Gdzie kupujecie doniczki??

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
domowasfera
Jestem tu nowa :)

Re: Gdzie kupujecie doniczki??

Post autor: domowasfera »

Zapraszamy do sklepu SPAM
Posiadamy w ofercie ozdoby do wnętrz jak i dodatki do ogrodu.
Ostatnio zmieniony czw lis 20, 2014 11:34 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
badgirl23
Miła Kobietka

Post autor: badgirl23 »

Odradzam Castoramę... mają strasznie drogo, a to samo co wszyscy :) Osobiście najwięcej doniczek kupiłam w Kauflandzie. Zdecydowanie najmniejsza cena w stosunku do jakości. Czasem też coś w tesco się chwyci.
http://www.amadu.pl
tymianek

Post autor: tymianek »

my kupujemy doniczki zawsze w obi, dodałam bym wam zdjęcie ale nie mam uprawnień :(
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Zawsze możesz dodać załącznik do zdjęcia.
w ten sposób:
babskiesprawy.pl/jak-dodawac-zdjecia-t10664.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/jak-dodawac ... 10664.html
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
pomcia

Post autor: pomcia »

Jak zwykłe to najczęściej w marketach budowlanych, czy z wyposażeniem ogrodu. Ale ostatnio w oczy wpadły mi w oczy donice z betonu architektonicznego. Fajnie to wygląda, trochę surowy wygląd betonu ładnie potrafi się wkomponować.
esme

Post autor: esme »

Nie wiem czy mówimy o tych samych doniczkach, a jeśli chodzi o te (morgan-moller) to teraz są w promocji 50%. :) Zamówiliśmy 3. Ale w pomieszczeniach najbardziej lubię kolorowe doniczki. A może będziecie wiedzieć - wysoka wąska z akcentem czerwieni i jeszcze nietuzinkowa. Help.
Awatar użytkownika
Panna_Mysia
Fajna Kobietka

Post autor: Panna_Mysia »

WSzystko zależy, czego szukasz... Ja nie mam dużych wymagań i wystarczą mi doniczki klasyczne, więc kupuję w pobliskiej Mrówce albo w... Pepco! :)
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
teska

Post autor: teska »

Jak rosną Wasze kwiaty? Czy nie macie z nimi problemu? Czy wyglądają ładnie czy może potrzebują pomocy?
http://www.twojogrodnik.pl/pl/jak-ciac-aktinidie
Ruda87

Post autor: Ruda87 »

Doniczki i koszyki na kwiaty kupuję i polecam dalej (bo naprawdę warto) w sklepie internetowym TIN TOURS. Super produkt to donice kompozytowe - wyglądają na ciężkie i masywne, a są lekkie i bardzo trwałe. Polecam!
femka

Post autor: femka »

Doniczki możesz kupić w kwiaciarni, w markecie, w sklepie pod blokiem. Wszystko zależy od tego jakich doniczek szukasz.
http://deflorist.pl
twity

Post autor: twity »

W markecie. Tam są najtańsze doniczki, a wybór jest dość duży.
http://www.bylinylucyny.pl/o-nas
Awatar użytkownika
Lucy
Miła Kobietka

Post autor: Lucy »

Nie zamawiałam doniczek przez internet. Przeglądałam sobie kiedyś katalogi. I faktycznie doniczki bywają barfdzo ładne. Ale jest to delikatna rzecz, bardzo ciężka zresztą. Tak więc dostawa tych doniczek zwykle jest bardzo droga i przekracza wartość samej doniczki. A często nie mam ochoty robić większego zamówienia a po prostu dokupić sobie jedną czy dwie ladne doniczki na kwiatka.

Ostatnio kupowałam kilka doniczek w OBI. Wybór jest chyba największy wśród wszystkich marketów budowlanych ( no i doniczki są bardzo róznorodne a nie na jedno kopyto tylko że w innych barwach).
Nie szu­kają pot­raw wyszu­kanych czy egzo­tycznych, ale wolą da­nia kon­wen­cjo­nal­ne, jak em­briony ptaków nielotów, mielo­ne or­ga­ny w powłoce je­lit, plas­try ciała świń czy bul­wy by­lin przy­pala­ne w zwierzęcym tłuszczu; w ich gwarze ok­reśla się je ja­ko jaj­ka, kiełbasę, be­kon i frytki.
ElenaZa67

Post autor: ElenaZa67 »

Ja kupuję w takiej małej zaprzyjaźnione kwiaciarni. Wspieram lokalny biznes i nie lubię tych wielkich zagranicznych molochów. Fakt faktem takei brico ma większy wybór no ale jednak wole lokalne.
zebra12

Post autor: zebra12 »

Moim zdaniem nie ma nic złego w spieraniu molochów jeśli tylko oferują towar na poziomie..
Opony do wózków - Ekka-opony.pl
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

W chinskich sklepach lub w marketach z artykulami do domu i ogrodu :)
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
mela12

Post autor: mela12 »

zamawiałam przez neta przed wakacjami donice do ogrodu z salonu agaty
Kasiak

Post autor: Kasiak »

Ja głównie kupuje donice samonawadniające (z lenistwa być może do podlewania) na tej stronie SPAM
Wyróżniają się głównie dobrą ceną, całkiem ładnym wykonaniem i lekkością oraz wytrzymałością! Szczerze polecam ten sklep, jako że sama korzystam XD
Ostatnio zmieniony śr lis 28, 2018 9:11 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
dwidera

Post autor: dwidera »

A kupował ktoś betonowe donice ?
https://gepetto.com.pl/
trefnoknus
Miła Kobietka

Post autor: trefnoknus »

Ja zastanawiam się nad zakupem doniczek u nich SPAM Widziałam, że w tej kwestii to mają bardzo duży wybór , a ja w tym względzie jestem bardzo wymagająca. Mogę mieć zwykłe plastikowe doniczki, ale jednak wolę bardziej ozdobne, które u nich też właśnie widziałam, bo i ładniej na parapecie wyglądają i na samym dworze też.
Ostatnio zmieniony wt maja 14, 2019 5:42 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
agata.felska

Post autor: agata.felska »

Ja zamawiam zawsze w sklepie Hydroponika. Mają bardzo duży wybór. Niedawno kupowałam tam donice drewniane i są super. Bardzo fajna jakość i normalnie w sklepach ciężko znaleźć takie produkty, jak tam mają. Polecam sprawdzić: https://sklep.hydroponika.pl/Donice/naturalne
Jan911

Post autor: Jan911 »

niema co w internecie kupować. Skoro można iść do każdego sklepu budowlanego i kupić
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Osatatnio wpadłam do Leroya i wzięłam wszystko co było mi potrzebne łącznie z wielodoniczkami :)
Graju19

Post autor: Graju19 »

Propo doniczek, mój facet wykombinował ostatnio niezły patent. xD Koło nas jest taka firma betoniarnia Myszków, i on tam poszedł i skołował takie wielkie betonowe kręgi, nie wiem, jak się to nazywa fachowo. Wrzucił do ogrodu, w środek ziemi dał i takie wielkie donice zrobił z tego xD
borysnowak90

Post autor: borysnowak90 »

Doniczki kupuję w markecie budowlanym. Mam sporo kwiatów nie tylko w domu, ale również na ogrodzie. Ozdobą ogrodu jest palenisko takie jak tutaj: https://grillomaniak.pl/pl/paleniska-og ... -60cm.html Zasiadamy wieczorami przy goniu i spędzamy miło czas rozmawiając, smiejąc się i bawiąc.
MarlenaMi

Post autor: MarlenaMi »

Hejka!
Zachęcam Was do sprawdzenia konkursu, w którym można wygrać m.in. BON do Rossmana!

konkursomania.pl
Naprawdę polecam jako forumowiczka!
ODPOWIEDZ