Czy możecie coś polecić? dzięki!
zasłony z motywem świątecznym
zasłony z motywem świątecznym
chciałabym sprezentować takie siostrze, niedawno się przeprowadziła i okna ma jeszcze "gołe". myślałam o jakimś świątecznym motywie (ale nie dziecięcym) z przewagą czerwieni, ale nie mam też jakiejś konkretnej wizji. tylko żeby cena nie była powalająca
Re: zasłony z motywem świątecznym
Może kup jej zwykłe zasłony, świąteczne można wywiesić tylko w święta
kinkiety
Dokładnie, jakieś zwykłe najlepiej, bo świąteczne są sezonowe, zawiesisz na jakiś miesiąc i do szafy na resztę czasu. http://megastore.pl/44753,Wisan-Clea-98 ... owany.html może takie?
Zasłony z motywem świątecznym? Obawiam się, że to może wyglądać tandetnie, a poza tym po co kupować zasłony, które gospodyni będzie musiała zmienić za 2 tygodnie? Tylko wkurzysz gospodynię
Lepiej kup ładne uniwersanlne, które będzie mogła założyć w każdej chwili.
zgadzam się, zasłony normalne, a ozdób świątecznych w okna jest tyle że można coś dobrac i problem z glowy
ale jesteście 
my z siostrą uwielbiamy święta, myślę, że nie byłaby wkurzona.... w każdym razie kupiłam gładkie, oliwkowe, do których dekoracje będą pasować. Dzięki!
my z siostrą uwielbiamy święta, myślę, że nie byłaby wkurzona.... w każdym razie kupiłam gładkie, oliwkowe, do których dekoracje będą pasować. Dzięki!
motywy świąteczne sa fajne, ale na takich rzeczach, które łatwo sprzątnąć i schować, a ja jakbym miała powiesić zasłony tylko na święta i zdejmować je zaraz po nich to chyba bym zwariowała...i tak juz trzeba rozbierać choinkę, a ja nawet ją najchętniej zostawiłabym przystrojona na następny rok 
-
baba
Ja wolę mieć uniwersalne zasłony, bo takie z motywem świątecznym to by mi się nie chciało zmieniać zaraz po świętach. Sama niedawno kupiłam sobie nowe zasłony w sklepie firany.pl i jestem z nich zadowolona. Na zimę w sam raz. Na wiosnę planuję kupić nowe, jakieś takie o żywych kolorach.
Myślicie, że do beżowych ścian będzie pasować zieleń?
Myślicie, że do beżowych ścian będzie pasować zieleń?
Na allegro ostatnio widziałem fajne zasłonki z motywem świątecznym:)
naklejki na ścianę
Ja bym wolała coś jednak bardziej uniwersalnego - takie zasłony można wyciągnąć tylko na święta.
Room99 by ehomeconcept - pościele