kurtka z poliuretanu

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
aniaka88

kurtka z poliuretanu

Post autor: aniaka88 »

WITAM...CZY KTOS WIE JAK ODNOWIC KURTKE Z POLIURETANU? KURTKA JEST CZARNA I W NIEKTORYCH MIEJSCACH SA PRZEBARWIENIA(SREBRNE) TAK JAKBY TA CZARNA WARSTWA SIE STARŁA....MOZE SA JAKIES SPECIALNE FARBY DO TAKICH KURTEK?
Awatar użytkownika
Lukrecja
Jestem tu nowa :)

Re: kurtka z poliuretanu

Post autor: Lukrecja »

Są takie specjalne preparaty do renowacji, ale nie wiem czy one przypadkiem nie działają tylko w przypadku skóry naturalnej. Wybierz się do szewca albo do pralni, może coś doradzą.
Prawda jest taka, ze ludzie mają pewną wspaniałą cechę. Zmieniają się.
pozytywka01

Post autor: pozytywka01 »

Są takie preparaty do impregnowania kurtek i innych rzeczy z włókien sztucznych. Możesz spróbować. Dodatkowo chronią materiał przed przemakaniem.

Obrazek
Oczarovana_pl
Miła Kobietka

Post autor: Oczarovana_pl »

Dokładnie jak w powyższym poście,są specjalne preparaty do impregnacji takich kurtek,warto na nie zwrócić uwagę bo dużo dają. Nie są też drogie,kupisz je np w sklepach z odzieżą sportową.
Awatar użytkownika
guarana

Post autor: guarana »

nigdy nie miałam, ale wygląda na dość ciepłą :D
Awatar użytkownika
Sophie001
Miła Kobietka

Post autor: Sophie001 »

Teraz na wyprzedażach kupiłam sobie taką kurtkę:
Obrazek
, no i prałam ją z tym preparatem, który sprawia, że jest nieprzemakalna. Wiadomo teraz sporo lało, a kurtka się sprawdziła. Myślałam, że dopiero ją jesienią założę, ale cóż ta nasza polska pogoda, lubi nam płatać figle.
superfoods
Miła Kobietka

Post autor: superfoods »

Według mnie warto dołożyć i kupić porządną puchówkę z naturalnym wypełnieniem. Znajdziesz taką na; https://sklepiguana.pl/
ODPOWIEDZ