Facet tchórz czy to tylko strach?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
kropeczka20

Re: Facet tchórz czy to tylko strach?

Post autor: kropeczka20 »

tak bo najgorzej dzieci cierpią.:-( minęło już parę lat, ale mimo to czasem gdy pomyśle o tym to aż płacze! :(
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

bo z tym nie idzie sie pogodzic . SAma wiem jak to jest ja tez jestem z rozbitej rodziny , zostawil nas ojciec dla alkoholu , przez lata nigdy go nie odwiedziłam , nawet jak lezal w szpitalu . Byłam jedynie na pogrzebie i tez sie zastanawiałam czy jechac , . Wiesz a łzy tez mi sie nieraz cisna do oczu jak patrze na to ze moje dzieci tez maja ojca drania
sali43
Jestem tu nowa :)

Post autor: sali43 »

Hej dziewczyny widzę żę tu się rozkręciła debata cała.No co u mnie duzo się nie zmieniło bo i mało czasu mineło. Wziełam sprawy w swoje ręce i zaczełam wszystko załatwiać sama. A żeby nie było za pieknie to pojawiły się problemy z praca gdzie podczas wypełniania dokumentów niemieckich(pracuje po stronie niemieckiej) wyszło żę mój pracodawca ,,zapomniał" mnie ubezpieczyć no rozwiała się awantura bo to grozi karą .Do tego od ponad miesiąca latam żeby dowiedzieć się konkretnie jakie mam prawa i co na tym etapie może pracodawca bo odsyłają mnie od urzedu gdzie bronia praw pracodawcy i nie mogą praktycznie na zadne pytanie odpowiedzieć to od ubezpieczenia gdzie rowniez milczą więc potrzebuje niemieckiego prawnika i wtedy mogę działać przykro mi tylko że wszystko załatwiam sama gdzie partner jest niemcem i napewno mniałby wiekszą swobodę w załatwieniu tego
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

napewno bo lepiej by sie dogadal a wtedy tez idzie wiecej załatwic bo niemcy polakow nie lubia wiec urzednicy tez .
Trzymam kciuki abys rozwiazała wszystkie swe problemy

POWODZENIA CI ZYCZE
sali43

No nie lubią nie lubią i w tym istnieje problem ze od miesiąca nikt praktycznie nie umie odpowiedzieć na moje pytania bo traktuja mnie jakbym chciała oszukać wspaniałych pracodawców
sali43

Hej dziewczyny!
Trochę mineło czasu i niestety wyprowadziłam się od niego i mieszkam u mamy.Jestem w szoku ze ani wizyta u lekarza ani piekne usg na ktorym było widać ruchy dziecka i pleć:P Nie mam pomysłu już na niego i stwierdziłam że siła nic nie zdziałam.Wybrałam mniejsze zło.A najgorsze jest ze wyprowadziałam się bez konsultacji jego poprstu kiedy on był w pracy zabrałam psa i rzeczy a on wrócił po pracy zobaczył ze nas nie ma i nic do dzis nie zadzwonił;/Ciekawa jestem kiedy to nadejdzie
Irina
Miła Kobietka

Post autor: Irina »

Jeżeli to nie nadejdzie, nie odezwie się, to będzie tylko znak, że to zwykły tchórz i wierz mi lepiej dla Ciebie jeśli uświadomisz sobie to teraz, niż gdybyś miała zdać sobie zdać z tego sprawę za kilka lat.
Pomyśl sobie w ten sposób, że może to dziecko to nie taki do końca przypadek,że się pojawiło, może dzięki tej sytuacji teraz uświadomisz sobie, że z takim dużym dzieckiem nie warto tracić swojego zdrowia i czasu, a jest jeszcze wielu wolnych i wspaniałych facetów, którzy marzą o tym, żeby mieć dobrą i kochającą kobietę oraz by założyć rodzinę.
Jeśli ojciec dziecka nie stanie na wysokości zadania, to nie żałuj i nie płacz przez palanta, ciesz się że dzięki temu jesteś teraz mądrzejsza i masz szansę by znaleźć prawdziwego faceta.
Życzę powodzenia:)
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

pogadaj z nim a jesli rozmowy nie przyniosa rezultatu to powiedz,ze w takim razie niech sie spodziewa papierka z sadu o alimenty,niech nie czuje sie bezpiecznie.
sali43

Caly czas miałam nadzieje ze w koncu pójdzie on po rozum do głowy i stanie w drzwiach przeprosi i postanowi poprawe. Natomiast zamiast tego zostałam oskarżona o obrażanie jego rodziny i ze to jest niewybaczalne i ze mam mu oddać klucze tego sie nie spodziewałam i szczerze to mnie zatkało.Pozniej stwierdził ze wspaniale mu sie mieszka samemu bo nikt nie krzyczy moze sluchac muzyki jakiej chce tanczyc zdebiałam o czym ten czlowiek mowi dziecko w drodze mase rzeczy do zrobienia ustalenia a on mi jakies pierdoły gada.W życiu nie przypuszczałam ze mamisynek to taki problem.Nie rozumiem jak facetowi nie jest wstyd zostawic mnie sAMA A SAM zajmuje sie od rana do wieczoa plotkowaniem z matka ktorej nie rozumiem i generalnie nie chce kontaktu to tylko jeden wielki falsz. Czy on w koncu zrozumie czy nie mam na co czekać tylko zerwać kontakt i liczyć sama na siebie?
gabriela494
Miła Kobietka

Post autor: gabriela494 »

Ja bym poczekała do rozwiązania. Może kiedy zobaczy dzieciątko coś się zmieni. Jesli nie to pozostaje rozstanie, bo w związku na siłe nie będziesz szczęśliwa.
Tylko mnie nazywa kochaniem ,to mój teren pod jego ubraniem.
ODPOWIEDZ