fryzura na wesele

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Luśka

fryzura na wesele

Post autor: Luśka »

nie wiem jak się uczesać na wesele...a raczej wesela... bo w następnym miesiącu wyskoczyły nam aż dwa ;) nie wiem czy upiąć czy rozpuszczone..a moze loki?jakie teraz w ogóle są trendy hyhy?
agat

Re: fryzura na wesele

Post autor: agat »

Luśka... na tej fotce co jest w dziale "nasze fotki" masz świetną fryzurkę i moim zdaniem nic jej nie brakuje by tak iść na wesele :)
Luśka

eeee....ona taka codzienna jest:P chciałabym jednak coś z nimi zrobić:)
evka

Post autor: evka »

A myslalas o wizycie u fryzjera ? ic i pogadaj co ci doradza bez stresu i tyle moze loczki sobie zrobisz? tez by ci bylo ladnie ;)
Luśka

co sądzicie o czymś takim?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Anka24

Post autor: Anka24 »

Szczerze?
mi się bardzo podoba to uczesanie wyżej :) ma w sobie jednocześnie klasę i styl.
Najważniejsze jest jednak to żeby dana fryzura pasowała do naszej osobowości, do stroju i makijażu który chcemy sobie sprawić na daną uroczystość. Wiele się trzeba natrudzić żeby jednego wieczoru wyglądać olśniewająco
evka

A moze cos takiego?
jagoda

Post autor: jagoda »

bardzo ładny a mi się podobają fryzurki z kwiatami :)
evka

Ta pierwsza mnie sie podoba ;)
hanka32

Post autor: hanka32 »

Ta na górze jest ładna :woman
Anka24

jagoda pisze:bardzo ładny a mi się podobają fryzurki z kwiatami :)

potwierdzam, bo nadają fryzurze powiew lekkości i takiej świeżości
jagoda

ja marzę o ciemnopomarańczowych różach we włosach ale bez zadnych dodatków zieleni :serca
Anka24

podpatrzyłaś u kogoś?
jagoda

tak tak :) podpatrzyłam dokładnie i panna młoda wyglądała cudnie :)
babsko

Post autor: babsko »

Ja jak bede brala slub, zasiegne rady kogos, kto sie na tym zna. Najlepiej jeszcze z papierami ukonczenia dobrej szkoly (najlepiej Dziewulskich). Bo sama bym zwariowala, gdybym miala sie zastanawiac i wybierac. Przy kazdym wyborze myslalabym, ze tamto przed chwila moze byloby lepsze... i tak w kolo Macieju.
madzia1.35

Post autor: madzia1.35 »

każda fryzura która ma modelka jest świetna poniewaz tak stylista dopasował fryzure aby jak najlepiej modelka ja pokazała a to wcale nie oznacza że tobie będzie ona pasowała ja kiedy chcę zrobić fryzurę na wypad to idę do salonu fryzjerskiego juz takiego sprawdzonego futuro w wawie i tam mi robia odpowiednią fryzurę do mojej twarzy i żebym ja też sie wniej dobrze czuła.
Bielizna-Anna

Post autor: Bielizna-Anna »

Mnie rowniez podobają się fryzury z kwiatami:) Bardzo ładnie to wygląda w zestawieniu kolorów kwiata z sukienką:)
m.orkan

Post autor: m.orkan »

Luśka pisze:co sądzicie o czymś takim?

Ta fryzurka którą dodała Luśka bardzo mi się podoba. Niby nic szczególnego a jest w niej pewna elegancja i szyk. Delikatna ale bardzo gustowna... pasuje nie tylko na przyjęcie weselna .. :) chętnie zachowam to zdjęcie na przyszłość.. kto wie, może kiedyś się przyda ;)
anioł12345
Miła Kobietka

Post autor: anioł12345 »

wszystko zależy od tego jaką sukienkę wybierzesz i wogóle od całokształtu
E-lejdis

Post autor: E-lejdis »

Pamiętajmy dopasować do tego odpowiednie dodatki,jak np biżuteria czy buty,uważam że jest to równie ważna sprawa. A fryzura to oczywiście bardzo indywidualna kwestia,najlepiej skonsultować się z kimś z rodziny zanim przystąpimy do dzieła:)
PychaxD
Miła Kobietka

Post autor: PychaxD »

ojoj... jak pomyślę co mnie czeka za rok to juz mnie głowa boli...
IDK AM

Obrazek
Avlo_pl
Jestem tu nowa :)

Post autor: Avlo_pl »

Luśka pisze:nie wiem jak się uczesać na wesele...a raczej wesela... bo w następnym miesiącu wyskoczyły nam aż dwa ;) nie wiem czy upiąć czy rozpuszczone..a moze loki?jakie teraz w ogóle są trendy hyhy?

Jeśli planujesz tańce, to praktycznie i elegancko będzie gdy upniesz włosy do góry. Nie musi to być klasyczny kok, ale raczej bardziej luźne upięcie z delikatnymi opadającymi kosmykami włosów. Taka fryzura sprawdzi się w przy każdym typie włosów i do każdego stroju. Pomyśl także nad delikatnym irokezie zaczesanym na gładko.
Lumena

Post autor: Lumena »

Jeżeli masz długie włosy to polecam tę fryzurę: ........ Naprawdę wygląda świetnie. Uczesałam tak siostrę na jakieś wesele i wszyscy byli pod ogromnym wrażeniem. Chyba chodzi o to, że ta fryzura jest nie jest symetryczna (sztuczna) i po prostu wygląda bardzo kobieco :)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Oczarovana_pl
Miła Kobietka

Post autor: Oczarovana_pl »

Bardzo modne są ostanio rozpusczone wlody. Szczegolnie latem. Do tego mozna zrobic luzne fale i eket jest super kobiecy;) Koki wyszly z mody.
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Ja uwielbiam "banany" ;-) Wygląda to mniej więcej tak: http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/36352.jpg

Z tym że ja wolę może trochę dyskretniejsze i nie tak mocno podtapirowane do góry. Ale nie każdy fryzjer potrafi :/ Trzeba znaleźć dobrego. Na swoją studniówkę taką chciałam to rozpadła się po 2h tańców. A 2 lata temu jak byłam świadkową, zrobiłam u mojej ulubionej fryzjerki i się trzymało przez 2 dni ;-) No i też musi być estetycznie zrobione, bo na studniówce jak mi zrobiła tamta fryzjerka, to spinki mi wystawały z fryzury... :/
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
ODPOWIEDZ