fryzura na wesele
-
Zorka
Re: fryzura na wesele
Mi najbardziej podobają się naturalne fryzury, jeśli koko, to delikatne, albo raczej upięcia z rozpuszczonych włosów.
Właśnie zawsze stawiam na elegancję, dlatego to moja sprawdzona fryzurapoziomkaa pisze:Tinuviel - bardzo fajny ten banan, elegancki i klasyczny.
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Ja również preferuję klasykę, ale zawsze do pełnego zestawu wprowadzam jeden element awangardowy. Wtedy klasyka ma pazur. Przykład: wesele , sukienka granatowa, wąska z lekką bombką na biodrach, dużym dekoltem obłożonym niemal marynarskim białym kołnierzem i białą szarfą wiązaną z tyłu. zero biżuterii, buty nude. Niby nuda. Włosy mam do ramion , proste z tendencją do falowania. Zrobiłam sobie mocne loki. Uważam że super wyszło.
A Co do banana Tinuviel, to jedna z moich ulubionych fryzur. Uspokajam nim "szalone" sukienki.
Czas tracony z rozkoszą nie jest czasem zmarnowanym.

Mnie się podobają rozpuszczone włosy z delikatnym upięciem, a jestem przeciwniczką koków!
Czy kosz na pieluchy spełnia swe zadanie?
Koki na dole rzeczywiście są super, ale jednak bardziej naturalne uplecienia, takie słowiańskie,jakieś kłosy, tez wyglądają super. Chociaż rzeczywiście jakieś świecące nie-wiadomo-co na głowie nie wygląda dobrze, też jestem za prostotą.
ja również uważam, że im prościej, tym lepiej - w tym dniu trzeba wyeksponować naturalną urodę panny młodej, a nie epatować jakimiś sztucznościami; moja siostra miała na głowie taką super plecionkę i białe margerytki, naprawdę ślicznie do wyglądało 
You and me together, we can do anything, baby 
wysokiej jakości bramy przesuwne - polecam!!
wysokiej jakości bramy przesuwne - polecam!!
-
majkaa
nie podobają mi się sztuczne loki a'la porcelanowa lalka, lekko, prosto, bez kombinacji, naturalnie, bo tak najładniej 
Ostatnio zmieniony sob wrz 14, 2013 8:22 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
A co powiecie, na taką fryzurę?

źródło:SPAM
Zastanawia mnie czy taka prosta fryzura jest ok w tak ważnym dniu. Czy nie lepiej pokusić się o coś bardziej krzykliwego? np.

źródło:SPAM
Zastanawia mnie czy taka prosta fryzura jest ok w tak ważnym dniu. Czy nie lepiej pokusić się o coś bardziej krzykliwego? np.

Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2014 8:12 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
kasiakasia333
- Jestem tu nowa :)
ja jestem fanką prostoty, nie lubię takich udziwnionych fryzur, ale to wszystko zalezy od włosów, urody, sukienki i pogody - trendy mają tu najmniej do rzeczy
umów się z fryzjerem na próby i zobacz w czym najlepiej wyglądasz 
Najlepsze tłumaczenia http://www.interlogos-krakow.pl/
poprzegladaj rozne katalogi w internecie z fryzurami na wesaela; ja tak robilam:) i jakas znalazłam fajna wydrukowałam itak mnie fryzjerka uczesała;)
-
chwistas
Najważniejsze jest żeby nie przyciągać większej uwagi fryzurą od panny młodej..
wystarczą proste fryzury ale taka w której Ty będziesz czuła się dobrze i wygodnie 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
Pierwsza najlepsza, bo jest delikatna.AiShA pisze:wystarczą proste fryzury ale taka w której Ty będziesz czuła się dobrze i wygodnie
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
hmmm a jakieś pomysly na upięcie dla fryzury Boba? mam lekkiego a niebawem dwudniowe wesele... chciałam iśc normalnie, bez cudów na głowie, ale chyba jednak coś będę kombinować..

możesz zawsze włosy ozdobić jakąś wstążką czy opaską 
Ewentualnie możesz sobie zrobić subtelne loczki.
Odświeżam temat, ponieważ sama wybieram się wkrótce na weselę więc pora rozpocząć poszukiwania odpowiedniej sukienki. Chciałabym Was prosić o jakieś porady w tej kwestii
Mam 160 cm wzrostu, raczej szczupłą budowę ciała ale bez widocznej talii oraz ciemną karnację. Szukam sukienki eleganckiej a zarazem takiej, którą będę mogła wykorzystać np. do pracy. Nie uśmiecha mi się wydawać 200-300 zł na sukienkę, którą założę jedynie raz. W oko wpadł mi taki model sukienki SPAM ale boję się że z racji mojego wzrostu nie będę w niej korzystnie wyglądać... Wszelkie Wasze propozycje oraz rady mile widziane
A tak na marginesie jak wstawiacie zdjęcie pod postem?
Ostatnio zmieniony śr sie 27, 2014 10:23 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wklejamy zdjęcia, nie linki
Powód: wklejamy zdjęcia, nie linki
Byłoby prościej gdybyś pokazała swoje zdjęcie
Moim zdaniem będziesz dobrze wyglądała w jasnych, pastelowych kolorach. Może jakiś prosty fason przed kolanka? Ciężko coś doradzić bo nie umiem jakoś sobie wyobrazić Twojej sylwetki
Nie jeden producent sukienek oferuje eleganckie a zarazem niebanalne sukienki w modnych fasonach. Na myśl przychodzi mi jedynie sklep lattore. Zerknij na ich propozycje, może coś Ci się spodoba.
- PoradnikKobiety
- Jestem tu nowa :)
Zauważyłam, że już nie robi się specjalnych, wystrzałowych fryzur na wesela. Coraz częściej kobiety przychodzą w normalnych codziennych fryzurach, ewentualnie lekko natapirowanych, bądź lekko podkręconych włosach. Może i dobrze, że tak się dzieje 
http://www.poradnik-kobiety.pl/
Najlepiej to od razu isc się obiąć do fryzjera. On zawsze wtedy modeluje włosy na koniec. Dzięki temu jest i odsweiżona fryzura i stylizacja. Ja już nie raz tak wybrnęłam :p
Luźno ale wygodnie