Gdzie kupujecie doniczki??
Re: Gdzie kupujecie doniczki??
Ja najczęściej w marketach. Są tańsze i mają ich spory wybór jeśli chodzi o kolory i rozmiary.
Czas tracony z rozkoszą nie jest czasem zmarnowanym.

ja lubie ladne i ozdobne, wiec doniczki kupuje w takim sklepie artystycznym - zadnej sieciowce.
Natomiast moge polecic sklep internetowy z donicami do ogrodu - maja bardzo wysokiej jakosci materialy: donice
Natomiast moge polecic sklep internetowy z donicami do ogrodu - maja bardzo wysokiej jakosci materialy: donice
http://www.mebleogrodowe.s-bud.pl
Najlepszy sklep z meblami ogrodowymi. Ładne i klasyczne aranżacje ogrodu!
Najlepszy sklep z meblami ogrodowymi. Ładne i klasyczne aranżacje ogrodu!
-
stokrotka362
- Jestem tu nowa :)
Ja od kilku ładnych lat kupuje doniczki przez internet. Wyposażyłam już i dom i ogród
Doniczki ładnie się prezentują, są eleganckie, te stojące w ogrodzie nie nie niszczą się od warunków atmosferycznych, wszyscy znajomi są zachwyceni, z resztą sami zobaczcie: www.rattanart.pl. Serdecznie polecam 
ja zwykle kupuję w IKEI, OBI i Castoramie, a czasem też w zwykłych supermarketach, nie mam jakiś szczególnych wymagań co do doniczek i przy wyborze sugeruję się głównie kolorem
Bardzo duży wybór doniczek, ale także akcesoriów ogrodowych znaleźć można na http://www.koszyki.net.pl
Właśnie czekam na balkonówki.
Klasyczne, bardzo eleganckie i co ważne w dobrej cenie, tylko urządzać ogród na wiosnę
Właśnie czekam na balkonówki.
Klasyczne, bardzo eleganckie i co ważne w dobrej cenie, tylko urządzać ogród na wiosnę
-
Buźka 369
a zobaczcie na taką propozycję: doniczko-ślimak 

Ostatnio zmieniony śr kwie 17, 2013 10:17 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Wszystko zależy od tego, jakie doniczki są potrzebne, bo powinny one pasować do stylu mieszkania. Jeżeli mają to być proste doniczki o geometrycznych kształtach, to najlepszym rozwiązaniem będzie dział ogrodniczy w jakimś markecie budowlanym. Plusem jest duży wybór kolorystyki. Jeżeli jednak miałyby to być doniczki dekoracyjne, zdobione - takie małe arcydzieła
to trzeba się bardziej postarać i poszukać - najlepiej w galeriach z artystycznym rękodziełem. Można tam znaleźć prawdziwe cudeńka 
www.kuferart.pl Galeria Artystyczna - w dodatku mamy fantazję...
-
pistacjowa
Ja zamówiłam swoje donice do ogrodu też na tej stronce SPAM i polecam tak jak koleżanka przede mną. Stały całą zimę na zewnątrz i nic im się nie stało. Godne polecenia 
Ostatnio zmieniony ndz kwie 21, 2013 8:26 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio spodobały mi się takie oryginalne, drewniane doniczki tylko nie za bardzo wiem, gdzie je ulokować? parapet kuchenny czy bardziej balkon? Czy ktoś z Was ma coś takiego? jak sie sprawdzają w praktyce?

Ale ładna ta doniczka... Ja bym jednak postawiła ją na balkonie..
Jakoś do pomieszczenia za duża wg mnie...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Też postawiłabym ją na balkonie i chętnie wypiła w jej towarzystwie kawę 
-
gohusia
Kayira pisze:Ale ładna ta doniczka... Ja bym jednak postawiła ją na balkonie..
Zgadzam się!! jest super.. już widzę w niej piękne wiosenne kwiaty i tą kawę w jej towarzystwie
gdzie takie można nabyć?
Fajnie że Wam też się podoba. Wypatrzyłam ją w Agata home. Są tam też doniczki z moim ulubionym motywem lawendy
) też ciekawe. Warto zajrzeć
-
gohusia
Zaczęłam szukać tej strony i szperać.. i chyba niepotrzebnie. Jakie oni mają tam fajne obniżki, promocje i nie tylko. Nie będę sobą jak czegoś nie kupię 
Te z lawendą też super...
ps. zakochałam się w zielonych dodatkach kuchennych
Te z lawendą też super...
ps. zakochałam się w zielonych dodatkach kuchennych
-
pomcia
Ja sobie kupiłam standardowe gliniane bardzo proste doniczki. Przy zestawie 10 takich samych bardzo fajnie to wygląda.
Także mam gliniane już od dłuższego czasu. Można sobie fajnie zaaranżować wnętrze.
Najczęściej kupuję donice w sklepach z artykułami do domu i ogrodu (takich dużych, popularnych). Czasem coś ciekawego znajdę też w osiedlowym sklepie ogrodniczym. Niektóre hipermarkety mają też całkiem porządnie wyposażone działy z donicami. 
Ja najczęściej kupuję doniczki w marketach budowlanych z działem ogrodniczym jak leroymerlin, łatwo wtedy znaleźć taką jak Ci się podoba i w odpowiednim rozmiarze 
Kwiaty z Raju.
Hmm ale jak dla mnie te doniczki z marketu to są takie średnie powiem szczerze, chyba wolę kupić w kwiaciarni albo w jakimś sklepie internetowym typowo z doniczkami.
-
ankotkinia
Warto też "upolować" okazję w Bierdonce. Czasem pojawiają się ładne i bardzo tanie doniczki. Sama kupiłam kilka i jestem bardzo zadowolona.
-
tusia25
ja na dziale ogrodniczym w auchan, są w dobrych cenach czasem nawet jakaś promocja się trafi, wczoraj fioletową doniczkę taką niezbyt dużą, ale i nie małą, plastikową kupiłam za 1,19
różnie. w sklepach internetowych ( takze kwietniki), w castoramie, w supermarketach, w kwiacianiach.
http://www.mykan.pl/
-
MowisziMasz_com_pl
- Miła Kobietka
Wydaje mi się,że doniczka może być fajną dekoracją do domu i warto w nią zainwestować. Ja zawsze kupuję doniczki ceramiczne, albo w prymus -agd, albo w nomi. Czasem w Tesco trafią się jakieś fajne po promocji.
W moim przypadku to różnie. Czasem w kwiaciarni coś kupię, czasem w jakimś marecie bo tam jest większy wybór, a i taniej często..