kurtka z poliuretanu
-
aniaka88
kurtka z poliuretanu
WITAM...CZY KTOS WIE JAK ODNOWIC KURTKE Z POLIURETANU? KURTKA JEST CZARNA I W NIEKTORYCH MIEJSCACH SA PRZEBARWIENIA(SREBRNE) TAK JAKBY TA CZARNA WARSTWA SIE STARŁA....MOZE SA JAKIES SPECIALNE FARBY DO TAKICH KURTEK?
Re: kurtka z poliuretanu
Są takie specjalne preparaty do renowacji, ale nie wiem czy one przypadkiem nie działają tylko w przypadku skóry naturalnej. Wybierz się do szewca albo do pralni, może coś doradzą.
Prawda jest taka, ze ludzie mają pewną wspaniałą cechę. Zmieniają się.
-
pozytywka01
- Jestem tu nowa :)
Są takie preparaty do impregnowania kurtek i innych rzeczy z włókien sztucznych. Możesz spróbować. Dodatkowo chronią materiał przed przemakaniem.

-
Oczarovana_pl
- Miła Kobietka
Dokładnie jak w powyższym poście,są specjalne preparaty do impregnacji takich kurtek,warto na nie zwrócić uwagę bo dużo dają. Nie są też drogie,kupisz je np w sklepach z odzieżą sportową.
nigdy nie miałam, ale wygląda na dość ciepłą 
Teraz na wyprzedażach kupiłam sobie taką kurtkę:

, no i prałam ją z tym preparatem, który sprawia, że jest nieprzemakalna. Wiadomo teraz sporo lało, a kurtka się sprawdziła. Myślałam, że dopiero ją jesienią założę, ale cóż ta nasza polska pogoda, lubi nam płatać figle.

, no i prałam ją z tym preparatem, który sprawia, że jest nieprzemakalna. Wiadomo teraz sporo lało, a kurtka się sprawdziła. Myślałam, że dopiero ją jesienią założę, ale cóż ta nasza polska pogoda, lubi nam płatać figle.
-
superfoods
- Miła Kobietka
Według mnie warto dołożyć i kupić porządną puchówkę z naturalnym wypełnieniem. Znajdziesz taką na; https://sklepiguana.pl/