Projektowanie wnętrz

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Projektowanie wnętrz

Post autor: klaudiakkk22 »

Witam, chcę zamówić projekt w pracowni architektonicznej Architetto, bo słyszałam wiele dobrego o współpracy z nimi. Będzie to duży projekt, ponieważ remont obejmie całe mieszkanie. Zastanawiam się jak długo trwa tworzenie takiego projektu, może macie jakieś doświadczenia z tym związane i możecie się nimi ze mną podzielić?
ZiziKam
Jestem tu nowa :)

Re: Projektowanie wnętrz

Post autor: ZiziKam »

Nie zawsze trzeba korzystać z pomocy specjalistów, czasem wystarczą tylko dobre inspiracje. Moje ulubione są te z Mirjan24 :kwiatek :papa:
CherylCole
Miła Kobietka

Post autor: CherylCole »

Dobrze jest mieć kogoś, kto weźmie i zaprojektuje nam wnętrze. Chociaż, można też samemu pomyśleć jak np korzystając z inspiracji rożnych jak no Ikea czy Agata Meble czy jeszcze innych aranżacji. Warto na pewno pamiętać o takich rzeczach jak osprzęt elektryczny. Ospel ma bardzo w porządku taki osprzęt.
kosmarka29

Post autor: kosmarka29 »

No to sugeruję zadzwonić albo napisać przez formularz kontaktowy i sie dowiedzieć ile to trwa, strzelam że projektu dla mieszkania dwupoziomowego 110m2 nie zrobi Ci w takim czasie jak trzydziestometrówki. W kwestii urządzania wnętrza to te warto sobie wcześniej jakieś własne opinie wyrobić (choćby dzięki blogom typu apartamentydomilux.pl, przeglądając inspiracje na Pintereście itd.), żebyś mniej więcej miała pojęcie czego chcesz. Na pewno to ułatwi współpracę.
http://www.plk1921.pl/
dominika10
Extra Kobietka

Post autor: dominika10 »

Hej,
Ja mogę serdecznie polecić pracownię architektoniczną Architetto, stworzyli dla mnie projekt na aranżację parteru domu i współpraca przebiegła bardzo sprawnie. Projektanci podchodzą profesjonalnie do swojej pracy i potrzeb klienta. Przy projekcie wzięli pod uwagę każdą moją prośbę.
ZiziKam

Post autor: ZiziKam »

Ładną i modną aranżację mieszkania można też zrobić we własnym zakresie, grunt to dobry pomysł, a tych jest sporo w internecie. Zobacz sobie np. na tą stronkę Mirjan24. Tam mają mega ciekawe i tanie w wykonaniu inspiracje.
Jafra
Miła Kobietka

Post autor: Jafra »

Ja polecam biuro projektowe pani Sandry Mayer. Wykonała nam projekt wszystkich pokoi, a także łazienek, kuchni i holu w domu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani Sandra ma świeże pomysły, jest kreatywna, kontaktowa, widać, że lubi swoją pracę - kontakt z ludźmi, oraz szukanie optymalnych rozwiązań. Można u niej zamówić projekt całego mieszkania lub domu, albo tylko jednego pomieszczenia. Zajmuje sie także robieniem projektów biur prawniczych, kancelarii adwokackich, aptek itp.
filek15

Post autor: filek15 »

My podczas aranżacji naszego domu korzystaliśmy z usług biura Toka Home https://abbreviator.pl/
To profesjonaliści, doskonale doradzili, mają doświadczenie oraz są bardzo kreatywni
ODPOWIEDZ