Gdzie kupujecie zabawki?

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Arowana14

Gdzie kupujecie zabawki?

Post autor: Arowana14 »

Gdzie kupujecie zabawki dla swoich dzieci?
simi
Miła Kobietka

Re: Gdzie kupujecie zabawki?

Post autor: simi »

Ja zazwyczaj w sklepie z zabawkami,w ktorym mój syn zaprzyjaźnił się z włascicielem.Nawet rabaty dostajemy :D
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
Arowana14

Post autor: Arowana14 »

Mój ulubiony sklep z zabawkami dla dzieci to: spam Mam dwójkę maluchów w wieku 2 i 4 lata - chłopca i dziewczynkę. W tym sklepie znajduję zabawki odpowiednie dla każdego z nich :) I co istotne jest tam bardzo dużo rozmaitych zabawek edukacyjnych; gier planszowych czy układanek. Moje dzieciaki je uwielbiają, z czego bardzo się cieszę, bo nauka w ich wieku to podstawa :) A nauka przez zabawę jest idealnym wyjściem.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 11:54 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Amaretto

Post autor: Amaretto »

Ostatnio znalazłam fajne miejsce z grami edukacyjnymi dla dzieci. Sprawiłam mu zestaw małego elektronika i mały jest wniebowzięty ;). Świetna zabawa dla młodszych i starszych konstruktorów.

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
gosia26
Miła Kobietka

Post autor: gosia26 »

głównie w internecie, rzadko w markecie, gdzie jednak czasami można odnaleźć coś interesującego. zawsze poluję na przeceny i promocje :)
Pieluchy pampers czy dada?
kaśk_a
Jestem tu nowa :)

Post autor: kaśk_a »

Ja zazwyczaj jeżdżę do hurtowni zabawek, polecam jeśli macie, gdzieś w pobliżu. Ostatnio widziałam w galerii handlowej grę planszową za 35 zł, pojechałam do hurtowni i ta sama gra kosztowała 13 zł, wyobrażacie to sobie :shock: Bardzo się cieszyłam, że nie kupiłam tej w galerii :)
Triphala - stopniowy, ale długotrwały efekt:)
pomcia

Post autor: pomcia »

Ale ta hurtownia musi też prowadzić sprzedaż detaliczną inaczej nie kupisz. Ja najczęściej w sieci.
Melula

Post autor: Melula »

no właśnie, nie wszystkie hurtownie prowadzą sprzedaż w detalu. Ja byłam w jednej to wrecz na drzwiach kartka wisiała że klientom detalicznym nie sprzedają.
A zabawki kupuję w sklepie dobrodziecka albo na alegro
Zorka

Post autor: Zorka »

Ja kupuję zabawki najczęściej w hipermarketach, sporadycznie zdarza mi się zamówić coś w sieci.
kaśk_a

Post autor: kaśk_a »

W moje okolicy są trzy hurtownie, które sprzedają również w detalu i ceny są naprawdę niskie:)
Triphala - stopniowy, ale długotrwały efekt:)
Natina

Post autor: Natina »

Kurcze zabawki to skarbonka bez dna. Ja raczej omijam sklepy z zabawkami szerokim łukiem. Zdecydowanie wolę kupować w necie, najczęściej znajduję to co chcę kupić i szukam gdzie jest najtaniej - różnice w cenach są powalające. Ostatnio znalazłam przepiękne puzzle piankowe dla moje 2 latki :) Jest zachwycona - i ja również :)) bo mam więcej czasu na odsapnięcie - układanka jest bardzo zajmująca.

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Kolaboracja

Post autor: Kolaboracja »

Ja kupuję tam gdzie dzieci lubią chodzic najbardziej - w Toys"R'Us, na szczescie dzieci rozumieją, że możemy chodzić tam tylko kiedy są gazetki promocyjne, bo wtedy mi się to opłaca :P
kalina.kot

Post autor: kalina.kot »

Najlepiej kupować przez internet. Mam fajną stronkę z klockami dla bobasów:)
klocki konstrukcyjne
ona-3-slask
Fajna Kobietka

Post autor: ona-3-slask »

a ja moim powiedziałam ze nowych nie dostaną
bo tyle ile mieli to..szok
popsuli..albo nie chciało im sie posprzatac to do wora i ..na strych

lae na Mikołaja i inne okazje dostana cos
corka-4latak chce nowy wozek dsla laek a ten co ma bedzie-wg Niej-miec siostra
cwaniara,nowy dla siebie,a ten co zepsuły a tesc zreperował-dla młodszej
Awatar użytkownika
piper
Miła Kobietka

Post autor: piper »

Głównie przez allegeo czasem sklep z zabawkami.
Blanka07

Post autor: Blanka07 »

roznie, maja ich tyle ze chce sie ich pozbyc
xyxania234xyx

Post autor: xyxania234xyx »

Ja najczęściej kupuję na allegro albo w sklepach internetowych.
bluszcz

Post autor: bluszcz »

Zdecydowanie w necie :) jest taniej, a jeszcze jak się trafi na promocję na przesyłki, to już w ogóle ;) Zresztą w necie kupuję nie tylko zabawki, ale także jakieś dekoracje i gadżety imprezowo-balonowe ;) Teraz np. w moim ulubionym sklepie jest przesyłka za free we wtorki, więc jutro zamawiam gadżety na halloween :D
gracja_87
Miła Kobietka

Post autor: gracja_87 »

Ja również najczęściej kupuję dla synka zabawki w sklepie internetowym - zaoszczędza to czas i kasę ;) Ale mam też znajomych, którzy chętnie oddają stare zabawki, z których ich dzieci już powyrastały :)
Obrazek
bluszcz

To ja częściej jestem tą oddającą, bo moje koleżanki mają młodsze dzieci ;)
rozalia

Post autor: rozalia »

Ja jestem zdania, że zabawek powinno być kilka a konkretnych. Teraz miałam większe zakupy w tej kwestii bo Zosi zaczyna się żywo interesować. Nie kupuję w sklepach tylko zamawiam w sieci raczej. Ostatnio w Pierwszym Uśmiechu zamawiałam i na pewno wrócę bo mają właśnie takie porządne rzeczy a nie chińską tandetę.
bluszcz

Ja też chińskich nie zamawiam. Wydaje mi się, że to one właśnie najczęściej bywają niebezpieczne dla maluchów.
Awatar użytkownika
Czacza12

Post autor: Czacza12 »

Ja też dla synka kupuje zabawki, ktore zawsze sprawdzam czy nie sa chińskie...wole wydac wiecej ale kupic cos porzadnego. Najgorzej jak sie dostaje w prezencie, a ludzie kupuja w róznych miejscach i nigdy takiej wagi do tego co kupuja nie przywiazuja...niestety w dzisiajszych czasach cena gra głowna role...
Gdzie kupićklimatyzatory zibro
Awatar użytkownika
Kostek
Miła Kobietka

Post autor: Kostek »

My kupujemy i w normalnych sklepach i w internetowych. Nie sprawdzamy kraju producenta zabawek, ale to raczej dlatego, że mały upatrzył sobie różne produkty LEGO. Wcześniej kupowaliśmy mu zabawki wspierające rozwój z FisherPrice'a.
Auto zostaw odstaw na www.parkingokecie24.pl i możesz lecieć na wczasy.
bluszcz

Czacza12 pisze:Ja też dla synka kupuje zabawki, ktore zawsze sprawdzam czy nie sa chińskie...wole wydac wiecej ale kupic cos porzadnego. Najgorzej jak sie dostaje w prezencie, a ludzie kupuja w róznych miejscach i nigdy takiej wagi do tego co kupuja nie przywiazuja...niestety w dzisiajszych czasach cena gra głowna role...
O dokładnie. Czasami jak jeszcze Gaja była mniejsza, to z przerażeniem patrzyłam, co jej rodzina prezentuje. Ale przecież nie mogłam jej tego przy nich wyrwać z rączek...
ODPOWIEDZ