fryzura na wesele
-
Luśka
fryzura na wesele
nie wiem jak się uczesać na wesele...a raczej wesela... bo w następnym miesiącu wyskoczyły nam aż dwa
nie wiem czy upiąć czy rozpuszczone..a moze loki?jakie teraz w ogóle są trendy hyhy?
-
agat
Re: fryzura na wesele
Luśka... na tej fotce co jest w dziale "nasze fotki" masz świetną fryzurkę i moim zdaniem nic jej nie brakuje by tak iść na wesele 
-
Luśka
eeee....ona taka codzienna jest:P chciałabym jednak coś z nimi zrobić:)
-
evka
A myslalas o wizycie u fryzjera ? ic i pogadaj co ci doradza bez stresu i tyle moze loczki sobie zrobisz? tez by ci bylo ladnie 
-
Luśka
co sądzicie o czymś takim?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Anka24
Szczerze?
mi się bardzo podoba to uczesanie wyżej
ma w sobie jednocześnie klasę i styl.
Najważniejsze jest jednak to żeby dana fryzura pasowała do naszej osobowości, do stroju i makijażu który chcemy sobie sprawić na daną uroczystość. Wiele się trzeba natrudzić żeby jednego wieczoru wyglądać olśniewająco
mi się bardzo podoba to uczesanie wyżej
Najważniejsze jest jednak to żeby dana fryzura pasowała do naszej osobowości, do stroju i makijażu który chcemy sobie sprawić na daną uroczystość. Wiele się trzeba natrudzić żeby jednego wieczoru wyglądać olśniewająco
-
evka
A moze cos takiego?
-
jagoda
bardzo ładny a mi się podobają fryzurki z kwiatami 
-
Anka24
jagoda pisze:bardzo ładny a mi się podobają fryzurki z kwiatami
potwierdzam, bo nadają fryzurze powiew lekkości i takiej świeżości
-
jagoda
ja marzę o ciemnopomarańczowych różach we włosach ale bez zadnych dodatków zieleni 
-
babsko
Ja jak bede brala slub, zasiegne rady kogos, kto sie na tym zna. Najlepiej jeszcze z papierami ukonczenia dobrej szkoly (najlepiej Dziewulskich). Bo sama bym zwariowala, gdybym miala sie zastanawiac i wybierac. Przy kazdym wyborze myslalabym, ze tamto przed chwila moze byloby lepsze... i tak w kolo Macieju.
-
madzia1.35
każda fryzura która ma modelka jest świetna poniewaz tak stylista dopasował fryzure aby jak najlepiej modelka ja pokazała a to wcale nie oznacza że tobie będzie ona pasowała ja kiedy chcę zrobić fryzurę na wypad to idę do salonu fryzjerskiego juz takiego sprawdzonego futuro w wawie i tam mi robia odpowiednią fryzurę do mojej twarzy i żebym ja też sie wniej dobrze czuła.
-
Bielizna-Anna
Mnie rowniez podobają się fryzury z kwiatami:) Bardzo ładnie to wygląda w zestawieniu kolorów kwiata z sukienką:)
-
m.orkan
Luśka pisze:co sądzicie o czymś takim?
Ta fryzurka którą dodała Luśka bardzo mi się podoba. Niby nic szczególnego a jest w niej pewna elegancja i szyk. Delikatna ale bardzo gustowna... pasuje nie tylko na przyjęcie weselna ..
-
anioł12345
- Miła Kobietka
wszystko zależy od tego jaką sukienkę wybierzesz i wogóle od całokształtu
-
E-lejdis
Pamiętajmy dopasować do tego odpowiednie dodatki,jak np biżuteria czy buty,uważam że jest to równie ważna sprawa. A fryzura to oczywiście bardzo indywidualna kwestia,najlepiej skonsultować się z kimś z rodziny zanim przystąpimy do dzieła:)
Luśka pisze:nie wiem jak się uczesać na wesele...a raczej wesela... bo w następnym miesiącu wyskoczyły nam aż dwanie wiem czy upiąć czy rozpuszczone..a moze loki?jakie teraz w ogóle są trendy hyhy?
Jeśli planujesz tańce, to praktycznie i elegancko będzie gdy upniesz włosy do góry. Nie musi to być klasyczny kok, ale raczej bardziej luźne upięcie z delikatnymi opadającymi kosmykami włosów. Taka fryzura sprawdzi się w przy każdym typie włosów i do każdego stroju. Pomyśl także nad delikatnym irokezie zaczesanym na gładko.
-
Lumena
Jeżeli masz długie włosy to polecam tę fryzurę: ........ Naprawdę wygląda świetnie. Uczesałam tak siostrę na jakieś wesele i wszyscy byli pod ogromnym wrażeniem. Chyba chodzi o to, że ta fryzura jest nie jest symetryczna (sztuczna) i po prostu wygląda bardzo kobieco 
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
Oczarovana_pl
- Miła Kobietka
Bardzo modne są ostanio rozpusczone wlody. Szczegolnie latem. Do tego mozna zrobic luzne fale i eket jest super kobiecy;) Koki wyszly z mody.
Ja uwielbiam "banany"
Wygląda to mniej więcej tak: http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/36352.jpg
Z tym że ja wolę może trochę dyskretniejsze i nie tak mocno podtapirowane do góry. Ale nie każdy fryzjer potrafi :/ Trzeba znaleźć dobrego. Na swoją studniówkę taką chciałam to rozpadła się po 2h tańców. A 2 lata temu jak byłam świadkową, zrobiłam u mojej ulubionej fryzjerki i się trzymało przez 2 dni
No i też musi być estetycznie zrobione, bo na studniówce jak mi zrobiła tamta fryzjerka, to spinki mi wystawały z fryzury... :/
Z tym że ja wolę może trochę dyskretniejsze i nie tak mocno podtapirowane do góry. Ale nie każdy fryzjer potrafi :/ Trzeba znaleźć dobrego. Na swoją studniówkę taką chciałam to rozpadła się po 2h tańców. A 2 lata temu jak byłam świadkową, zrobiłam u mojej ulubionej fryzjerki i się trzymało przez 2 dni
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"