej na ich stronie sprawdzić, dość szczegółowe informacje też tam są, więc można poczytać i trochę się zorientować w tych implantach, 
Dzięki za informację. Sprawdziłam sobie ich stronę internetową, faktycznie jest tak jak piszesz. Poczytałam opinię na ich temat i umówiłem się na bezpłatną konsultacje przez stronę.
A skąd jesteś? Bo to zależy
pamiętaj, żeby wybierać klinikę która się specjalizuje we właśnie robieniu implantów. Oni na pewno znają najnowsze metody.
Rentgen zębów Kraków w Dentimie
Witam implant powinien byc robiony przez specjalistę ja miałam implant i korona była źle zrobiona cały czas problemy poszłam do fachowca i po sparwie
Zapraszamy na szkolenia z terapii manualnej
-
Biografianiepozorna
- Jestem tu nowa :)
A ja slyszalam o takiej nowej metodzie implantow, ktora robi wycisk w jakiejs masie plastycznej i ten nowy zab jest dokladnie takiego samego ksztaltu jak poprzedni tylko to jest bardzo drogie około 3 tysięcy za sztuke
Klinika Soldent w Warszawie ma bardzo dobrych implantologów. Moja mama robiła u nich implanty kilku zębów pare lat temu i jest bardzo zadowolona. Przede wszystkim nie miała żadnych problemów po zabiegowych. Lekarze wszystko jej wyjaśnili i dali wskazówki czego nie może robić. A sam zabieg miała wykonany od razu za 2 dni. Także szybko, bezpiecznie i cenowo też była zadowolona.
Miałam wstawiany implant dolnej czwórki - w Warszawie w Eurodental. Za całośc trzeba liczyć ok 4 tysięcy - w zależności jeszcze co to za implant, i jaka korona, ale to wszystko można ustalić ze stomatologiem, który na pewno podpowie co będzie najlepsze w danym przypadku. Jednak implat, to implant - prawie jak własny ząb.
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
A ma ktos jakieś doświadczenia z implantologami w Rzeszowie?
Moja pasja moim życiem!
Polecam klinikę SPAM w Warszawie, robią wszystko, warto sie wybrać choćby na konsultację
Ostatnio zmieniony czw lis 17, 2016 10:46 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: a ja polecam nie spamować :)
Powód: a ja polecam nie spamować :)
Zdecydowanie trzeba się rozeznać, bo to dość skomplikowana sprawa, tym bardziej że jest do takie operacji jest się często usypianym.
rtgzebow.pl - rtg zębów
Teraz tez stoję przed decyzją implant czy most. W przypadku mostu bede musiala zniszyc nieco dwa prawie zdrowe zeby, a implant uzupelnienie jednego. Cenowo wyjdzie podobnie, ale jednak implant to chyba posiedzi dłuzej, a z mostami różnie bywa. Możecie polecić dobrego implantologa w Warszawie? Zapisałam się teraz do Eurodantal na bezpłatną konsultację implantologiczną do 15 października mają promocję, wiec czemu nie skorzystać
I czy płaciłyście w ogóle za pierwsze konsultacje w sprawie implantów? Jestem bardzo ciekawa.
-
beatka1612
- Jestem tu nowa :)
Za konsultacje płaciłam normalnie tak jak za wizytę
http://jadczyk-stomatolog.pl/k/koc,pora ... ntystyczny
Nie jest to sprawa , którą załatwia się nazwijmy to codziennie. Właśnie dlatego przy wyborze gabinetu kieruję się poleceniami znajomych, chodzi o to by trafić do tego już sprawdzonego przez inne osoby. Jeden z gabinetów był wyjątkowo polecany przez moich znajomych i nie były jak się okazało to słowa rzucane na wiatr. Implanty zębów u Beaty Świątkowskiej to na prawdę wysoka półka stomatologiczna. Także samo podejście do pacjentów w tym tych najmłodszych oceniamy bardzo wysoko, pzdr
Biuro rachunkowe Wodzisław Śląski - http://ekasc.pl/
dobrze jest zasięgnąć opinii w sprawie lekarzy. Wstawianie implantów to dość poważny zabieg
RTG zęba - rtgzebow.pl
Ja niestety nie mam za bardzo wiedzy w tym obszarze tematycznym... Dlatego też nie bardzo będę w stanie tutaj pomóc...
Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie
Polecam Allecoudent w Poznaniu, nie dość że mają wiele lat doświadczenia w implantologii to jeszcze ceny mają bardzo konkurencyjne, 1 implant kosztuje u nich ok 4000 zł a to relatywnie niska cena.
Przed wykonaniem implantu warto zrobić tomografię 3D zęba. Z tego co piszesz nie masz pewnego swojego stomatologa,więc może zrób najpierw rentgen albo tomograf ,dowiedz się w jakim stanie są twoje zęby i korzenie. Jeżeli jesteś z okolic Warszawy ,mogę ci polecić świetną Pracownię SPAM na Białołęce i saskiej Kępie . z tego co mi wiadomo współpracują z nimi stomatolodzy to może tam znajdziesz jakiegoś dobrego.
Ostatnio zmieniony wt mar 20, 2018 11:37 am przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie spamować forum
Powód: proszę nie spamować forum
Wiem, o czym mówisz. Sama zdecydowałam się na implant zębowy, bo miałam już dość mojego uśmiechu, Był niekompletny, wstydziłam się go, wstydziłam się szeroko uśmiechnąć, bo jeszcze ktoś zobaczy braki w moich zębach. Było mi wstyd, a to poczucie skutecznie zlikwidował zabieg wstawienia implantów zębowych w przychodni New-Dent w Lublinie na ul. Nowowiejskiego. Tę przychodnię serdecznie wam polecam, zajęli się mną profesjonalnie, implanty wstawili bez najmniejszego problemu, na nich mam protezy, które pasują do moich naturalnych zębów.